Plat študenta IT
Re: Plat študenta IT
U kamoša som mal prenajatu 1 izbu
A vyložene si mal v zmluve že ti kompenzujú náklady na presun v rámci "homeofficu" ? to mi príde trošku divné.
-
xH4wK
Ved pise, ze naklady boli kompenzovane vyssim platom.. takze urcite nemal ziadne specialne kompenzacie.
Nie, plat bol vyšší ako je bežne na tej pozícii a v zmluve bolo napísané, že práca je vykonávaná z kancelárie, ale môže byť vykonaná i z iných miest mimo firmu v rámci Európy
Aha tak to už chápem. No jednoznačne je to fakt pekné od nich že ti to povili. Vidno že tá zahraničná kultúra firiem, a správanie sa k zamestnancom je na inej úrovni ako u nás.
bolo to o vzajomnej dohode, chceli ma, tak spravili zaujimave ustupky
napriklad mi platili sukromne zdravotne poisteniev krajine pobytu (CR), kedze plne som mal len v Polsku a standardne europske nepokryvalo plne mozne vydavky
v aktualnom zamestnani mam par znamych, ktori su na permanentnom homeoffice
napriklad mi platili sukromne zdravotne poisteniev krajine pobytu (CR), kedze plne som mal len v Polsku a standardne europske nepokryvalo plne mozne vydavky
v aktualnom zamestnani mam par znamych, ktori su na permanentnom homeoffice
Tak to je pre teba veľký plus keď je firma kvôli tebe ochotná robiť ústupky aby si ťa získla/udržala. Asi nevieš koľko stálo to súkromné zdravotné poistenie že ? Celkom ma zaujíma koľko to stojí.
3500 CZK mesacne, davali mi to v plate, priamo som si to platil sam
To je celkom dosť. Ale keď ti to preplatili tak to je jedno vlastne.