Teroristické útoky
Re: Teroristické útoky
aky dopad na migraciu ma primator hlavneho mesta? ked je to podla teba jeho politika a mal by byt za to brany na zodpovednost.
keby si nieco tusil o terorizme, tak vies, ten tu bol pred islamom aj krestanstvom, je rovnako blizky extremnej lavici aj pravici, katolikom aj ateistom, komunistom aj nacistom, republikam aj monarchiam. neexistuje ziadne spojenie medzi nabozenstvom a kulturou a terorizmom.
//
https://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_Europe
keby si nieco tusil o terorizme, tak vies, ten tu bol pred islamom aj krestanstvom, je rovnako blizky extremnej lavici aj pravici, katolikom aj ateistom, komunistom aj nacistom, republikam aj monarchiam. neexistuje ziadne spojenie medzi nabozenstvom a kulturou a terorizmom.
//
https://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_Europe
-
javatar
Hardcore addict
Mayor of London nikdy imigracnu politiku v kompetencii nemal. A keby aj mal tak utocnik uz v Britanii bol davno pred tym ako sa nim stal. Bezpecnost takisto riesi len okrajovo. Nechapem co ma s tym incidentom.rebuss napísal:No a povedz mi kto iný by mal niesť zodpovednosť, ked už nie za svoje výroky, tak politiku.
Keby polovica moslimov bola taka ako ich opisujes tak na svete nie je uz ziadne ine vyznanie ako islam.rebuss napísal:Islam je škodná, ktorá si na chrbte nesie terorizmus...
Ktora je tu uz hodne dlho (aj ked nie v takej miere, to musim uznat).rebuss napísal:...a ktorá sa šíri momentálne po EÚ...
Ktoru si predstavujes ako? Za zmeny alebo lepsiu prax pri rieseni imigracie som aj ja, ale mne akosi nevadi ignorovat nabozenstvo, dolezite su pre mna schopnosti.rebuss napísal:...a ak sa jej nedá stopka...
Toto ma uprimne rozosmialo. Dik.rebuss napísal:...tak po úplnom pohltení GB..
Svet sa meni, vzdy to tak bolo, nie vsetky zmeny su prijemne. Terroristov nechcem do ziadnej krajiny ale cely problem je komplexnejsi a za vela nenavisti voci zapadnej kulture moze zahranicna politika zapadu. Ale to je uz ina tema.rebuss napísal:...a ja nejako nevidím nijakú alternatívu budúcnosti, kde by si na to mala stredná a východná EÚ "zvyknúť".
https://religionofconquest.wordpress.co ... istianity/jackb napísal:neexistuje ziadne spojenie medzi nabozenstvom a kulturou a terorizmom.
http://www.datagraver.com/thumbs/1300x1 ... 220-i2.png
beardie, precitam si.
prave som editoval a dal som link na terorizmus v Europe.
pri krestanstve si okrem IRA, a dajme tomu aj srbske milicie spomeniem na Oklahomu a sarinovy utok v Tokiu (tam sa vodca sekty vyhlasil za druhy prichod Krista)
prave som editoval a dal som link na terorizmus v Europe.
pri krestanstve si okrem IRA, a dajme tomu aj srbske milicie spomeniem na Oklahomu a sarinovy utok v Tokiu (tam sa vodca sekty vyhlasil za druhy prichod Krista)
Štatisticky to pre islam vyzerá negatívne
v pocte zabitych na pocet utokov ano. v pocte utokov samotnych nie.
Tie nie sú podstatné
Ja si myslim, ze je. Hlavne pri tvrdeni, ze islam nesie na chrbte terorizmus.
Ak by skutocne bol kazdy moslim terorista, tych utokov a obeti by bolo milion nasobne viac.
Ak by skutocne bol kazdy moslim terorista, tych utokov a obeti by bolo milion nasobne viac.
