Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa hughito »

:lol: :D :D
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

super je aj predavanie oblecenia s napisom A.C.A.B. a zaroven zlava pre bystrickych policajtov :D
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Á ďalšia "kauzička".. Síce bolo tu už nezvyčajne dlho ticho, aspoň to trochu oživí, pripúta pozornosť.
xH4wK napísal:Ved jasne... KKK = Kotleba, Kotleba, Kotleba.. ake proste !
Ak sa chceme teda baviť v tomto duchu, tak prosté to je :) Prišiel by si na to aj sám?
xH4wK napísal:uz len ceresnicka na torte..
Len ma zaujíma čo by mala znamenať tá posledná číslovka.. určite sa aj v nej nájde nejaký význam.

Ináč zaujímavý to život Kotlebu.. všade samé šifry, symbolika. Už sa teším na prichádzajúce články pojednávajúce o okultizme klubu ĽS-NS.
hughito
Redeemer
Redeemer

88: Heil Hitler!
18: Adolf Hitler.

Tieto čísla neonacisti bežne využívajú. Rovnako ako 14 či prípadne 44, čo zase znamená SS.

Ty o tom musíš vedieť svoje, viď. tvoj nick. Si stelesneným prípadom tej úchylky náckov na symboliku, a zároveň sa tu hráš na blbučkého.
rebuss
Star
Star

Ďakujem za obohacujúcu prednášku.

OT/
Spoiler
A vidím, že aj ty si sa chytil na tú "teóriu" a neustále to potrebuješ omlievať, k tomu len toľko, že v čase ked som si zakladal nick, tak som nevedel o nejakom SS ani symbolike NS, v tej dobe by ma ani nenapadlo nejako klásť na to dôraz. Ked sa nad tým zamyslím, tak som dosť často zastával príliš emotívne až s nezdravým úsudkom súvisiace postoje, hlavne voči hladujúcim černochom v afrike, india atd.. čiže niečo ako ty a podobní teraz. Zvláštne na tom je, že vtedy som dostával podobné, niekedy aj oveľa viac negatívnych reakcií, argumentov na moje postoje, myšlienky, ako je tomu teraz. Ak by som aj mienil to s tým ss, dal by som si ho veľkým, ako je to správne, poďalšie, by som hneď začal vyvíjať aktivitu tým smerom.

Ak by som si nick založil včera alebo pred pol rokom, tak nepoviem ani slovo ale tvrdenie, že som si nick zakladal už so samotným úmyslom je chabý a nepravdivý. Človek sa neustále vyvíja, obohacuje o nové poznatky, myšlienky, ideológie, smery, atp.

Moja posledná reakcia na túto kauzalitu, či to pochopíš/te alebo nie mi je úplne jedno.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Inak ten obchod som tu spomenul už pred 10 rokmi post634725.html#p634725

:lol:
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Niektorí užívatelia spravili za 10 rokov riadny pokrok, ty si stále rovnaký idiot ako aj vtedy.
culter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa culter »

Andi_Cibula napísal:Niektorí užívatelia spravili za 10 rokov riadny pokrok, ty si stále rovnaký idiot ako aj vtedy.
amen

Inak, AA, teraz fakt neviem ci im tym Uhrikovym prispevkom robis reklamu, alebo sa z nich smejes. Ved to by ani ovylozkovany Danko tak nedo...al :D
rebuss
Star
Star

Áno, lebo miešanie a neustále experimentovanie na papiery vždy všetkým pomohli a reálne aj priniesli relevantné výsledky. Kedy sa tomu budú venovať, resp. dostanú šancú, ľudia, ktorí to aj zažívajú na vlastnej koži, museli v podobnom prostredí pôsobiť a tak pocítiť ako sa skutočnosť vlastne má?

jackb
Redeemer
Redeemer

takze za to, ze Mazurek je pablb mozu Romovia. super.

