čaute,
po aktualizácii SGNote4 na 6.0.1 začal mrznúť, reštartovať, (aj tak, že sa sám od seba už nezapol). skúšal som aj inú baterku ale nepomohlo, ani po vybratí baterky na dlhšiu dobu. mobil som viackrát aj hard resetoval, vyčistil pamäť ale nič z toho.
Jediná možnosť ako zapnúť mobil je dať ho bez baterky na niekoľko minút do chladničky alebo von na chlad (mráz). po tomto sa mobil v pohode zapne, avšak keď sa chce nainštalovať aktualizácia (aj ked som ho nechal v chladničke), po reštarte (vypnutí) sa už sám nezapne.
V podstate ma zaujíma to, prečo práve chlad spôsobí, že mobil sa dá zapnúť??? (pričom s aplikáciou wake locker (nast. partial lock) funguje v pohode.
Nemyslím si, že by malo ísť o hardwarovú chybu, keďže mobil šlapal a pokazil sa až po aktuálizácii na 6.0.1.
Nejaké skúsenosti alebo postrehy? ďakujem.
Mobil ide zapnúť iba po "pobyte" v chladničke/na zime
Re: Mobil ide zapnúť iba po "pobyte" v chladničke/na zime
Tak to je zaujímavá chyba.
Napadlo ma, že by to mohla spôsobovať nejaká tekutina, ktorá sa nejak dostala dovnútra.
Možno by pomohlo komplet mobil rozobrať a vyčistiť... (neviem ako to máš so zárukou)
Napadlo ma, že by to mohla spôsobovať nejaká tekutina, ktorá sa nejak dostala dovnútra.
Možno by pomohlo komplet mobil rozobrať a vyčistiť... (neviem ako to máš so zárukou)