Golf V - Palivove cerpadlo

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Golf V - Palivove cerpadlo

Príspevok od používateľa mi-chau »

Caute ti co sa vyznate,

Takze vec sa ma tak, siel som si z prace a zrazu citim ako auto straca tah, zasvietila kontrolka baterky zrazu sa vypol posilnovac riadenia a automat vyradil do N. Ked som to odstavil tak uz som nenastartoval. Odtiahli ma a automechanik to pozrel a tvrdi ze to je palivove cerpadlo, tak jedno objednal a caka sa. Medzitym mi dalsi znamy (automechanik) tvrdi ze tento motor si vie natiahnut palivo pri startovani aj bez cerpadla, takze ak mi nechce nastartovat tak chyba bude niekde inde a nie v cerpadle. Vie mi to niekto potvrdit?

Auto je Golf V 1.9 TDi 2008, vdaka
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Golf V - Palivove cerpadlo

Príspevok od používateľa dekarbon »

Neviem či to mavaju aj golfy ale ak ano tak je fajn kuknuť ako je na tom tandemové čerpadlo paliva.TDIčka to mávali hlavne Fordy.Treba ho pozrieť či je ok ak ho teda auto má.Ja by som ešte kukol aj dobíja nie ako je na tom.Ak alternátor za jazdy nedodáva dostatok prudu tak je možné že sa stalo presne toto.pri jazde alternátor ťahá od svetiel,čerpadla paliva,servo čerpadla uplne vfšetko,baterka tam slúži za jazdy len ako stabilizátor.Takže by som určite premeral aj dobíjanie,poprípade vybral celé čerpadlo nahodil ho na extrený zdroj a vyskúšal či funguje.Ano určite by som sa pozrel po čerpadle ale ja po elektrickej sustave či nieje problém v elektrickom napájaní niektorého dôležitého komponentu.
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Golf V - Palivove cerpadlo

Príspevok od používateľa heker »

Treba spravit najskor diagnostiku. To moze byt klude niecim inym, napriklad volnobezka - nudzovy rezim, auto bez tahu, bez posilovacia riadenia, svieti chyba prevodovky a motora. Kludne aj remen vie narobit neplechu alebo alternator. Ja by som prve ziadal diagnostiku a pozriet to najskor okom, ze co vidiet pod kapotou, az potom riesit dake cerpadlo. Golf V ma uz rozumnu elektroniku a tak pri probleme s cerpadlom by malo pisat chybu plniaceho tlaku paliva na palubovke a signalizovat to vari blikajucimi zhavicmi.
Napísať odpoveď