Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Asi len praskanie okolo infraportu nie?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
myslis kryt? no nakoniec som kupil 32gb spolu s pokazenou 16gb verziou za 120e, vyzeraju oba ako nove
-
K-u-b-i-a-k
Addict
-
guess.whoo
Redeemer
tu prasklinu nemam ani na jednom..pytal som sa viac-menej kvoli tomu, ze oproti Lenovu chyta horsie 2G signal..ale to este musim ocekovat podrobnejsie
Zdravím. Čo za mobil by ste poradili ako nástupcu OnePlus One? Vyzerá to tak že odišla baterka. Aspoň teda nechce sa nabiť keď ho mám pripojený tak som ho šupol do TWRP a tam preistotu ani % baterky neukazuje.
Ako šiel by som do 3Tčka do tej novej Midnight verzie čo má byť .. lenže obávam sa, že tak o pol roka bude OnePlus 5 (môj pôvodný plán bol počkať do vydania nového) lenže keď sa to stalo teraz dajak sa mi to nepáči...
Síce už mi ukazuje že má 12% ale stále len logo 1+ keď ho chcem normálne zapnúť ...
Keď by už ste mali dajaký návrh tak zase 3T mi príde ako lopata taká veľkosť iP 6S je ideálna.
(už som to tu ale riešil či ísť do 3T alebo nie asi pred pol rokom a zhodli sme sa že vodičak je vyhodnejší [na ktorom už aj som len to chce doplatiť približne rovnakú cenu ako za 3T] .. )
Ako šiel by som do 3Tčka do tej novej Midnight verzie čo má byť .. lenže obávam sa, že tak o pol roka bude OnePlus 5 (môj pôvodný plán bol počkať do vydania nového) lenže keď sa to stalo teraz dajak sa mi to nepáči...
Síce už mi ukazuje že má 12% ale stále len logo 1+ keď ho chcem normálne zapnúť ...
Keď by už ste mali dajaký návrh tak zase 3T mi príde ako lopata taká veľkosť iP 6S je ideálna.
(už som to tu ale riešil či ísť do 3T alebo nie asi pred pol rokom a zhodli sme sa že vodičak je vyhodnejší [na ktorom už aj som len to chce doplatiť približne rovnakú cenu ako za 3T] .. )
Sprav si vodičák a potom rieš mobil. 
Tak 3T ti pride ako lopata a pritom mas teraz 1+1... co je rovnako velka lopata...
A zas debata o cakani na nieco lepsie....nikdy sa nedockas. 1+1 zacalo na 299E, 1+2 zas 349, 1+3 399, 3T 439/479... prechod z 1+1 na 1+3 mal pre mna aky taky zmysel, chcel som senzor odtlackov, Dash Charging, AMOLED a ostatne vylepsenia potesili. Co ine zas ma priniest dalsi oneplus (okrem asi znova vyssej ceny)? Vylepsenia uz existujucich veci su prirodzena evolucia, a ta pre mna nema az taky zmysel, ako nove funkcie (ako prave v pripade prechodu z 1+1 na 1+3), obzvlast nie z roka na rok. Z tohto hladiska by som kludne isiel aj do terajsej 3T (64 alebo 128GB verzie).
A zas debata o cakani na nieco lepsie....nikdy sa nedockas. 1+1 zacalo na 299E, 1+2 zas 349, 1+3 399, 3T 439/479... prechod z 1+1 na 1+3 mal pre mna aky taky zmysel, chcel som senzor odtlackov, Dash Charging, AMOLED a ostatne vylepsenia potesili. Co ine zas ma priniest dalsi oneplus (okrem asi znova vyssej ceny)? Vylepsenia uz existujucich veci su prirodzena evolucia, a ta pre mna nema az taky zmysel, ako nove funkcie (ako prave v pripade prechodu z 1+1 na 1+3), obzvlast nie z roka na rok. Z tohto hladiska by som kludne isiel aj do terajsej 3T (64 alebo 128GB verzie).
1+3 je dokonca o nejaké desatinky milimetra menší a aj ľahší v porovnaní s 1+1.. 
Pokiaľ 1+1 fungoval, naozaj nemalo veľký význam riešiť 1+3, ale keď už je nefunčkný, je to dobrá príležitosť na kúpu 1+3T. Ale vodičák je podľa mňa aj tak dôležitejší...
Pokiaľ 1+1 fungoval, naozaj nemalo veľký význam riešiť 1+3, ale keď už je nefunčkný, je to dobrá príležitosť na kúpu 1+3T. Ale vodičák je podľa mňa aj tak dôležitejší...
No mne totižto vadí aj veľkosť 1+1 aspoň teda keď som si chytil 6S a potom naspäť môj.
Každopádne podarilo sa ho nabiť celú noc bol na nabíjačke tak dá chytil asi. Uvidím dokedy.
No každopádne 3h SOT mám.. A to som ho z 48% už na 80 nabil a teraz ma 60% ved ten mobil mal mat reálne okolo 6h SOT aspoň čo som sa bavil na xda
A prečo by som chcel ísť do 5ky napr. Hej síce možno to nebude taký krok dopredu od 3T ale v lepšiu kameru, lepší cpu (k nemu myslím že bude aj dash charge vylepšený) možno vode odolnosť?
// kúpiť nový 6S nemá zmysel zjavne.. A z bazosa to nechcem moc riskovať aj keď som našiel za 490 128gb
Len mi príde andorid celkovo lepší či už notifikácie alebo chatové hlavičky od messengeru čo na ios neni taktiež root by mi dosť chýbal ale akože skúsil by som
Fakt neviem..
Čo sa týka vodičaku tak akože vychádza to len tak tak že zaplatím aj ten aj mobil ale tak budem na 0 resp. - 300..
