SK web na anonymne uchadzanie o IT pracu
SK web na anonymne uchadzanie o IT pracu
Caute,
minule som niekde cital o SK webe na anonymne uchadzanie o IT pracu.
Neviete, co to bolo? Dik
minule som niekde cital o SK webe na anonymne uchadzanie o IT pracu.
Neviete, co to bolo? Dik
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: SK web na anonymne uchadzanie o IT pracu
Preco by sa niekto chcel anonymne uchadzat o pracu? Ved bez zivotopisu a pohovoru ta nikam nezoberu na SVK
CV tam uploadnes, meno nie.
A vybranych si urcite pozvu na pohovor - sam neviem, ako to presne funguje, preto to chcem pozriet.
A vybranych si urcite pozvu na pohovor - sam neviem, ako to presne funguje, preto to chcem pozriet.
-
Soviet
Darca
A k comu je to dobre? Ved na mene aj tak nezalezi v zivotopise a pozvu ta aj ked sa volas Jozko Mrkvicka.
-
Grim
Darca
Ale nie, keď sa budeš volať Manfred ko*ot alebo Hugo Prcal. Alebo nebodaj Tadeáš Mussolini alebo Alfred Hitler.
-
xH4wK
On asi mysli ten portal na hacking job... http://www.zive.sk/clanok/124046/spusti ... vili-banky
Spomeniem si zajtra, ako sa to vola.. Je to dost ppc. Jedna sa o to, ze firmy hladaujce zamestnancou prijdu s ponukou. Poziadavka bude vypisana, a uchadzac ju musi spravit. A oni zoberu toho uchadzaca, ktory ju spravi najlepsie, bez ohladu na to, ze vedia kto to je, ake ma skoly, zamestnavatelov, atd. Je to skvele, lebo ta zoberu na zaklade skusenosti, a nie toho, ako vyzeras, alebo ci mas skoncelu len zakladku... ale oni hladaju teba, nie ty ich anonymne...
Neviem presne , prave preto chcem si pozriet tento portalSoviet napísal:A k comu je to dobre? Ved na mene aj tak nezalezi v zivotopise a pozvu ta aj ked sa volas Jozko Mrkvicka.
Ak si dobre pamatam, jedna sa o daky startup, co vyhral par cien.
techloop.io < furt mi to vyskakuje na FB ako sponzorovaná reklama