Investovanie cez Recyclix
Re: Investovanie cez Recyclix
Kym sa dostane Imi na nulu, to potrva este par mesiacov. Mozno to umelo spomalit, ale moze zohnat este 5x refferal z ktoreho dostane 15 percent a bude aspon na tej nule. Ale bez refferalov to bude mat tazke a je mozne, ze sa nedostane ani na nulu. Hovorit pritom o tom, ze to funguje, tak to je smiesne.
Áno, každých 5 týždňov mi to vynáša 14%. Teraz už len vyberám na účet, ešte ani raz sa mi nestalo, že by výber meškal. Ale tých 250% ročne máš vypočítané blbo.Pilifo napísal:Cobra99, podľa všetkého už do Recyclixu investuješ takmer rok, preto by ma zaujímalo, či vieš reálne potvrdiť, že máš každých 5 týždňov výnos 14%, ktorý garantujú, pretože to mi príde až príliš rozprávkové. To je ročné zhodnotenie počiatočnej investície o skoro 250%!!!
Nie je to trochu neuveriteľné?
//autoeditácia príspevku (31 Jan 2017, 18:56)
vyskúšaj si kľudne sám, napr. tri cykly https://www.facebook.com/RecyclixSloven ... =3&theaterbeardie napísal:ked budes mat zisk, potom ano
zatial si v hlbokom minuse
mas napr moznost okamzite si vybrat vklad?
Nie, tých 250% ročne mám vypočítaných správne, pretože by to malo fungovať nasledovne...
Vložim 100€. Za prvých 5 týždňov mám z nich 114€. Za ďalších 5 týždňov zhodnotím 114€ 14% úrokom, tzn. že dostanem 129,96€ namiesto 128€ (114+14), na čo pravdepodobne narážaš. Po ďalších 5 týždňoch 148€ namiesto 142€ (128+14), atď. No a ako sa to bude postupne nabaľovať, tak z pôvodných 100€ by mi malo na konci roka vzniknúť takmer 350€, čo je ročné zhodnotenie o 250%. Ak ten výnos nie je takýto, tak potom neplatí to, čo tvrdia, a teda že za každých 5 týždňov máš výnos 14%, ale musí to byť omnoho menej.
Každému je jasné, že takéto zhodnocovanie je dlhodobo neudržateľné, takže je to Ponziho schéma. Otázkou už pre teba je len to, či sa tebe alebo IMImu stihnú vrátiť tie prachy, pokým to Recyclix nezabalí...
Vložim 100€. Za prvých 5 týždňov mám z nich 114€. Za ďalších 5 týždňov zhodnotím 114€ 14% úrokom, tzn. že dostanem 129,96€ namiesto 128€ (114+14), na čo pravdepodobne narážaš. Po ďalších 5 týždňoch 148€ namiesto 142€ (128+14), atď. No a ako sa to bude postupne nabaľovať, tak z pôvodných 100€ by mi malo na konci roka vzniknúť takmer 350€, čo je ročné zhodnotenie o 250%. Ak ten výnos nie je takýto, tak potom neplatí to, čo tvrdia, a teda že za každých 5 týždňov máš výnos 14%, ale musí to byť omnoho menej.
Každému je jasné, že takéto zhodnocovanie je dlhodobo neudržateľné, takže je to Ponziho schéma. Otázkou už pre teba je len to, či sa tebe alebo IMImu stihnú vrátiť tie prachy, pokým to Recyclix nezabalí...
Recyklix je podla mna velmi podarene ponzi, takze si myslim, ze to este nejaky cas bude vynasat a mozno dlhsie nez by sme cakali.
Avsak diskutovat o tom ci to je/nie je ponzi je nezmysel, je to presne to co drukos, kairos, onecoin, coinspace...a podobne
Avsak diskutovat o tom ci to je/nie je ponzi je nezmysel, je to presne to co drukos, kairos, onecoin, coinspace...a podobne
V akom zmysle podarené?
"Každému" je na prvý pohľad jasné, že je to podvod, rovnaký ako kairos a iné...
"Každému" je na prvý pohľad jasné, že je to podvod, rovnaký ako kairos a iné...
Ze je zo pekne "zaobalene" ...recyklacia, ekologia. Nie je to ukazane ako pasivny prijem za nic. Recyklix uvadza, ze za tie peniaze si vlastne "kupujes" nejaky ten ich granulat a nasledne predavas, cize je tam nejaky "produkt"...jasne, ze kto chce podvod tam uvidi velmi lahko, je to zjavne 
Akurát by ma zaujímalo, či daní "investori" majú povolenie od ministerstva životného prostredia a robia mesačnú a ročnú evidenciu odpadu.
Nakoľko zákon o odpadoch sa vzťahuje aj na obchodníkov a priekupníkov, ktorí odpad fyzicky nevlastnia
.
Nakoľko zákon o odpadoch sa vzťahuje aj na obchodníkov a priekupníkov, ktorí odpad fyzicky nevlastnia
To je legislativa v ramci SR, v EU ci v Polsku? Lebo tusim ide o polsky projekt.
Legislatíva SR v súlade s eu.
§14 ods 1 bod g a odsek 4 dávam do pozornosti. Žlté zvýraznené je pre moje potreby.
Držiteľ odpadu je aj obchodník, ktorý s odpadom nepríde fyzicky do styku a je len prostredník.
§14 ods 1 bod g a odsek 4 dávam do pozornosti. Žlté zvýraznené je pre moje potreby.
Držiteľ odpadu je aj obchodník, ktorý s odpadom nepríde fyzicky do styku a je len prostredník.
Obrazok neukazuje, daj to do prilohy radsej. Ten zakon som necital, ale predpokladam, ze je to ten zakon proti ktoremu sa burili podnikatelia, ze su spracovatelmi odpadu aj vtedy ak balia veci do sackov, pouzuvaju krabice a podobne nezmysli. Tusim tam islo aj o povinnu registraciu na Min. zivotneho prostredia.
Hej vidím že je to naprd, som tu cez tapatalk a neviem to dať do prílohy.
Áno, je to ten "výborný" zákon o odpadoch...masívny nárast byrokracie a výdajov pre takmer každého...
Áno, je to ten "výborný" zákon o odpadoch...masívny nárast byrokracie a výdajov pre takmer každého...
-
bestinvest
Novice
Zdravím.Ponukam zaplatenie vstupného kapitálu do spoločnosti recyklix a jeho zhodnotenie až 14 percent mesacne.Budujeme nový tým a hľadáme mladých ambicióznych ľudí ktorý majú chuť zarobiť peniaze bez pohnutia prsta. Ak máte záujem o túto možnosť tak sa mi ozvite na e-mail Lukáš.leskovsky77.gmial.com
Pise mi, že taký mail neexistuje 
Chyba tam zavinac, asi myslel Lukáš.[email protected]
Asi áno, už mu píšem, ponúka vyzerá byť zaujímavá
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak co, kolko si ostal v minuse, respektive kolko si zarobil ?Neslubujem si ja od toho nic prevratne, cas ukaze akym smerom sa to bude uberat. Bud zarobim alebo ostnem v minuse...