Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

EU tu je a možno za 5 rokov tu nebude.
Pravda, použil podmieňovací spôsob.

parafrázovanie:
EU dotuje z fondov programy vzdelávania cigošov, pričom prachy sa premrhajú bohvie kde a EU to nevadí.
Obecne, nekontrolovanie toho, na čo sa prachy z EU fondov použijú. Skončia v čiernej diere.
EU nezasahuje do vnútorného diania v štáte.
V niektorých rovinách zasahuje.
To že sa správne použitie fondov nekontroluje je druhá vec.
Pálenie rôznych vlajok po EU sa toleruje.
Neviem posúdiť a či sa aj toleruje, ale zrejme sa to deje a nie všade je to potrestané, z rôznych dôvodov.
zlá imigračná politika EU
Pravda, preberané v rovnomennej téme s desiatkami strán.
Diktát Bruselu.
Veľmi zjednodušújca, mätúca a neprehľadná fráza, ale v podstate pravdivá, keďže niektoré EU inštitúcie majú sídlo v Bruseli a tvoria častokrát nezmyselnú legislatívu. Má to mnoho aspektov a rovín, vydalo by to na ďalšiu stostranovú tému.

Nevylučuje sa to so smiešnosťou výstupu a nelogického znenia duo-monológov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Prílohy
mazurek vs uhrik.png
veddy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa veddy »

seth82 napísal:pjosím pjosím - vie mi tu nejaký megaodborník a megafanúšik vysvetliť to, prečo minule Kotleby nehlasovali za zrušenie amnestií a následne na to vydali to smiešne detinské vyhlásenie a teraz sa zrazu hlasovať chystajú aj bez zapletenia zrušenia Kováčových amnestií? Poprosím bez mentálnych kotrmelcov (toto samotné je už teda jeden poriadny Axel-Paulsenov skok) a kdejakých protiotázok či už tradičného odvádzania od témy. Veľmi ma to zaujíma.
Myslím si, že netreba hľadať za tým nič špeciálne. Jednoduchá politická hra..
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

hughito napísal:Pýtam sa fanúšikov ĽSNS.

Čo si myslíte o tom, že krajský predseda ĽSNS Mazurek sa stretáva a fotí s Pechancom, neonacistom, ktorý bol dokonca odsúdený za vraždu Róma, kandidátom na českú obdobu ĽSNS DSSS a často robieva napr. SBS na neonacistických koncertoch?
ja ako antifanusik ti odpoviem, ze na tom nezalezi. fotka je spravena zjavne z nejakej akcie/pochodu a mazureka ako verejneho cinitela poziada o fotku pravdepodobne kde kto, nemoze v sebe nosit databazu fasistov. takze ci ho poznal alebo nie je irelevantne, lebo sa to aj tak neda napadnut.
hughito
Redeemer
Redeemer

:lol: Neviem, či si to myslel vážne, alebo si schválne odpovedal tak, ako nejaký zadubený fanúšik ĽSNS. Tá fotka je samozrejme staršieho dáta. Takisto je plno starých podobných fotiek s Kotlebom a inými, kde sa fotili s rôznymi neonacistami.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

"Myslím si, že netreba hľadať za tým nič špeciálne. Jednoduchá politická hra.." - a nehlasovali v prvom hlasovaní za zrušenie amnestií preto, lebo sa nechceli zúčastniť politických hier? =D Do popuku, táto zbierka šašov.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Som jediny, komu pripada postavene na hlavu, ak anti EU, anti Brusel, anti NATO clovek, ktory si mysli, ze dokaze zo Slovenska spravit druhu Ameriku, zaroven vycita EU, ze nezasahuje do vnutornych zalezitosti clenskych statov viac, nevezme na seba viac kompetencii a viac nekontroluje a nepreveruje??? On v podstate z korupcie na Slovensku obvinuje EU. Slovaci su vo vsetkom vzdy nevinne, klasika. Aj ti Zidia so slovenskym obcianstvom sa asi sami odpravili do Osviencimu. Uz vidim, ako by sa Kotleba potesil, keby mal kazdu chvilu na urade nejakych EU agentov, co by sa mu hrabali v uctovnictve. To by bolo zase clankov o sikane a totalitnom spravani zleho Bruselu... Mimochodom EU kazdu chvilu odmieta Slovensku preplatit nejaky projekt, prave kvoli zavaznym pochybnostiam. Potom to samozrejme musime zaplatit my obcania SR z vlastneho vrecka a nikto z tych ministrov, uradnikov a podobne, este neskoncil v base. Kto za to moze? Zase EU? Ved to su nase sracky.

