Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Potom je tu ale otázka, či bude Kotleba rovnako korumpovať a kradnúť napriek tomu, že je rasistický fašista, alebo práve preto, že je rasistický fašista.. 
-
skjerp-deg
Medium Star
Ak sa naozaj dostane k reálnej moci (čo sa mu dúfam nepodarí), tak korupcia bude to posledné, čo nás bude trápiť.
jj, po celej EU sa tieto kampane robia, ak je za predsedu jedneho z 1324 regionov NUTS3 zvoleny euroskeptik, ktory potom kandiduje do celostatneho parlamentu.ramaya napísal:Tie spoty sa vysielali tesne pred voľbami, takže tomu asi nikto neverí, že to bola len obyčajná propagácia.
ako pises, do vstupu v roku 2003 do roku 2010/11 kedy sa zacal riesit Euroval Slovnesko nedostalo ani cent z eurofondov.ramaya napísal:O fondoch EÚ sa mi diskutovať nechce, lebo nie sú zadarmo + je to spojené aj s Eurovalom a slovenskou pomocou Grécku
aj ked si uzivam vyhody clenstva v EU od kedy som mal 18 rokov, tak ku nej viem byt kriticky. ale co vypisujes ty je proti zdravemu rozumu
Mazurek si na svojich strankach zverejnil ucelovo upraveny zaznam diskusie z RS. Ludom, ktori mu tam pisu komentare s celym zaznamom diskusie, dava hned ban a komentare maze. Zjavne podla tohto samozvaneho bojovnika za ludske prava, maju pravo na slobodu prejavu iba neonacisti a fasisti. Na diskusie by mal chodit castejsie a nielen do hladiska, nech vsetci vidia, ako sa ten clovek sprava a kolkou inteligenciou oplyva. Horsie PR moze politik spravit sam sebe uz iba olizovanim kapitanskych vyloziek...
Spoiler
-
Solo_Kamen
King
ephramko napísal: Na diskusie by mal chodit castejsie a nielen do hladiska, nech vsetci vidia, ako sa ten clovek sprava a kolkou inteligenciou oplyva. Horsie PR moze politik spravit sam sebe uz iba olizovanim kapitanskych vyloziek...
Toto tvrdím už veeelmi dlho a niektorí úžasní diskutéri tu ma vďaka tomu majp/mali za kotlebofila alebo čo...
Ale vidieť, že na tie nacistické úchylky nedajú úplne dopustiť.. 
Väčší dôkaz ani nemôže byť. Aj ten posledný primitívny neonacistický pouličný bitkár používa rovnakú symboliku ako sám vodca.
Väčší dôkaz ani nemôže byť. Aj ten posledný primitívny neonacistický pouličný bitkár používa rovnakú symboliku ako sám vodca.
Aku symboliku myslis? Nic zaujimave tam nevidimhughito napísal: rovnakú symboliku ako sám vodca.
"bezna" organizacia by sumu zaokruhlovala na batovych "99", alebo na cele stovky.tomas147 napísal: Aku symboliku myslis? Nic zaujimave tam nevidim
Magian ma ludi za blbych, a aj ked uz nebije na uliciach deti a nenosi uniformu, tak pouziva symboliku zo svojej mladosti
14 ako "14 slov" v anglictine o nutnosti chranit existenciu nasich ludi a buducnost bielych deti
88 - osme pismeno v nemeckej/anglickej abecede je H. spolu teda HH, ergo pozdrav z nacistickeho Nemecka Heil Hitler
Neo-Nazis use the number 88 as an abbreviation for the Nazi salute Heil Hitler. The letter H is eighth in the alphabet, whereby 88 becomes HH. Often, this number is associated with the number 14, e.g. 14/88, 14-88, or 1488; this number symbolizes the Fourteen Words coined by David Lane, a prominent white nationalist.
Tak tie cisla mi totalne usli, ked to teraz vidim tak mi je normalne zle zo seba sameho ze ich nejaky rok dozadu chcel volit
Fu, dobrá stratégia, klobúk dole.
Slniečkári to vďaka havranovi zúrivo zdieľajú s penou okolo papuli, že fuj fuj fašista.