Je dosť od veci porovnávať bombu v poštovej schránke pod záštitou IRA/ETA, ktorá nikoho nezranila, lebo len chceli ukázať co vedia, so samovrazednym útokom islamistov, štatistiky hovoria jasne, islam nie je nabozenstvo mieru, milióny obetí nie sú len preto, lebo daní veriaci islam zanedbávajú. Je to choré náboženstvo, ako ktorékoľvek iné, len na rozdiel od kresťanstva je vybojne a prikazuje vraždiť
Mayor je moslim, a svojím "vplyvom" už značne podporuje tento nonsens. Stavanie mešít v nemoslimskom meste bol a je hlavným problémom kde treba začať, čím sa dostávame aj k tvojej druhej otázke..javatar napísal:Mayor of London nikdy imigracnu politiku v kompetencii nemal. Bezpecnost takisto riesi len okrajovo. Nechapem co ma s tym incidentom.
To je hlavný problém, ak si to ešte nestihol vstrebať. Večná ignorácia. Nechajme všetkých byť všetkým. Myšlienka pekná, no realite sa to tak či onak v jednej chvíli začne vymykať. V prvom rade nestavať žiadne mešity, to by som videl niečo s čím začať.javatar napísal:Ktoru si predstavujes ako? Za zmeny alebo lepsiu prax pri rieseni imigracie som aj ja, ale mne akosi nevadi ignorovat nabozenstvo, dolezite su pre mna schopnosti.
Poďalšie neignorovať náboženstvo, resp. jeho vplyv, ktorý má v koreňoch len násilie a samú neprirodzenosť. Opakujem, to že si z toho niektorí moslimovia selektujú čo sa im páči, tak ako je tomu pri kresťanoch, je absolútne irelevantné. Ak sa v dnešnej spoločnosti akceptuje niečo čo vychádza z knihy plnej bludov, ktorá šíri choré myšlienky pedofila a vraha, a podarilo sa jej "nevymrieť" už cez 2000 rokov, tak to len indikuje skutočnosť, v akom stave sa nachádza dnešná civilizácia, ktorá aj tak smeruje do záhuby.
Presne to je ten problém. Už tam dávno sú. Infiltrovaní. A tak si môžu zodpovední kľudne hádzať rukami, nič sa nedá robiť, sú už medzi nami. hej - ale prečo..javatar napísal:A keby aj mal tak utocnik uz v Britanii bol davno pred tym ako sa nim stal.
To je presne to čo chcú, a myslím, že ak by to šlo rovnakým tempom, tak o niekoľko stovák možno tisíc rokov to môže byť aj realitou. Samozrejme, teoreticky. Každý pohár má svoje hranice.javatar napísal:Keby polovica moslimov bola taka ako ich opisujes tak na svete nie je uz ziadne ine vyznanie ako islam.
Písal som, že sa šíri, tzn. nádorovo rastie. A takýmto smerom bude naďalej len rásť populácia moslimov, už len potomstvo tých terajších migrantov, ak zoberiem min. 4 deti na jednu moslimku v priemere.javatar napísal:Ktora je tu uz hodne dlho (aj ked nie v takej miere, to musim uznat).
Dobré pre teba, že sa na tom bavíš.javatar napísal:Toto ma uprimne rozosmialo. Dik.
Záleží kam ľudia chcú aby sa zmenil, a na druhej strane v dnešnej dobe záleží "kto" ho meni. Sám vieš, že v istých situáciách proste nejde rozprávať o prirodzenom vývoji udalostí.javatar napísal:Svet sa meni, vzdy to tak bolo, nie vsetky zmeny su prijemne.
Alebo ako si to predstavuješ? Večer sa vyberiem vonku do mesta, kľudne posedieť s pár známymi, ale niekde v kútiku musím očakávať, že mne alebo mojim blízkym alebo aj človeku, ktorý môže sedieť hneď vedľa mňa, môže byť v zlomku sekundy odtrhnutá nejaká končatina, popr. prestrelený mozog, fanatikom, ktorý sa predsa mal "asimilovať".