A k tej perle, ze je Mazurek znama osobnost s ktorou sa chcu vsetci fotit a nemoze mat v hlave zoznam neonacistov, tak je fakt velmi zvlastne, ze taketo nahody sa deju iba jemu, Kotlebovi a ludom z LSNS. Normalni ludia nemaju ani jednu fotku s neonacistami a za nimi chodia neonacisti ako 12ky za Bieberom. To bude asi taka nahodicka ako tie seky na 1488 euro. :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

jasne, ze som to myslel "vazne", resp som sa to pokusil obhajit asi tak, ako by to obhajovali klasicky sympatizanti :D ale proste tak to je, antifasisti uz davno vedia co je zac a dalsie dokazy nepotrebuju, privrzenci to vyargumentuju tak ako som to spravil ja a ludia, ktori si doteraz neotvorili oci si ich neotvoria ani po tomto a radsej prijmu rozpravku o nahode.(vsak to neviete, ze 1488 bol len genialny tah aby konecne media ukazali ich dobrocinnost?...)
hughito
Redeemer
Redeemer

Bol to marketingový ťah a zároveň signál tvrdému jadru. Ale stále píšem to isté, nie som si taký istý tým, že danou vecou už trocha neprepálili. Predsa ani sympatizanti ĽSNS sa nejak nelíšia od sympatizantov iných strán - aj oni môžu otočiť.

ephramko: No presne na to som narážal, keď som to video s Mišúnom posielal. Žiaľ, Andi_Cibula to videl inak.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

To nie je pravda. Dal som iba upresňujúci a rozvíjajúci komentár.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

xH4wK napísal: Zhabali a znarodnili tym nemcom majetok a potom ich poslali do plynu ?
Ak nie, tak preco davas do paralely uplne neporovnatelne udalosti ?
Áno zhabali a znárodnili, v čase mieru bolo tisíce Nemcov beztresne zavraždených. Mnoho orabovaných zomrelo následne aj po vyhnaní na dôsledky, samovraždy, atď. Už len to, že o tom nevieš o niečom vypovedá.
hughito napísal:Ten na druhú stranu treba chápať v kontexte toho, že Česi Protektorát nenávideli, kolaborantom a denunciantov bolo len pár stovák (v prvom rade českí fašisti nacisti - čiže taký Aryan Angel a kali - a pár oficiálnych kolaborantom typu Moravec a pár novinárov), takže tá povojnová nenávisť voči všetkému nemeckému vyplývala z toho. Paralela na Židov vôbec nefunguje, lebo ten proces bol úplne iný, takisto Židia v Nemecku pred vojnou žiadnych Nemcov nikde neutláčali ani nezabíjali, ak teda nerátame neonacistické blúznenie
Som rád, že si potvrdil presne čo som napísal. Kolektívnu vinu a vraždenie sudetských (a iných) Nemcov "treba chápať v kontexte", bežní Nemci, ktorí stáročia žili v pohraničných oblastiach Čechov utláčali (o tom, že to bolo v medzivojnovom Československu presne naopak, ani zmienka), naproti tomu židia boli všade kde žili, nevinní baránkovia a všetko čo sa stalo vyplývalo len z "nacistického blúznenia" a nepochopiteľnej nevraživosti voči nim.. :roll:

Dnes je ale z politickej vypočítavosti často výhodnejšie len "sypať si večne popol na hlavu" kvôli židom, a nemať ani poňatia, že aj vyvraždením a vyhnaním miliónov nemeckých civilistov z ich zeme, sa v Československu dostali k moci (voľbami) na desaťročia komunisti, s ďalšími tisícami obetí.

