Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
veddy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa veddy »

Čiže sa snažíš naznačiť, že LSNS a Islam majú predsa len nejaké spoločné hodnoty?

//autoeditácia príspevku (27 Mar 2017, 16:45)
xH4wK napísal: Myslis rovnako vyhodeny hlas ako volit kotlety..
Pretoze s LSNS do vlady nikto nikdy nepojde takze to je vyhofdeny hlas ty pseudofylozof.
1, Nie je pravda, že voliť stranu ktorá sa nedostane do parlamentu je vyhodený hlas
2, Parlament sa skladá s Koalície a Opozície <=> Zákonodarná Moc

S bodom 1, tu možno zopár ľudí súhlasiť nebude.
Ale ku bodu 2, - Ak nevieš z čoho je zložený parlament a čo je zákonodarná moc, tak nie si spôsobilý sa tu vyjadrovať k téme. Je mi ľúto, bohužiaľ.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ty mi pripadas ako 15 rocny hlupak co si mysli aky je mudry.. skus si niekedy po sebe pisat co pises prosim :(
Navyse zjavne mas problem s pochopenim sarkazmu z prispevku na ktory si reagoval predtym.
Ty sam povies, ze volit stranu ktora sa nedostane do parlamentu je vyhodny hlas a potom pises, ze to vyhodeny hlas nie je... ty mas nejake mentalne problemy ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Dopozeral som aj Uhríka na RTVS.. ešte horšie Kotleba, čo je dosť slabé na to, že ide v podstate o hlavného hovorcu strany. Kotlebovci môžu byť radi, že ich tam rok nepozývali, aspoň sa nemali ako znemožniť a zosmiešniť. Uhrík je po novom hitom internetov. Jeho alibizmus a postoj typu "robia nám zle" bol naozaj smiešny, argumenty slabučké. Na druhú stranu uznávam, musí by ťažké držať líniu, keď sa strana neonacistov hrá na neviniatka.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

culter napísal:
Ako som pisal, najdi si. K vytvoreniu si nazoru nieje dolezite len vediet si overit informacie, ale tiez ich najst. Daj tomu sancu. Ak to nepojde, tak ti to sem, samozrejme, posuniem.
Nebudem hľadať nič.
Ja som svoje tvrdenie podoprel svojimi argumentami, ty si sa vyjadril že opak je fakt. Tak to niečím podlož a nehraj sa na niečo, čo nie si.
hughito
Redeemer
Redeemer

mato236 napísal:
Otvorene hovorim, ze nemam statistiky. Aj ked si plne uivedomujem, ze argumentacne bremeno je na mne,vies snad ty dohladat nejake statistiky tykajuce sa integracie romov do spolocnosti ? Su vobec nejake stastistiky, ktore riesia integraciju romov, mozno ich vysledky v skole (ked uz sa bavime o segregacii romov v skolach), stattistiky ktore riesia pocet trestnych cinov na 1 roma a 1 "bieleho"...ci aha vlastne nie su taketo statistiky, bolo by to asi rasisticke
Vystihol si to dokonale. Tvrdíš zásadnú vec, ktorá sa dotýka státisícov ľudí a nemáš ten argument čím podporiť. Teda to vlastne ani nie je argument, iba tvrdenia položené na vode. Je to tvoj dojem.
veddy
Medium Star
Medium Star

xH4wK napísal:Ty mi pripadas ako 15 rocny hlupak co si mysli aky je mudry.. skus si niekedy po sebe pisat co pises prosim :(
Navyse zjavne mas problem s pochopenim sarkazmu z prispevku na ktory si reagoval predtym.
Ty sam povies, ze volit stranu ktora sa nedostane do parlamentu je vyhodny hlas a potom pises, ze to vyhodeny hlas nie je... ty mas nejake mentalne problemy ?
To ma veľmi teší, že môj duch pôsobí tak mlado :)
Dovoľ mi, aby som ťa usmernil. Nikde som nepísal, že to je môj názor. Nikde som nezastával názor, že voliť stranu, ktorá sa nedostane do parlamentu je vyhodený hlas. Práve naopak. Môj názor je, že to nie je vyhodený hlas. A aby si to tu mal celé, napísal som nasledovne: "Ale v našej spoločnosti existuje taká dogma, že dať svoj hlas malej strane je vyhodený hlas - v najlepšom prípade.." Písal som o dogme, ktorá existuje v nasej spoločnosti. A táto dogma bude ovplyvňovať voličov ako sa vo voľbách rozhodnú a komu odovzdajú svoj hlas.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