Pritom bežný človek nevidí symboliku, ale vidí charitu a že ešte aj za toto si do neho kopnú.
A preferencie opäť porastú, paradoxne vďaka havranovi...
By ma zaujímalo, či si povedali že to skúsia, alebo je to naozaj stratégia a majú tam šikovného človeka - to by bolo priam až nebezpečné.
Trestné oznámenia tomu spravia ešte väčší úžitok...
Slniečkári to vďaka havranovi zúrivo zdieľajú s penou okolo papuli, že fuj fuj fašista.
Pritom bežný človek nevidí symboliku, ale vidí charitu a že ešte aj za toto si do neho kopnú.
By ma zaujímalo, či si povedali že to skúsia, alebo je to naozaj stratégia a majú tam šikovného človeka - to by bolo priam až nebezpečné.
Trestné oznámenia tomu spravia ešte väčší úžitok...
Presne tak. Marketing v LSNS si uvedomuje, ze pre klasicke strany je nerealne zacat od seba a jedine im ostava kydat na druheho, ako tomu bolo odjakziva Fico kydal na pravicu, pravica na Fica.
Haluz je, ze tych cisel som si ani ja nevsimol a to som tam tu symboliku, ktoru hugito nacrtol naozaj hladal a uzavrel som to tym, ze zase naraza na populizmus.
Teda viem, ze 88 = HH ale to 14 som napr nevedel a ako 1488€ mi vobec nenapadlo tam nieco hladat za tym.
Tudiz, baldorexova theory ma nieco do seba.
Teda viem, ze 88 = HH ale to 14 som napr nevedel a ako 1488€ mi vobec nenapadlo tam nieco hladat za tym.
Tudiz, baldorexova theory ma nieco do seba.
Hej a preto vzdy ked LSNS nieco vyvedie, tak je diskusia pod clankom plna prispevkov od fake profilov s profilovkou rovnoramenneho dvojkriza alebo stormtrooperom, ktori bez ohladu na obsah clanku spamuju to iste dookola..."Fico, Kalinak, Danko, Prochazka, Kiska"...ako keby hrali iba poker a prave vytiahli kralovsku postupku, ktora moralne ocisti akekolvek nechutne skutky LSNS a jej poslancov. V tejto strane ty vidis sklbenie tvojich vnutornych hodnot a presvedceni, ze mas potrebu obhajovat kazdy ich pocin? Toto su podla teba ludia, ktori maju moralny kredit a odborne schopnosti, aby zastavali veduce funkcie v nasom state a podla teba prinesu dlho ocakavane reformy, ktore vyriesia mnozstvo problemov v tejto krajine? Lebo teraz Kotleba v podstate zahajloval postihnutym detom a este sa na tom zjavne dobre zabavil. Deti ako ten chalan na fotke boli prve obete nacistickeho rezimu, ked strana presvedcila rodicov a pribuznych, aby svojich telesne a mentalne postihnutych blizkych umiestnili do zariadeni, kde im bude zdarma poskytnuta najmodernejsia starostlivost a nasledne ich tam nacisti do niekolkych tyzdnov vsetkych povrazdili. Co to o Kotlebovi ako o cloveku vypoveda, ked obdivuje takyto rezim? A co to vypoveda o ludoch, ktori mu daju hlas vo volbach?butthead napísal:Presne tak. Marketing v LSNS si uvedomuje, ze pre klasicke strany je nerealne zacat od seba a jedine im ostava kydat na druheho...
Pochybujem, ze to maju az takto premyslene. Ani rozni PR magovia nemaju vestecku gulu a bezne sa stava, ze do detailov premyslena politicka strategia dopadne katastrofalne alebo naopak uplne neplanovany pocin moze niekomu priniest vyraznu pozitivnu popularitu.baldorex napísal:Fu, dobrá stratégia, klobúk dole.