Aj z tohto pohľadu mi príde výsluch niekoho z ĽSNS na tému židovských transportov, v roku 2017 - v politickej relácii, ako pokrytecké a trápne divadlo.
hughito napísal:Nakoniec to bolo dobré, že dostali priestor. Znemožnili sa verejne. Mýtus o martýrstve padá ako domček u karát.
Nakoniec? Predpokladám, že inak nie si zástancom dávania mediálneho priestoru ĽSNS. Len ak sa znemožnia. :lol: Ja dúfam, že dostanú priestor "znemožniť" sa znova.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Preco dufas ze dostanu priestor znova ?
Ved v tej strane to ocividne nema ani jediny clovek upratane v hlave.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Ako zástupcovia časti obyvateľstva by zákonite mali.

A z pohľadu diváka je to pestrejšie a zábavnejšie ako sledovať bežné "štandardné" diskusie politikov.
hughito
Redeemer
Redeemer

AA: Je to OT, tak len v skratke: každú záležitosť treba chápať v kontexte.
židia boli všade kde žili, nevinní baránkovia
O to nejde, ale Židia boli všade menšina. Vieš nejako doložiť, ako Židia zo svojej pozície menšiny voči Nemcom utláčali Nemcov? Najmä v zmysle toho príkladu s Protektorátom. Som veľmi zvedavý, čo vytiahneš. Ale nemusíš mi to tu vyčítať, sám som napísal, že tie veci čo sa diali Nemcom boli zlé, lebo išlo o kolektívnu vinu, ktorá je principiálne zlá. A o tom sa bežne diskutuje, v historickej obci takisto prevláda podobný názor, Česi natočili aj film s názvom Habermannuv mlyn, ktorý tú situáciu veľmi dobre vystihuje.

http://www.csfd.cz/film/256722-haberman ... n/prehled/
Nakoniec? Predpokladám, že inak nie si zástancom dávania mediálneho priestoru ĽSNS. Len ak sa znemožnia.
Už inde som písal, že v tomto zmysle je sloboda slova pre mňa vyšším princípom. Keď už sa do toho parlamentu dostali, tak minimálne v tej RTVS by priestor dostať mali. Hlavne si myslím, že tá ignorancia zo strany médií atď. im do istej miery nahráva viac ako to, keď tam skutočne vystúpia. Asi ťažko na to získame dáta, ale hodnotiť pozitívne Uhríkove vystúpenie môže naozaj len tvrdé jadro (z princípu) a potom jednoduchší ľudia. Kotleba na TA3 to zvládol lepšie, ale v podstate to tiež bolo len podpriemerné vystúpenie, keď niektoré veci proste ignoroval a zbytok boli len frázy.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

-AA- napísal:A z pohľadu diváka je to pestrejšie a zábavnejšie ako sledovať bežné "štandardné" diskusie politikov.
ked chce divak nieco pestre a zabavne, nech pozera nejaku pestru a zabavnu show, politicka relacia by mala byt o politike o vaznych temach.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Mala by byť... No potom par vrcholovych politikov otvori kanal pred kamerou a ... hotovo, no faith.
Prílohy
trollitika.png
trollitika.png (47.08 KiB) 1121 zobrazení
Solo_Kamen
King
King