veddy, ano napisal som, ze existuju ideologicke prieniky medzi LSNS a islamistiami. nebolo by to historicky prvy krat, co sa extremisticka skupina z Europy spojila s bojovnikmi z Blizkeho Vychodu (napr. Rote Armee Fraktion)

//autoeditácia príspevku (27 Mar 2017, 22:39)
pan poslanec Miňo a "naša viera"
https://dennikn.sk/blog/milan-mazurek-o ... ej-strany/
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:takze obhajujes odsun obyvatelstva z uzemia preto, lebo prislusnici ich jazykovej skupiny prehrali vojnu?
Ja osobne nie, ale ak sa nemýlim, vyhnanie Nemcov a Maďarov sa štandardne ospravedlňuje a prezentuje ako nutnosť. Dávam to do paralely s vyvezením židov, na ktoré sa naopak hladí len ako na bezprecedentnú udalosť zrodenú z čírej a bezdôvodnej nenávisti.
hughito napísal:Dopozeral som aj Uhríka na RTVS.. ešte horšie Kotleba, čo je dosť slabé a to, že ide v podstate o hlavného hovorcu strany. V podstate môžu byť kotlebovci radi, že ich tam rok nepozývali, aspoň sa nemalo ako znemožniť a zosmiešniť. Uhrík je po novom hitom internetov. Jeho alibizmus a postoj typu "robia nám zle" bol naozaj smiešny, argumenty slabučké. Na druhú stranu uznávam, musí by ťažké držať líniu, keď sa strana neonacistov hrá na neviniatka.
Myslím, že to hlavne stojí na vysoko aktuálnych témach ako extrémistické čísla a židovské transporty .. to že sa vládna moc snaží aktivity ĽSNS prekaziť a zastrašovať, nebude pre ľudí tak ťažko uveriteľné.

http://www.naseslovensko.net/nase-nazory/vyhlasenia/stretnutie-s-obcanmi-zakazane-politicka-policia-zastrasovala-starostov-obci-a-prenasledovala-okresneho-predsedu-ls-nase-slovensko/

Ďalší skvelý ťah..

https://domov.sme.sk/c/20493639/na-poslanca-extremistov-uhrika-podali-trestne-oznamenie.html
  • Trestné oznámenie spolu s Dostálom podali na Úrad špeciálnej prokuratúry nezávislá poslankyňa mestského zastupiteľstva v Bratislave Lucia Štasselová, nezávislá poslankyňa NR SR Viera Dubačová a podpredseda OKS Juraj Petrovič. K naplneniu skutkovej podstaty niektorého z uvedených trestných činov mohlo podľa tejto štvorice prísť v súvislosti s vyjadreniami Milana Uhríka, poslanca Národnej rady Slovenskej republiky za stranu Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko, v televíznej relácii O 5 minút 12, ktorú odvysielala RTVS v nedeľu 26. marca 2017 o 11:55 na programe Jednotka.

Milan Uhrík bol v relácii vyzvaný jedným z ďalších účastníkov diskusie, Ľubomírom Galkom, poslancom NR SR za SaS, aby sa vyjadril k rasistickým a fašistickým výrokom jeho straníckych kolegov a dištancoval sa od nich. M. Uhrík v odpovedi okrem iného uviedol: „Tie citáty nie sú oficiálnym programom strany, čiže áno, dištancujeme sa. Aj keď jeden sa mi tam páčil, že musíme chrániť budúcnosť bielych detí. Na tom nevidím nič zlé. Nech ma máte za rasistu všetci, ale ja si myslím, áno, mali by sme my chrániť aj budúcnosť aj bielych detí a nielen tých iných.“
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2017, 23:00)
pre jackb :smt081 8)
hughito
Redeemer
Redeemer

Pozri sa, toto na mňa vyťahovať nemusíš, ja žiadnym trestným oznámeniam nefandím, navyše je to blbosť a nemá to šancu "uspieť."