Ja by som to videl takto. Viackrat sme sa v tejto teme bavili o tom, ze do volieb v roku 2016 mal Kotleba vzdy priblizne rovnaky pocet volicov, co zodpovedalo tomu tvrdemu neonacistickemu jadru. Viaceri ste aj tu pisali, ze neonacisticka scena je aktualne rozhadana a je dost mozne, ze ti "echt" neonacisti uz za Kotlebom nestoja. Podla mna toto bol prave taky Kotlebov odkaz tymto ludom. Prirovnal by som to k tomu, ako ked si programatori davaju do kodu rozne vtipky, ktorym bezny clovek nerozumie a aj ked mu je objasnena pointa, tak sa to nebude zdat vtipne cloveku, ktory nie je z IT prostredia. Ked neonacisti uvidia ako Kotleba dava "nejakym retardom" poukazky na 1488 euro, tak sa im to bude zdat jednak velmi vtipne a na druhej strane si pomyslia, ze je to spravny chlap a aj ked mozno o nom zacali pochybovat, tak stale stoji pri nich. A tiez, ak by bola Kotlebovym zamerom cista provokacia "slnieckarov", tak by si to poistili aj v oficialnom reporte strany z tohto uz aj tak dost na grc podujatia a proste napisali, ze darovali "rodine XX sek v hodnote 1488 eur, rodine XY sek v hodnote 1488 eur a rodine sek v hodnote 1488 eur" namiesto "takmer 4500 eur".
Prečo by som mal? Čo je to za hlúpu otázku?butthead napísal:robia to schvalne, aby sa dostali do pozornosti medii. Hughito podal si podnet na prokuraturu?
tomas: Stačí si zadať do google:
https://www.google.sk/search?q=14/88&rl ... 17&bih=708
Ale som rád, že si sa vyjadril tak, ako si sa vyjadril. Dúfam, že takých ľudí bude viac a Kotlebovci to tou svojou "reklamou" prepália. Je to naozaj nechutná symbolika, vzhľadom na kontext akcie. Veď práve Hitler postihnutých ľudí fyzicky likvidoval.. popri všetkých tých ostatných skupinách. Na to netreba zabúdať. Som zvedavý, ako sa z tohto vykrútia.
ephramko: Vzhladom na to, ze citujes vycerpavajuco moj prispevok, mas pocit ze som obhajobal ciny a suhlasil s ich nazormi ? Ak ano, tak si uplne vedla. Tvrdim len jedno, marketing je silna vec a ver tomu, ze az tak sprosti nie su a vedia ako oslovit iste skupiny volicov. To je moj nazor, nebudem ta nim presviedcat.
Vôbec neviem, o čom teraz točíš. Ale som rád za to, že sa ma tu čosi pýtaš a po mojej odpovedi nie si schopný ani odpovedať na to, prečo sa to pýtaš zrovna mňa.
hughito, ako som pisal ten prispevok, tak medzicasom si napisal ty, co som vobec nemohol tusit, takze bud viac vsimavy a nereaguj hned takto podrazdene... mas tu 16981 prispevkov, ale zjavne kvantita nie je kvalita.
K tvojej otazke, vsak mame nejake zakony, nech to organy presetria. Alebo ty ako anarchista take nemozes ? lebo by to bolo v rozpore s presvedcenim ?
K tvojej otazke, vsak mame nejake zakony, nech to organy presetria. Alebo ty ako anarchista take nemozes ? lebo by to bolo v rozpore s presvedcenim ?
Fajn, beriem späť.
Nešlo mi to do hlavy, lebo som si myslel, že je to reakcia na mňa.
No trafil si. Preto neviem, na čo si sa vôbec pýtal. Ja určite na žiadnu prokuratúru (štátna inštitúcia) nič nahlasovať nebudem, už len preto, že nie som za štátnu represiu (ani voči náckom). Nacistov musí vymiesť z povrchu zemského antifašistické hnutie zdola, ľudia, nie nejaký štát a jeho represívny aparát.
No trafil si. Preto neviem, na čo si sa vôbec pýtal. Ja určite na žiadnu prokuratúru (štátna inštitúcia) nič nahlasovať nebudem, už len preto, že nie som za štátnu represiu (ani voči náckom). Nacistov musí vymiesť z povrchu zemského antifašistické hnutie zdola, ľudia, nie nejaký štát a jeho represívny aparát.