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

hughito napísal: Nakoniec to bolo dobré, že dostali priestor. Znemožnili sa verejne. Mýtus o martýrstve padá ako domček u karát.
Dovoľ mi prosím napiť sa z velkého pohára "ja som to hovoril".
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

seth82 napísal:pjosím pjosím - vie mi tu nejaký megaodborník a megafanúšik vysvetliť to, prečo minule Kotleby nehlasovali za zrušenie amnestií a následne na to vydali to smiešne detinské vyhlásenie a teraz sa zrazu hlasovať chystajú aj bez zapletenia zrušenia Kováčových amnestií? Poprosím bez mentálnych kotrmelcov (toto samotné je už teda jeden poriadny Axel-Paulsenov skok) a kdejakých protiotázok či už tradičného odvádzania od témy. Veľmi ma to zaujíma.
Nie som odbornik ani fanusik ale na pouzitie vyhladavacov netreba ani jeden predpoklad takze s dovolenim odpoviem ja :D
LSNS napísal:ĽS Naše Slovensko od začiatku prehlasuje, že podporí zrušenie Mečiarových amnestií len vtedy, ak budú spolu s nimi zrušené aj všetky Kováčove milosti v kauze Technopol. Podľa vyjadrení vládnych poslancov, ktoré zazneli na grémiu, však vládna koalícia tieto milosti odmieta zrušiť, pretože by sa to dotklo niekoľkých veľmi významných a verejne známych osôb. Pri prešetrovaní by sa následne vylialo toľko starej špiny, že by to mohlo spôsobiť pobúrenie verejnosti, a dokonca by to ohrozilo dobré meno a pamiatku prezidenta Kováča v spoločnosti. Koalícia je ochotná zrušiť len milosť udelenú Kováčovi mladšiemu, ktorému už nič nehrozí, lebo bol oslobodený nemeckým súdom. S poľutovaním musíme povedať, že sa znova potvrdili naše slová o tom, že táto nečakaná iniciatíva za zrušenie amnestií je len divadlo na odpútanie verejnej pozornosti bez reálneho záujmu o dosiahnutie spravodlivosti. My sa na tejto mediálnej hre štandardných strán nemienime a ani nebudeme podieľať, a preto ak do hlasovania nedôjde zo strany vládnej koalície k rozšíreniu návrhu o zrušenie všetkých milostí prezidenta Kováča v kauze Technopol, tak poslanci ĽS Naše Slovensko tento návrh nepodporia. Aj pri rušení amnestií musí platiť - jeden meter na všetkých!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ale veď áno. Lenže pred tým včerajším (či kedy to vlastne bolo, tie časové posuny) hlasovaním som sa dočítal, že vraj aj Kotlebova parta bude hlasovať za, bez tej podmienky. Potom sa ale objavilo to, že hlasovať nebude a tuším ani nehlasovali - ešte som si to neskúmal, mal som rušný týždeň v práci.

Ja len dúfam, že to vyhlásenie nepísal Uhrík. Lebo ten predsa nie je historik a preto by sa nemal k veciam z histórie vyjadrovať.

//autoeditácia príspevku (01 Apr 2017, 0:42)
//karmista: Gratulujem k tvojej superschopnosti vyhľadať si moje detaily na Internetoch :) To je rozdiel medzi nami - niekto je anonymný zbabelec, podobne ako náckovia tu na fóre a niekto sa nebojí. Holt, tak to bolo vždy - držíte spolu a ste hrdinovia, no pokiaľ ide o individualitu, ste stoka.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

seth82 napísal:Potom sa ale objavilo to, že hlasovať nebude a tuším ani nehlasovali - ešte som si to neskúmal, mal som rušný týždeň v práci.
LSNS je strana, ktorej predstavitelia dookola omielaju, ze poslanci, kedze su plateni z nasich dani, tak by mali pekne sediet v parlamente a hlasovat a zaroven, ze "zdrzat sa" nie je nazor a poslanci by mali mat svoj nazor, na to su podla nich tam... Asi preto vsetci, okrem jednej, ktora bola proti zruseniu meciarovych amnestii, mackali tlacitko "zdrzal som sa".
Napísať odpoveď