reklamacia lakovania

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
pstros213
Medium Expert
Medium Expert

reklamacia lakovania

Príspevok od používateľa pstros213 »

ahojte,
auto sa nam vratilo z autorizovaneho servisu z lakovania (zadne lave dvere, prah, blatnik) a vsimol som si, ze tam je ten efekt "pomarancovej kory". Bol som sa tam spytat ako to budeme riesit, ale pan sa vyhovaral. Mam sa tam zajtra vratit, ze to pozreme s lakernikom. Vravel ze aj keby to spravia znova, ze to tam bude zas a podobne veci.
Rad by som sa vas spytal, ze ci neprehanam a ci to je normalne dostat auto v hentakom stave. Bolo to robene z havarijnej poistky alianz. Cena cca 700 - 800 eur.
Prílohy
IMG_1894.JPG
IMG_1881.JPG
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: reklamacia lakovania

Príspevok od používateľa heker »

Reklamovat. Nech ti to prelakuji na vlastne naklady, je to ich problem, ze to odfusovali. Mozno bude stacit prelestenie. Trvaj na svojom.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

pstros213 napísal:Vravel ze aj keby to spravia znova, ze to tam bude zas a podobne veci.
Bude,ked to bude robit ten isty fuser.
Toto je na stopro reklamacku.Sam som autolakovnik,ale uz sa tomu nevenujem,no keby som spravil nieco podobne a odovzdal voz zakaznikovi,tak si namocim ruky do acetonu a zapalim.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Takýto pomaranč sa mi podaril pri mojom prvom lakýrnickom experimente v nevetranej garáži s pištolkou z baumaxu :D takže asi tak
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Tie autorizovane servisy su cim dalej tym vacsia "parada".
@tacosi bigup

Mam kamosa lakosa, velky pedant.
Moje auto bolo na poistku tiez striekane 2x vo Forde, treti krat som si to dal spravit za svoje tomuto kamosovi, prva reakcia ked som mu doniesol auto dvojity facepalm "to kto striekal tento blatnik, to museli dat striekat slepemu ??!" "a toto kto striekal, toto mi nehovor ze striekali v servise, to natierali stetcom!!!" no a potom ale prisiel plan, toto ti streknem tak, toto onak, toto treba do pristreku aby to sedelo tu a toto tamto, hovorim, sprav to ako chces len nech to je ok. A bolo to excelentne. Chcel by som vediet, ci by niekto poznal ze bolo striekane pol auta :idea:

Zaujimava doba, kde profesionalne vybavene servisy robia taketo fuseriny a sikovni majsterkovia v domacich podmienkach robia enno nunno robotku.
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

ja som svojho seata daval lakovať už najmenej 4X kvoli tomu že som stým bural ťukol to neikde na parkovisku alebo tak ale hentaketo som nikdy na aute nemal.stalo sa mi že mi bola nalakovaná kapota na uplne iný odtieň ako mala byť ale to servis automaticky si ma zavolal nech pozrem či to tak má byť ja hovorím určite nie tak sa to hneď prerobilo a bolo OK.pomarančový efekt som po lakovaní nikdy nemal,či som daval lakovať predný,zadný nárazník alebo prednu kapotu...vždy to bola top robota,ten lak sa leskol ako psie gule keď to došlo z lakovania..žiaden náznak takejto fušeriny,...reklamuj to
pstros213
Medium Expert
Medium Expert

ked som tam prisiel tak ma zobral do predajne a ukazoval mi ze taky lak maju aj nove auta ze to je normalne :D
ma sa mi este ozvat buduci tyzden komik
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

:D toto je mozne asi iba na slovensku, dokedy si nechame srať na hlavu?
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

neexistuje že taký lak maju aj nove aurtá,bol som niekolkokrátv showroomoch oficialnych dealerov a pozeral som si nové vystavené autá a žíiadne nemalo taký lak,ten lak bol krásne rovnomerný..hento čo tvrdí je kravina.. reklamovať
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

pstros213 napísal: ma sa mi este ozvat buduci tyzden komik
A co sa akoze chce ozyvat? odkial si? A mohol by si nahodit nazov tej slavnej firmy.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Ahoj,
uprimne, robota je odvedena velmi ale velmi zle, ale stale lepsie nez co som videl. Davnejsie ked som sa rozhodoval medzi lakyrnikmi, ku komu dam spravit celolak, tak sa mi ozval jeden moj znamy, ktory uz ma par dielov nalakovanych ci nechcem vidiet pracu jeho lakyrnika. Chalan bol z nejakej hornej-dolnej, praca odvedena brutalne zle, kedze ste ciastocky prachu boli vo vnutri zalakovane. Asi to lakoval v stajni alebo neviem kde, diely po lakovani neprelestene, taktiez pomarancova kora, rastrove chyby... BTW a nepytal si malo za svoju pracu...
Tak som si povedal, ze ked celolak, tak nech to za tie peniaze stoji a vybral som si dlhoovereneho lakosa, ktory to naozaj spravil aj na jednicku. Zapytal si svoje ale je to pochopitelne, kedze sa na aute nadrel ako kon.
Ukazal som mu tvoju foto a mi vysvetloval, ze kde su a cim su sposobene. Taktiez jeho slova boli, take ako tu, reklamovat. Ci financne alebo prerobenim dielov ale do vysledku, ktory ma byt podla predstav.
pstros213
Medium Expert
Medium Expert

tacosi napísal:
A co sa akoze chce ozyvat? odkial si? A mohol by si nahodit nazov tej slavnej firmy.
ze to chce prebrat este so sefom a ten tu do konca tyzdna nie je, tak sa mi ozve buduci tyzden. Tipujem ze sa mi neozve vobec tak tam budem volat zaciatkom tyzdna a uz to nejak dotiahnem do konca snad.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ja ti poradim jednu vec. Cim skor im napis pisomnu reklamaciu, pripadne ju tam prines a nech ti ju orazia. Aby sa ti nestalo co jednemu znamemu, ze po buracke zle nalakovali auto, ale kym vybavil servis, tak mu ho za ten tyzden niekto skrabol (zrejme bicyklom) a tak mal uz smolu.
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Ako to nakoniec dopadlo?
pstros213
Medium Expert
Medium Expert

Spravili to cele nanovo. Je to tam vidno zas, ale menej.
Trnava RM Jet.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak by som to tam dal znova
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

v RM jet mi lakovali cely bok na volvo S60 a je to cele nahovno spravene. bordel v laku stekance. no otras.
Napísať odpoveď