K tomu linku. Čiže tí policajti z NAKY akože chodia po dedinách a robia nátlak na starostov, áno? Plus prenasledujú "precedu" v dodávke atď. To bude najskôr len ďalšia hra na utláčaných a tých, ktorým sa strašne ubližuje. Lebo taká vec ako tlak verejnosti vôbec neexistuje. A ešte sa z Fica spraví fašista, lebo výrok o Hitlerovi. Ako povedal jeden kamoš, už možno len čakať, kedy Kotlebovci prídu s nejakým preškrtnutým hákovým krížom a začnú sa hrať na antifašistov. Tuším od toho naozaj nie sme ďaleko.
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

ephramko a jackb - o tom, prečo sa dokázali stretnúť tieto rôzne protichodné prúdy sa dá len špekulovať, ale je to proste fakt.
Možno tí ľudia naozaj nechcú voliť malé strany aby neprepadol ich hlas - riešením by mohlo byť zrušenie tej 5% hranice na vstup do parlamentu ako je to v niektorých štátoch napr. Holandsko. Potom by na vstup do parlamentu stačilo získať 0,67% hlasov a ľudia by mali pocit, že aj ich hlas niečo znamená.

A možno už prestali veriť v spravodlivosť a demokratickosť liberálov.

jackb - odvádzaš pozornosť od toho čo som napísal a to je dvojaký štandard slniečkárov a ich médií, pri výklade zákona a (ne)informovaní verejnosti. Ak je niekto fašista, terorista alebo magor, tak podľa nich je to vporiadku, pretože to je náš fašista, náš terorista, náš magor (Ukrajina-Pravý sektor-Azov, Lotyšsko - Waffen-SS, Sýria-AlKaida(vraj umiernený bojujúci islamisti), Rusko-Pussy Riot )
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

ephramko napísal:Stranu, kde kazdy vyholevy sprosty brav v zelenom triku ma zbrojak a zbrane. :lol:
Nemá, problematiku som tu už rozvíjal, prečo tomu tak je.
xH4wK napísal:Pretoze s LSNS do vlady nikto nikdy nepojde takze to je vyhofdeny hlas ty pseudofylozof.
SMER pôjde určite, tí by šli aj so Stalinom. Kotlety navonok nechcú s nikým, podľa mňa by šli.
Keď ostatné strany do volieb nič neurobia, ĽSNS dostane dostatok hlasov na utvorenie koalície. A to bude potom ešte len sranda.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

-AA- napísal:Dávam to do paralely s vyvezením židov, na ktoré sa naopak hladí len ako na bezprecedentnú udalosť zrodenú z čírej a bezdôvodnej nenávisti.
Zhabali a znarodnili tym nemcom majetok a potom ich poslali do plynu ?
Ak nie, tak preco davas do paralely uplne neporovnatelne udalosti ?
hughito
Redeemer
Redeemer

Takisto sa uplatnila kolektívna vina v zmysle, ktorá sa už dnes dávno nepovažuje za niečo "dobré" alebo "žiaduce" (ak teda nerátam beardiho). Ide o to, že SdP mala pomerne vysokú podporu, ale našli sa aj sudetonemeckí antifašisti a ľudia, čo sa zúčastnili odboja. Takisto v tomto procese zahynulo niekoľko desiatok tisíc ľudí, prešlo sa aj fázou tzv. divokého odsunu. Ten na druhú stranu treba chápať v kontexte toho, že Česi Protektorát nenávideli, kolaborantom a denunciantov bolo len pár stovák (v prvom rade českí fašisti nacisti - čiže taký Aryan Angel a kali - a pár oficiálnych kolaborantom typu Moravec a pár novinárov), takže tá povojnová nenávisť voči všetkému nemeckému vyplývala z toho. Paralela na Židov vôbec nefunguje, lebo ten proces bol úplne iný, takisto Židia v Nemecku pred vojnou žiadnych Nemcov nikde neutláčali ani nezabíjali, ak teda nerátame neonacistické blúznenie o tom, že Židia riadili svetové dianie v neprospech Nemcov.