Takže zahraničná politika západu môže za rozširovanie islamu? Neviem či si narážal konkrétne na to, ale spojitosť s migračným importom by sa našla, či už ako dôsledok "oslobodzovacích" vojen, alebo podporovanie importu cez mimovládky.javatar napísal:Terroristov nechcem do ziadnej krajiny ale cely problem je komplexnejsi a za vela nenavisti voci zapadnej kulture moze zahranicna politika zapadu. Ale to je uz ina tema.
Ale celkovo je určite nesprávne hádzať vinu na niekoho iného. Ako som písal Islam tu bol aj chce byť, a ako vidíme sami budu to realizovať, či už krvou alebo premnožením, či ľudia budú vedieť o možných následkoch alebo nie. Samozrejme, ako to už býva zvykom, niekto si to uvedomí v poslednej chvíli, niekto vôbec.
v linku ma wiki nie su rozne postove bomby a vybuchnute smetne kose, ktore nikoho nezranili.beardie napísal:Je dosť od veci porovnávať bombu v poštovej schránke pod záštitou IRA/ETA, ktorá nikoho nezranila, lebo len chceli ukázať co vedia, so samovrazednym útokom islamistov, štatistiky hovoria jasne, islam nie je nabozenstvo mieru, milióny obetí nie sú len preto, lebo daní veriaci islam zanedbávajú. Je to choré náboženstvo, ako ktorékoľvek iné, len na rozdiel od kresťanstva je vybojne a prikazuje vraždiť
vracat sa ku tomu co Koran prikazuje, alebo nie som sa uz vyjadroval. nema zmysel to rozpitvávať za a znova
https://svet.sme.sk/c/20490813/policia- ... ntatu.html
Dnes chcel Mohamed R. skusit stastie v antverpach.
Dnes chcel Mohamed R. skusit stastie v antverpach.
beardie napísal:Tie nie sú podstatné
To ma pobavilo.
Logika alá beardie:
5 Rusov spácha 5 ter. útokov, pri ktorých zabijú 50 ľudí.
5 Američanov spácha 5 ter. útokov, pri ktorých zabijú 100 ľudí.
=
Američania sú väčší teroristi.
Ale aby sme sa len nepreli, súhlasím s tým, že podaktoré hnutia, najmä tie politické, nemali za cieľ zabíjať ľudí v čo najväčšej miere. Útoky boli buď symbolické (budovy) alebo cielené na niektoré politicky činné osoby atď. Ale, samozrejme, aj tu sa prihodili sekundárne obete z rád civilov. Avšak je tu rozdiel oproti islamistickým útokom, kde je cieľom len to, aby zomrelo čo najviac ľudí.
z pohľadu počtu obetí áno, vyvrátil som tým ten jackbov posthughito napísal:Američania sú väčší teroristi.
som rad, ze tomu rozumieš a chápeš, prečo islam normálny človek nemá rádhughito napísal: Avšak je tu rozdiel oproti islamistickým útokom, kde je cieľom len to, aby zomrelo čo najviac ľudí.
takze nikto normalny nema rad islam, lebo priblizne 1‰ jeho vyznavacov su fanaticki idioti ≠ kazdy jeden moslim je fanaticky idiot
nikto normalny nema rad krestanstvo, lebo priblizne 1‰ jeho knazov su pedofili ≠ kazdy krestansky knaz je pedofil a krestansky veriaci obhajca uchylakov
nikto normalny nema rad krestanstvo, lebo priblizne 1‰ jeho knazov su pedofili ≠ kazdy krestansky knaz je pedofil a krestansky veriaci obhajca uchylakov
V zásade nevidím rozdiel medzi kresťanstvom a islamom, obe slúžia len na ovládanie ľudí a získavanie bohatstva. Momentálne je ale islam horší, keďže bojuje, niečo ako kresťania okolo roku 1500, zhodou okolností +- aktuálny rok islamu
V čom je to nabozenstvo také úžasné?