Toto je katastrofa sa rozhodnúť hlavne keď aj ako 18r mam maminu radu ze kašľať na telefón
Každopádne podarilo sa ho nabiť celú noc bol na nabíjačke tak dá chytil asi. Uvidím dokedy.
No každopádne 3h SOT mám.. A to som ho z 48% už na 80 nabil a teraz ma 60% ved ten mobil mal mat reálne okolo 6h SOT aspoň čo som sa bavil na xda
A prečo by som chcel ísť do 5ky napr. Hej síce možno to nebude taký krok dopredu od 3T ale v lepšiu kameru, lepší cpu (k nemu myslím že bude aj dash charge vylepšený) možno vode odolnosť?
// kúpiť nový 6S nemá zmysel zjavne.. A z bazosa to nechcem moc riskovať aj keď som našiel za 490 128gb
Len mi príde andorid celkovo lepší či už notifikácie alebo chatové hlavičky od messengeru čo na ios neni taktiež root by mi dosť chýbal ale akože skúsil by som
Fakt neviem..
Čo sa týka vodičaku tak akože vychádza to len tak tak že zaplatím aj ten aj mobil ale tak budem na 0 resp. - 300..
Toto je katastrofa sa rozhodnúť hlavne keď aj ako 18r mam maminu radu ze kašľať na telefón
Na tvojom mieste počkám na 6ku, ten bude ešte nejaký krok vpredu oproti 5ke, určite lepší foťák vpredu aj vzadu, lepšie cpu, väčšia ram.. a možno aj lepšia spotreba baterky..dasti555 napísal:A prečo by som chcel ísť do 5ky napr. Hej síce možno to nebude taký krok dopredu od 3T ale v lepšiu kameru, lepší cpu (k nemu myslím že bude aj dash charge vylepšený) možno vode odolnosť?
Lenže tu je istejšie že si ho kúpim v čase vydania a nie pol roka po
A prečo musíš kupovať v čase vydania mobilu? Známemu som kúpil 1+2 za 319€ týždeň pred vydaním 1+3 a je stále max spokojný... ja som stihol kúpiť 1+3 ešte za 399€ týždeň pred vydaním 1+3T a som tiež spokojný.. 
Dobre.. Objednané. V piatok by mal prísť. Ešte strelím OPO na bazoš snáď niekto sa ozve.
Teraz to tak vyzerá, že som ho ja donútil.. 
-
galbavymartin
Light Professional
Mne v utorok dorazil 3T a zatiaľ zbavenie 7+ neľutujem
Len teraz mám taký blbý pocit že 128GB je asi zbytočne veľa .. asi prestanem používať spotify zjavne
moc sa mi to rušiť nechce .. i keď ako tých 40€ ušetrených .. oplatí sa? poradte .. prípadne ak budem predávať .. nedá mi 128GB verzia cenu hore? 
-
galbavymartin
Light Professional
128GB je tak akurát.
Závisí, ako používaš mobil.. ja som mal problém využiť v mobile aj 32GB, teraz na 1+3 s 64GB mám využitých necelých 15GB a to mám v mobile uložený aj 350 pesničkový playlist zo Spotify v high kvalite.
Cenu na bazoši to teoreticky môže zvýšiť, otázne je, či až o tých 40€ a či sa niekto chytí, že potrebuje až 128GB. Popozeraj iné mobily na bazoši, ktoré sa na trhu predávali v rôznych veľkostiach a ako sa pohybuje ich cena.
Cenu na bazoši to teoreticky môže zvýšiť, otázne je, či až o tých 40€ a či sa niekto chytí, že potrebuje až 128GB. Popozeraj iné mobily na bazoši, ktoré sa na trhu predávali v rôznych veľkostiach a ako sa pohybuje ich cena.
No já som 64GB na OPO využil keď som mal všetko pesničkami zapratané .. ale inak nemám šancu využiť 64GB .. no asi to zruším a objednám 64 i keď neviem či mi to pôjde teraz kedže mam limit na karte 
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2017, 20:07)
paráda refund môže trvať až 3 dni .. no nechám to tak asi budem nahrávať 4K videá .. keby mám aspoň zábavný život kde tie 4K môžem natočiť
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2017, 7:48)
Ako paráda .. vymazal som všetko dal tam OxygenOS a na wifi neustáleho hrania Hill Climb Racing 2 a 8 Ball Poolu (ako aj doteraz) mam SOT 1h 30m a 70% ešte .. tak zase som vo váhaní..
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2017, 20:07)
paráda refund môže trvať až 3 dni .. no nechám to tak asi budem nahrávať 4K videá .. keby mám aspoň zábavný život kde tie 4K môžem natočiť
//autoeditácia príspevku (25 Mar 2017, 7:48)
Ako paráda .. vymazal som všetko dal tam OxygenOS a na wifi neustáleho hrania Hill Climb Racing 2 a 8 Ball Poolu (ako aj doteraz) mam SOT 1h 30m a 70% ešte .. tak zase som vo váhaní..
-
JaQuBe
Medium Star
Potrebujem poradiť nejaký smartfón, najlepšie činsky nadupaný do 250e +-
Požiadavky: naše LTE od 4ky, dual sim, schopný foťák a videá aj v tme a nech sa dá spoľahnúť naň aspoň 2roky.
Nejaké tipy? Pozdávajú sa mi hlavne tie Xiaomi ale asi žiaden nespĺňa to čo chcem.
Díkyčko.
Požiadavky: naše LTE od 4ky, dual sim, schopný foťák a videá aj v tme a nech sa dá spoľahnúť naň aspoň 2roky.
Nejaké tipy? Pozdávajú sa mi hlavne tie Xiaomi ale asi žiaden nespĺňa to čo chcem.
Díkyčko.