V podstate aj tento proces je mementom v tom zmysle, aby ľudia nepodporovali neonacistov. Nebyť toho, tak nič z tohto sa nestane. Prakticky od roku 1933 prebiehali styky predstaviteľov SdP s nacistami v Nemecku (následne celkový posun SdP k nacionálnemu socializmu), čo sa chápalo ako akt vlastizrady. Mimochodom, taká perlička, v pod. duchu konala neskôr aj HSĽS, kde prebiehal aj s styk s K. H. Frankom napr.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hughito napísal:Takisto sa uplatnila kolektívna vina v zmysle, ktorá sa už dnes dávno nepovažuje za niečo "dobré" alebo "žiaduce" (ak teda nerátam beardiho).
záleží od oblasti
hughito
Redeemer
Redeemer

Takéto náklady dostával Uhrík celú reláciu.

https://www.facebook.com/stranasas/vide ... f=NEWSFEED

Nakoniec to bolo dobré, že dostali priestor. Znemožnili sa verejne. Mýtus o martýrstve padá ako domček u karát.
veddy
Medium Star
Medium Star

hughito napísal:Takéto náklady dostával Uhrík celú reláciu.

https://www.facebook.com/stranasas/vide ... f=NEWSFEED

Nakoniec to bolo dobré, že dostali priestor. Znemožnili sa verejne. Mýtus o martýrstve padá ako domček u karát.
Takto by to malo fungovať. Nech každý dostane priestor. A nech ľud slobodne rozhodne.

//autoeditácia príspevku (28 Mar 2017, 15:41)
jackb napísal:veddy, ano napisal som, ze existuju ideologicke prieniky medzi LSNS a islamistiami. nebolo by to historicky prvy krat, co sa extremisticka skupina z Europy spojila s bojovnikmi z Blizkeho Vychodu (napr. Rote Armee Fraktion)

//autoeditácia príspevku (27 Mar 2017, 22:39)
pan poslanec Miňo a "naša viera"
https://dennikn.sk/blog/milan-mazurek-o ... ej-strany/
A som rád, že si to napísal. Toto je veľmi dôležitá skutočnosť, ktorú je vždy treba zmieniť. Treba povedať aj A aj B.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

pjosím pjosím - vie mi tu nejaký megaodborník a megafanúšik vysvetliť to, prečo minule Kotleby nehlasovali za zrušenie amnestií a následne na to vydali to smiešne detinské vyhlásenie a teraz sa zrazu hlasovať chystajú aj bez zapletenia zrušenia Kováčových amnestií? Poprosím bez mentálnych kotrmelcov (toto samotné je už teda jeden poriadny Axel-Paulsenov skok) a kdejakých protiotázok či už tradičného odvádzania od témy. Veľmi ma to zaujíma.
hughito
Redeemer
Redeemer

Pýtam sa fanúšikov ĽSNS.

Čo si myslíte o tom, že krajský predseda ĽSNS Mazurek sa stretáva a fotí s Pechancom, neonacistom, ktorý bol dokonca odsúdený za vraždu Róma, kandidátom na českú obdobu ĽSNS DSSS a často robieva napr. SBS na neonacistických koncertoch?

http://pardubice.idnes.cz/vlastimil-pec ... zpravy_jah

//autoeditácia príspevku (29 Mar 2017, 11:32)
Neonacista Mišún argumentačne zničený redaktormi. Krásne je vidieť ako trepe, že žije v mylných predstavách a dojmoch (najmä pasáže o EÚ).

Odporúčam pozrieť.

Prílohy
mazurek,pechanec.jpg
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Pasáže o EU povedal pravdivo.
Inak video slabé, žiaden dialóg, dva nelogické chaotické monológy.
hughito
Redeemer
Redeemer

Čo konkrétne povedal pravdivo? Veď vyznieval úplne smiešne a dostával sa do názorových kontradikcií.
Napísať odpoveď