V čom je to nabozenstvo také úžasné?
zaciname byt OT. ja netvrdim, ze je uzasne. ja len tvrdim, ze kvoli fanatikom neodsudim miliardu ludi. hlavne ked viem, ze sami odsudzuju akcie ludi, ktori konaju v ich mene. (ako kotleby za "za nas narod a nase zeny" vs. antifa "nie sme narod, ani vase zeny")
nabozenstvo ako kazde ine. to ci je clovek blbec, alebo nie nie je podmienene ci chodi na gymnastiku do domu s polmesiacom, krizom, kohutom alebo hviezdou, ci zaplavat do rieky. tak isto ako z neho blbca nerobi krajina kde sa narodi, alebo vyrastie. a uz vobec nie farba pleti.
nabozenstvo ako kazde ine. to ci je clovek blbec, alebo nie nie je podmienene ci chodi na gymnastiku do domu s polmesiacom, krizom, kohutom alebo hviezdou, ci zaplavat do rieky. tak isto ako z neho blbca nerobi krajina kde sa narodi, alebo vyrastie. a uz vobec nie farba pleti.
Ja neodsudzujem ludi, veria preto, lebo musia kvôli okoliu. Ja odsudzujem náboženstvo ako také, lebo slúži len na manipuláciu
K tvojmu druhému odseku, nemáš úplne pravdu. Je to spoločnostou, typek v severnej Afrike nemá šancu byť normálny, ak do neho 5x denne 365x do roka hustia, ze sa ma správať podľa Koranu, ak si náhodou vyberie tu negatívnu časť, tak mame smolu
Práve islam robí ľudí hlupymi
K tvojmu druhému odseku, nemáš úplne pravdu. Je to spoločnostou, typek v severnej Afrike nemá šancu byť normálny, ak do neho 5x denne 365x do roka hustia, ze sa ma správať podľa Koranu, ak si náhodou vyberie tu negatívnu časť, tak mame smolu
Práve islam robí ľudí hlupymi
to asi kazde nabozenstvo. najma tie abrahamisticke, kde sa na jednej strane v knizkach pise o laske ku bliznym, ci respekte ku "ludom knihy", na druhej strane sa najdu vplyvni duchovni, ktori aj napriek obsahu kniziek vytvoria nepriatela len preto, ze toho isteho deda na oblaciku vola inak a ku obsahu predoslej verzie si pridal vyrazny patch.
takze chlapec z Afriky, ktory chodi do domceku s polmesiacom, tak aj chlapec z gemerskej viesky ma sancu ostat normalny, ked je normalny aj jeho duchovny. lebo jednemu huci blbec do hlavy, ze aj ked sa v knizke pise, ze ludia knihy su fajn, tak si ma obliect vestu a zabit ich co najviac. druhemu zase hovori ini blbec, ze dedo na oblaciku si zosle ohen a siru na ludi inej sexualnej orientacie, slobodne matky a ludi nezijucich v manzelskom zvazku, a to napriek tomu, ze v knizke sa pise, ze treba milovat blizneho svojho.
takze chlapec z Afriky, ktory chodi do domceku s polmesiacom, tak aj chlapec z gemerskej viesky ma sancu ostat normalny, ked je normalny aj jeho duchovny. lebo jednemu huci blbec do hlavy, ze aj ked sa v knizke pise, ze ludia knihy su fajn, tak si ma obliect vestu a zabit ich co najviac. druhemu zase hovori ini blbec, ze dedo na oblaciku si zosle ohen a siru na ludi inej sexualnej orientacie, slobodne matky a ludi nezijucich v manzelskom zvazku, a to napriek tomu, ze v knizke sa pise, ze treba milovat blizneho svojho.