ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio, Uni

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tyler91
King
King

Re: ZUNO - diskusia/rady/problemy - predchod na mBank, Fio,

Príspevok od používateľa tyler91 »

To je zatiaľ jediná nevýhoda Unicredit (podľa mňa bezkonkurenčný účet na aktívne používanie) , ten starý IB je katastrofa, ak to porovnám s VÚB..
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Na unicredit je konto zadarmo ak sa tam točí 400€. Možu to byť prevody z mojho učtu v druhej banke alebo tie sa nepočitaju ? Stacilo by trvalym prikazom točiť medzi dvoma učtami
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Ano, mozu to byt z tvojho uctu trevars v SLSP do banky a hned naspat. Neni problem. Kamarat to takto robi.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

dnes mi poslali zo Zuna vypoved bez ponuky uctu v Tatrabanke. nie, ze by ma to tankovalo, lebo v TB uz jeden ucet mam, ale ocividne existuje aj takato alternativa.
melonSVK
King
King

Príspevok od používateľa melonSVK »

Mne tiez dali vypoved bez akejkolvek ponuky... Asi nikoho tych mojich 30 eur nezaujima :lol:
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

jukel nie nemozes to takto posielat zo svojho mena v takom pripade ti stiahnu poplatok za vedenie uctu v danom mesiaci, neviem jak to ma ten hekerov kamos ale ja hovorim z vlastnej skusenosti
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Mne vravela tetka v banke, ze staci si poslat z hocijakeho konta..ich trapi len obrat a nie odosielatel vraj.. Tak teraz neviem. Ja si posielam zo zahranicneho konta, ktore je na moje meno a zatial mi poplatok nestiahli.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

zaujimave, ja som to tusim poslal z mbank a jak som zistil ze mi stiahlo poplatok tak som tam brnkol a bol mi povedany opak cca pred 2 rokmi no je mozne ze uz to neriesia
heker
Redeemer
Redeemer

Mne to vravel kamarat na prelome novembra a decembra, ze to takto robi. Ale teoreticky je mozne, ze to druhe konto moze byt pisane na jeho zenu, aj ked skor budu obe konta na neho. Lebo vravel, ze si zo stareho uctu automaticky trvalym prikazom preposiela sumu na Unicredit ucet a ten zvysok nechava na tom ucte, kedze ma fixny plat. Napokon sa to da stale vyriesit a preposielat s bratom, sestrou, mamou, ocom, synom, dcerou, zenou, muzom, priatelom ci priatelkou.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

staci z akehokolvek uctu, uz to tak tocim rok a pol a nikdy nebol problem
jukel
Professional
Professional

Spravil som si aj Uni, čo sa týka poplatkov vo všetkom vyhrávajú ale ten IB je strašný. Čakal som že svetová banka bude mat niečo normálne nečakal som žiadnu výnimočnosť ale toto je des. By ma zaujimalo či aj Uni ČR má to isté. Správy v nom su iba pre srandu zjavne, odpovedia raz za tyzden alebo vobec. Ako IB nieje až tak doležitý zakladne funkcie si tam naklikáte ale taká banalita ako zmena limitov na karte sa nedá spraviť online, musíte ist na pobočku a dokonca platit 5€ zato tak to nieje nič moc. Teraz tam je limit 1600€ čo nieje nejaka velká suma, neraz som kupoval letenky pre skupinu ludi a daleko presahovala tuto sumu. Keby som našiel nejaku akciovu/chybnu letenku v nedelu tak mam smolu, banka zavreta limit online nenastavitelny.

Uni som zakladal aj preto lebo maju najlepšie kurzy pre USD a vedenie učtu v cudzej mene ale neda sa to viest ako primarny ucet, ten zjavne bude FIO. Mam ešte aj Tatru zadarmo ale rozmyslam že ju zrušim lebo neponuka nič. Možno nejaka vyhoda ak by som chcel odnich uver v buducnosti
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Tiez som presiel do Uni no musim povedat ze na internetbankingu som nebol este ani raz...Ich mobilna aplikacia mi staci uplne na vsetko
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Desktop IB pre Uni by mal dostat update coskoro.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak tak. Ten novy IB je celkom fajn :) Divne, ze si ho jukel nedostal, ked si tam teraz otvaral ucet. Kedze mama moja pred par tyzdnami ked otvorila ucet ma automaticky novy IB
icefiresr
Addict
Addict

Ja ho tiez zatial nemam.
jukel
Professional
Professional

Ja novy praveže mam a urcite je dalko podpriemerny. Mam/mal som ucet v Zuno/Tatra/Fio/mBank/Prima a je najslabší. Ale ako som pisal IB nieje až taký doležitý ako poplatky
heker
Redeemer
Redeemer

Kamarat mal Zuno. Prisiel mu mail o vypovedi, previedol peniaze a tym to povazoval za vybavene. V piatok mu prisiel list z Tatra banky, ze eviduju voci nemu nedoplatok 5,60 eur (2x2,80) za vedenie plus uctu, teda dva mesacne poplatky co nestiahlo, kedze previedol peniaze. Takze cez tyzden sa chysta do Tatra banky a je zvedavy, ze ci bude stacit 5,80 eur zaplatit alebo tam uz budu dake penale. Lepsie teraz ako neskor tejto smiesnej sume obstat s exekuciou.
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Tam bol riaden bordel... Mne dosiel mail, ze ucet sa nepodarilo zrusit a mam volat na infolinku. Tak som volala zenska povedala, ze ucet je zruseny, no do teraz mi nic neprislo....

Brat tam mal par centov, nechal to tak a samozrejme mu tatrabanka automaticky vytvorila ucet . Ale malo by to byt zadarmo, len musi ist osobne zrusit ten ucet.
Samozrejme to bola jeho chyba , ze tie centy nepreviedol inde...
icefiresr
Addict
Addict

Ja som mal na booking.com ulozenu este kreditku zo Zuna, pricom karta aj ucet zrusene vyse roka. Booking ale presiel na tuto kartu (300€+). Ziadne storno sumy, nic. Reklamacia z Tatry, zevraj maju 90+ dni na vybavenie (Visa). Chyba Zuna, nejako nezrusili tu kreditku. Proste kreteni.

//autoeditácia príspevku (19 Okt 2017, 10:35)
Cize 3 mesiace trvalo Tatra banke, aby mi potvrdili, ze skutocne bola pouzita UKONCENA kreditna karta zo Zuno (ktora bola s uctom zavreta 9 mesiacov predtym aj s pisomnou konfirmaciou zo Zuna). Transakcia presla na uz zavretej karte ! Toto som este nezazil. Na moju odpoved, kde teda visi ten kredit a ako ho zaplatim zostala tetuska sokovana, to neoverovali. Hlavna vec, ze niekde visi ta suma a oni ani nevedia, ze im to chyba niekde.
jukel
Professional
Professional

Niekde som to tu pisal, karta sa neda len tak zrušiť. Je aktívna aj ked zanikne nejaká banka ktorá ju vydala, stale sa na nu daju posielat peniaze až kym jej nevyprší platnosť. Kam tie peniaze chodia netuším ale ked som to pred zaniknutím riešil so zunom tak chceli odomna nejaký alternatívny učet kam maju chodit peniaze
Napísať odpoveď