len sa to neda generalizovat, lebo su aj ludia, ktori tiez chodili do skol, kde bola romska vacsina no teraz preacuju u Elona Muska na Hyper Loop, alebo pre prestiznych svetovych designerov, ci svetove banky. tym chodit do skoly s romcatami neublizilo, ale preto ze je Mino vypatlany, tak nesmieme dopustit, aby boli romske a neromske deti v jednej triede. v kotlebej realite to snad aj dava zmysel.
rebuss
Star
Star

V realite to zmysel dáva, len sa netreba pozerať cez ružovučké okuliare. Chápem pointu toho myšlienkového pochodu, ale komu to čo dobré prinieslo?

To s tým Elonom Muskom a hyper loop mám brať ako vsuvku, pokus o žart? Práveže ti uniká pointa a to, že ak sa bude nasilu vykonávať tá "asimilácia", ktorá aj tak žiadne výsledky neprinesie, tak žiadnych vedcov svetových rozmerov nám také experimentálne ústavy neprinesú.

Cigánov treba brať aj vzdelávať na úplne inej úrovni ako je tomu postavená osnova dnes pre väčšinu. v podstate by im to reálne pomohlo, napredovali by pomalšie ale predsa v živote to tak chodí, že sa nedá porovnávať ferari a škoda. Každé etnikum má inú štartovaciu čiaru. Indiviuálne nadaní a talentovaní jednotlivci by sa podporovali obzvlášť, aby nemuseli trpieť na úkor slabších. Stále sme však v tej "ich" štartovacej čiare.
jackb
Redeemer
Redeemer

ty si na rovnakej vlne ako Mazurek.

strucne som ti opisal priklady ludi, ktori chodili na zakladnu skolu, kde bola vacsina ich spoluziakov Romov a vobec im to v ich buducich karierach neuskodilo.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Hmm presne tak, ako to vidi Mazurek iba "bielo" tak ty to vidis iba "cierno". Myslim si ze na tom co hovori je nieco pravdy ale podal by som to uplne inac. Bez rozdielu farby pleti - ak je student ci skupina studentov prospechovo slabsia, je na mieste specialne studium so specialnym pristupom. To, ze tato skupina moze byt vacsinovo inej farby pleti je uz iba fakt, na ktorom vobec nezalezi. To, ze si to niekto interpretuje tak, ze cigani su segregovani (nie su segregovani cigani ale skupina skolakov so zlym prospechom) uz je samo o sebe rasisticke, potom uz tu je reakcia (Mazurek) ktora hovori tiez o segregacii ziakov na zaklade rasy.

Teda ak sa problem vypolohuje tak, ako sa ma, hned sa hovori o rasizme (student musi byt posudeny a zaradeny do studia podla schopnosti a jeho moznosti, nie na zaklade rasy/farby pleti). Co s tym ma farba pleti, ze je niekto prospechovo slabsi??? Preco by mali byt ziaci potrebujuci specialny pristup zaradeni medzi beznych ziakov?
To, ze ja sam verim tomu, ze schopnost vzdelavania u Romov je z globalneho pohladu aktualne horsia je druha vec ale odopretim specialneho pristupu sa sotva nieco zlepsi. Akurat sa utisi nieci falosny poplach ale z dlhodobeho hladiska je to krok vedla a nabeh na dalsi regres.
rebuss
Star
Star

jackb, Ja ti na oplátku popíšem ľudí, ktorí mali nadanie aj motiváciu sa vzdelávať, napredovať, ale v škole sa im veľkej pomoci nedostalo práve kvôly prípadom o ktorých píšem. Čo to zmení? Nič, tvoja realita, skutočná realita.
jackb
Redeemer
Redeemer

takze pretoze sa Miňo narodil ako genialne dieta, no musel v skole zdielat triedu s romctami a tak opity vykrikuje po turistoch a trepe piate cez deviate. nebyt zlych Romov, tak by aj on robil vo medzinarodnej banke a hovoril by 4 svetovymi jazykmi.

