Battlefield 1
Re: Battlefield 1
Pochop, ze BF bol, je a bude multiplayerova hra!
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Chápem to, BF Hardline mal skvelý single player, ostatné, ktoré som hral, boli tiež celkom fajn, len je škoda, že v BF 1 bol príliš krátky a nie moc zaujímavý.
Podla mna su tie singleplayer misie uplne zbytocne, ja by som ich tam ani nedaval nakolko sa jedna o plnohodnutnu multiplayerovu hru.
-
Solo_Kamen
King
náhodou, bitva o galipoli v singleplayeri podla mna stála za to. 
-
cORP.
Addict
ja som aktualne level 47 a singlac som ani nezapol, nemam to ani v plane, ked nad tym tak uvazujem, ja som hral singleplayer tusim len v bfbc 2 
-
Solo_Kamen
King
ja som singleplayer hral počas stahovania hry, ked som mal multák zamknutý ešte
Z mojim super internetom som odohral jednu kapitolu denne
chalani zacal som hrat bf1 na ps4 za assault classu som v tomto smere novacik zaujima ma ako otvorim Hellriegel? Hravam zatial iba DM a som lvl 7 ak tomu dobre chapem musim znicit 10 vozidiel aby sa mi Hellriegel otvoril?
Ano, vsetko zbrane sa odomykaju postupne ked ziskavas level za levelom. Niekedy okolo levelu 30-40 by si mohol mat odomknute viacmenej vsetky zbrane.
ale pri tejto zbrani mam taky "ohen" a 10 a neviem co to jeheker napísal:Ano, vsetko zbrane sa odomykaju postupne ked ziskavas level za levelom. Niekedy okolo levelu 30-40 by si mohol mat odomknute viacmenej vsetky zbrane.
-
Solo_Kamen
King
to znamená, že musíš byt assault rank 10. Rank teba ako hráča a rank jednotlivých classov, ktoré používaš sú dve odlišné veci.
-
hojko
Site Admin
Co hovorite na prve DLC, hrali ste uz??? Ktora z map je najlepsia podla vas??? Ja som len v noci kupil premium pass, este som nehral.
-
Solo_Kamen
King
najprv som sa čudoval prečo ten tank nejde zničit a potom som si všimol, že je to behemoth.... asi tolko k zážitkom z hrania DLC v jednej vete. Ale inak 
-
cORP.
Addict
u mna, z tych styroch map ktore su nove ma v podstate chytila iba jedna, tie zvysne mi pridu velmi podobne, zbrane ? no tie zatial nemam, kazdopadne je to zpestrenie, no na to, ze je to jedno z hlavnych dlc, priznam sa, cakal som viac, uvidime co bude dalej 
DLC pridava mapy len do multiplayera alebo aj SP misie?
-
cORP.
Addict
este raz, bf1 je multiplayer hra, single player je len doplnok, nikdy sa nerozsiroval ani sa podla mna nebude, vsetky dlc su vyhradne pre multak,robo1152 napísal:DLC pridava mapy len do multiplayera alebo aj SP misie?
-
Solo_Kamen
King
Viete o nejakom serveri, kde rotujú dokola všetky mapy vrátane DLC? Nekúpil som si ultimate preto, aby som vkuse hral jednu mapu dokola a prehadzoval server vždy, ked chcem niečo iné.

Vsetky servre rotuju mapy dookola. Akurat tak custom servre, ktorych je par, lebo su drahe, tak tam si mozu upravit zoznam map.
-
Solo_Kamen
King
No neviem, filter mi napríklad dnes našiel takmer výlučne custom servery(aj ked väčšinu nie z custom pravidlami) a ani na jednom som nevidel všetky mapy. Na budúci víkend skúsim lepšie otvoriť oči.
-
lukostrel77
Star
Ako máte nastavený Fov? kolko je podla vás ideálne?,90 je namna privela a 55 zas málo preto sa pýtam že ako to máte nastavené
.
FOV mam na max, pre mna je to najlepsie a uz som tak zvyknuty aj z ostatnych FPSiek