Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
To auto ma mesiac vyroby 3/2011 a predchvilkou si napisal, ze EA211 sa zacali vyrabat az koncom 2012. A teraz sa spytas, ci je to uz nova generacia... 
mal by niekto zaujem o 2013 VW Passat Combi 2.0 TDI BMT? zatial nie je na nete
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ved si ho len nedavno kupoval, nie?
v septembri? asi tak
ja som ani pri alfe dlho nevydrzal, tiez len rok
chcem skusit hatch, to len preto
inak by som si ho nechal
ja som ani pri alfe dlho nevydrzal, tiez len rok
chcem skusit hatch, to len preto
Toyota Corolla zakladna verzia za 13k Euro je dobry kauf momentalne (maju zimne pneu zdarma)? Pozeram vacsi sedan. Na vyber je este vybavou bohatsi Rapid, ale ten som mal v meste predtym na mesiac a spotrebu som mal pri mojom style jazdy 10 litrov a bojim sa lopkarov u Koncernu.
Poziadavky: nove, max par tisic km predvadzacka, elektricke spataky, klima, laktova opierka a hlavne kvalita (auto bude na 10 rokov). Mam 2 metre, cize nech je tam aj miesta dost
Staci benzin, 100k je dost pre mna. Potesia senzory (Corolla ich nema). Nieco co sa este oplati pozerat? Som dost zatazeny na japonske auta.
Poziadavky: nove, max par tisic km predvadzacka, elektricke spataky, klima, laktova opierka a hlavne kvalita (auto bude na 10 rokov). Mam 2 metre, cize nech je tam aj miesta dost
-
Fabo
Hardcore addict
kolega pred par tyzdnami kupil stary cicik s brutalnou zlavou. Neviem ci este su, ale skus.
-
guess.whoo
Redeemer
ratzi a spol nemate nieco na predaj okolo 5500-6000k? kolega zhana nieco a silou mocou pozera dieslovy koncern od golfa po passat 
-
RATZINGER666
Darca
co take by to malo byt? ci priamo ten koncern?
-
guess.whoo
Redeemer
no snazil som sa mu ukazat nejake alternativy, ale stale ho to tam taha. popripade ak mas nieco dobre aj nekoncernove tak by som ho mozno ukecal 
/bez ohladu na palivo
/bez ohladu na palivo
-
kukiak
Addict
Kukal si tu corollu? Predpokladam ze maju chybu v konfiguratore, ked je Live verzia lacnejsie ako Active?icefiresr napísal:Toyota Corolla zakladna verzia za 13k Euro je dobry kauf momentalne (maju zimne pneu zdarma)? Pozeram vacsi sedan. Na vyber je este vybavou bohatsi Rapid, ale ten som mal v meste predtym na mesiac a spotrebu som mal pri mojom style jazdy 10 litrov a bojim sa lopkarov u Koncernu.
Poziadavky: nove, max par tisic km predvadzacka, elektricke spataky, klima, laktova opierka a hlavne kvalita (auto bude na 10 rokov). Mam 2 metre, cize nech je tam aj miesta dostStaci benzin, 100k je dost pre mna. Potesia senzory (Corolla ich nema). Nieco co sa este oplati pozerat? Som dost zatazeny na japonske auta.
Ano, tu chybu som si tiez vsimol. Toyota ma teraz testovaci vikend, idem to pozriet (Auris aj Corolla).
Niekto skúsenosti s motorom 1.6 EcoBoost? Otec ide kupovať auto(nie nové, dovoz) a páčia sa mu veľmi Focusy(r.v. po 2011). Zatiaľ našiel toto: https://www.autoscout24.de/angebote/-db ... 50040abe26 Viem, že tento neni s EcoBoost motorom,ale zaujíma ma váš názor. A auto chce s tempomatom, ale tento ho podľa mňa nemá.
Alebo poraďte niečo, krítériá sú nech je r.v. 2011 a vyššie, hatchback, benzín, tempomat, aut. klimatizácia, kilometre do 100.000km(ja som mu vravel, že kilometre nehrajú rolu, ale je tvrdohlavý) a cena tak maximálne do 10.000€.
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2017, 10:08)
https://auto.bazos.sk/inzerat/71360386/ ... TANIUM.php Oplati sa ist pozriet totoauto? Viem, ze bazar je bazar, ale niekedy sa daju aj tam najdt slusne kusky.
Alebo poraďte niečo, krítériá sú nech je r.v. 2011 a vyššie, hatchback, benzín, tempomat, aut. klimatizácia, kilometre do 100.000km(ja som mu vravel, že kilometre nehrajú rolu, ale je tvrdohlavý) a cena tak maximálne do 10.000€.
//autoeditácia príspevku (24 Mar 2017, 10:08)
https://auto.bazos.sk/inzerat/71360386/ ... TANIUM.php Oplati sa ist pozriet totoauto? Viem, ze bazar je bazar, ale niekedy sa daju aj tam najdt slusne kusky.
-
RATZINGER666
Darca
len preboha nie od peterauto, to uz radsej z AAA...
-
Kok
Light Professional
Čaute, predal som auto tak hľadám niečo schopné .. potreboval by som nejakú inšpiráciu, bazary mám pokukane viac menej. Chcel by som auto zo Slovenska keďže sa mi nejak nechce riešiť všetko okolo dovozu a s tým spojené papierovačky (ak ale nič nenájdem tak sa tejto možnosti úplne nevyhýbam.) Moje požiadavky sú že to musí byť benzín, hatch/lift preferovane, no nebránim sa ani sedanu. Chcel by som aby to malo aj aký taký výkon , keďže jeden z dôvodov predaja terajsieho auta bol aj nedostatočný výkon. Vďaka za rady, cenovo sa pohybujeme okolo 5k, v prípade slušnej ponuky viem ešte litrik dohodit.
Nedalo mi to a nechal som si overiť auto na fordzona.sk a kilometre by mali sedieť. Síce by som nikdy nekupoval auto z bazáru, ale auto nevyzerá ako šrot a má aj históriu.RATZINGER666 napísal:len preboha nie od peterauto, to uz radsej z AAA...
-
RATZINGER666
Darca
...a aj nieco vies o tom viac? 
Viac nie, ale bazar nemam daleko od domu, tak by som ho mohol ist kuknut. Ale ak si si taky isty, ze od toho bazaru ruky prec, tak to asi necham. BTW porad prosim, hladam benzin, do max 11.000€. Kia Cee'd, Opel Astra,Citroen C4, alebo Ford Focus, vsetky r.v. Po 2011. Ktora je najlepsia volba podla teba?
-
RATZINGER666
Darca
na mna sa vykasli a skus kuknut skusenosti s jeho bazarom pod starym menom 
focus jednoznacne...
focus jednoznacne...
Super, takže Focus. Je motor 1.6TI-VCT dobrý, alebo radšej priplatiť za 1.6 EcoBoost.
-
RATZINGER666
Darca
vacsina ludi je spokojna aj s atmosferou, preplnanie je Tvoja volba
problemy nie su ani s jednym, ani jeden vela nezerie...