aku podporu chces od skoly? vysvetlia ti latku a je na tebe, ci davas pozor, robis si poznamky a doma si ku tomu sadne. efektivne vzdelavanie nefunguje ako "spoon feeding" - ked to chce clovek niekam dosiahnut, tak musi na sebe robit sam. nemusi byt vymodelovany ucitelom.

zase je to konflikt socialnych bublin. ty, tak ako vidis v EU arcizlo, v kazdom moslimovi pedofilneho zoofila, ktory chce zabit vsetko okolo seba, tak vidis v tom, ze romske a neromske deti zdielaju jednu triedu dovod, preco Slovensko neprodukuje cele vedecke timy, bankarov a konstrukterov. akykolvek priklad, ze nieco v tvojej bubline nie tak ako si si to vsugeroval ta nastve.
hughito
Redeemer
Redeemer

rebuss napísal:V realite to zmysel dáva, len sa netreba pozerať cez ružovučké okuliare. Chápem pointu toho myšlienkového pochodu, ale komu to čo dobré prinieslo?

To s tým Elonom Muskom a hyper loop mám brať ako vsuvku, pokus o žart? Práveže ti uniká pointa a to, že ak sa bude nasilu vykonávať tá "asimilácia", ktorá aj tak žiadne výsledky neprinesie, tak žiadnych vedcov svetových rozmerov nám také experimentálne ústavy neprinesú.

Cigánov treba brať aj vzdelávať na úplne inej úrovni ako je tomu postavená osnova dnes pre väčšinu. v podstate by im to reálne pomohlo, napredovali by pomalšie ale predsa v živote to tak chodí, že sa nedá porovnávať ferari a škoda. Každé etnikum má inú štartovaciu čiaru. Indiviuálne nadaní a talentovaní jednotlivci by sa podporovali obzvlášť, aby nemuseli trpieť na úkor slabších. Stále sme však v tej "ich" štartovacej čiare.
Čiže v podstate rasistický argument ako vyšitý. "Cigáni" sú sprostejší, dajme ich do zvláštnych škôl s inou osnovou a tempom učenia. :wink:

Rómom by pomohli predškolské ročníky so zameraním najmä na slovenský jazyk.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ja neviem, ci povazujes zakladnu skolu za institut, kde to ludia idu "niekam dosiahnut" ale ja povazujem ZS ako zakladne vzdelanie, must pre kazdeho gramotneho cloveka. Ak je pravdou, ze slabsie chapajuci studenti potrebuju opakovany, osobitny pristup, zdrzuje to zvysok. Ak to pravda nie je, a plati co pises - teda kto chce sa douci tak ti garantujem ze zase stojime na mieste a ti co osobitny pristup naozaj potrebuju sa nic nenaucia. Bud trpia jedni alebo druhi. Preto si myslim, ze je na mieste uvaha o triedach so specialnym pristupom, kde sa mozno na ukor menej dolezitych uciv viac focusuje na tie najzakladnejsie veci a navyky.
Čiže v podstate rasistický argument ako vyšitý. "Cigáni" sú sprostejší, dajme ich do zvláštnych škôl s inou osnovou a tempom učenia. :wink:
Zabudni na to, akej farby je ich plet, na tom predsa nezalezi. Su to ludia, ziaci s horsim prospechom.
rebuss
Star
Star

jackb napísal:takze pretoze sa Miňo narodil ako genialne dieta, no musel v skole zdielat triedu s romctami a tak opity vykrikuje po turistoch a trepe piate cez deviate. nebyt zlych Romov, tak by aj on robil vo medzinarodnej banke a hovoril by 4 svetovymi jazykmi.
Klasika, zavádza.. Točíš neustále okolo nejakého Mazureka. Problémom tu nie je Mazurekova "genialita" ale vyťahovanie a umelé vytváranie nejakých "rasových" (ne)rozdielov.
jackb napísal:aku podporu chces od skoly? vysvetlia ti latku a je na tebe, ci davas pozor, robis si poznamky a doma si ku tomu sadne. efektivne vzdelavanie nefunguje ako "spoon feeding" - ked to chce clovek niekam dosiahnut, tak musi na sebe robit sam. nemusi byt vymodelovany ucitelom.
Skáčeme tak ako sa to hodí však.. Škola sa ma o sebe má podať a sprostredkúvať základny tok informácií. Problém nastáva, že pre každé etnikum to znamená niečo iné. Skús niekoho učiť násobilku, ked nevie ani počítať do 10.
jackb napísal:zase je to konflikt socialnych bublin. ty, tak ako vidis v EU arcizlo, v kazdom moslimovi pedofilneho zoofila, ktory chce zabit vsetko okolo seba, tak vidis v tom, ze romske a neromske deti zdielaju jednu triedu..
Nenazval by som to konfliktom sociálnych "bublín". Realita a dennodenné skutočnosti to za seba vykresľujú samé. Po ďalšie, nie je problém keď sú cigáni a ostatní spolu v triede, ak sú na rovnakom leveli edukačneho spektra, resp. logickeho myslenia.
hughito napísal:Cigáni sú sprostejší, dajme ich do zvláštnych škôl s inou osnovou a tempom učenia.
Som rád, že si to pochopil. Teraz to len zaviesť do praxe.
hughito napísal:Rómom by pomohli predškolské ročníky so zameraním najmä na slovenský jazyk.
Neviem či si uvedomuješ, ale cigánske etnikum radí problémy so slovenským jazykom medzi posledné priečky.

To, že za všetkým vidíš nejaký konflikt označený nálepkou len preto aby si sa vyhol riešeniam, nie je môj problém. Vy proste rozmýšľate teplom pri srdci, kdežto na také veci sa treba dívať racionálne rozumom.

V podstate vy im týmto konštruovaním týchto nezmyslov iba škodíte a pre svoje ego a samopostavenie sa do strojcov liberálnej pôdy, to ani nevidíte.

//autoeditácia príspevku (23 Mar 2017, 16:33)
Och zase OT..
jackb
Redeemer
Redeemer

rebuss napísal:Realita a dennodenné skutočnosti to za seba vykresľujú samé.
toto si napisal krasne. problem je, ze pre tvoju socialnu bublinu su ludia, ktori sa narodili ako geniovia, ktorym ale Romovia nedovolili robit v CERNe ta realita a skusenost. pre mna zase ludia, ktori aj ked sedeli v triede s Romami, ktori tam prepadli a mali strasny prospech, tak to niekam dosiahli.
detto pri imigrantoch, hlavne moslimoch, na zapade Europy, a tak dookola a do kazdej temy.
culter
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa culter »

rebuss napísal:Áno, lebo miešanie a neustále experimentovanie na papiery vždy všetkým pomohli a reálne aj priniesli relevantné výsledky. Kedy sa tomu budú venovať, resp. dostanú šancú, ľudia, ktorí to aj zažívajú na vlastnej koži, museli v podobnom prostredí pôsobiť a tak pocítiť ako sa skutočnosť vlastne má?
Rozumie tomu niekto? Pozri, Rébus, ak si inej narodnosti, je to ospravedlnitelne, ze nepoznas gramatiku, stylistiku apod. Naozaj smiesne je ale pouzivanie slov, ktorym nerozumies. Co za Dankoakademiu si to vychodil?
rebuss napísal:Neviem či si uvedomuješ, ale cigánske etnikum radí problémy so slovenským jazykom medzi posledné priečky.
:D
Neviem si predstavit kolko nevzdelavatelnych individui si musel pretrpiet vo svojej triede na ZS. Vyzera to ze medzi ne patril aj cely ucitelsky zbor. Alebo museli ostatni preradit na nizsie tempo kvoli tebe?
Napísať odpoveď