plag.sk

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

plag.sk

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Ahojte, pomáham sesterke robiť bakalársku prácu čo sa týka číslovania strán a obsahu. Ono sa to kontroluje po odovzdávaní na plagiátorstvo. Tak to skúsila otestovať na stránke plag.sk a vyšlo jej to, že je 24% pravdepodobnosť zhody plagiátorstva. Moja otázka či tá stránka je dôveryhodná alebo to robia štýlom buchnutia na brucho? na živé som čítal jeden koment, že tam skúsili otestovať bakalársku prácu ktorá bola už odovzdaná, obhájená aj zaregistrovaná v registri a našlo zhodu 3%. Teraz má preto nervy. Máte s tým skúsenosti ? Ďakujem za odpoveď
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: plag.sk

Príspevok od používateľa Fabo »

V lepsom pripade to tresnu len tak random

v horsom to normalne odovzda a zisti ze ma 99% zhodu na praci na nejakej pofidernej skole ktora bola odovzdana zaciatkom aprila.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ked sa pozeram na ten plag.sk, tak tam nevidim viacmenej nikde, ze kto za tym stoji, aku databazu maju a ako porovnavaju. V ochrane os. udajov sa uvadza, ze za tym stoji firma z Litvy. Mna hned napada, ze ci to skutocne nieco kontroluje a ci to nie je len akysi zberny dvor bakalarok a diplomoviek, ktore sa daju neskor predavat, pripadne sa daju upravovat. Ved diplomovky na mieru sa predavaju za 300 az 500 eur, preto tento web moze byt dobrym nastrojom na ziskanie kopu bakalariek a diplomoviek cim si spravia slusnu zasobu. Pokial si tu bakalarku pise sama a ty jej pomahas s drobnostami, tak predsa nie je mozne, aby si tam mal 24 percentnu zhodu!
Daniel9911
Professional
Professional

práve to napadlo aj mňa, že je to fake, tak s tým ju strašiť nejdem lebo to by bolo už fakt zle.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Stiahni z databázy nejakú odovzdanú záverečnú prácu a skús ju tam preveriť. Ak to šupne zhodu 100%, tak to možno naozaj kontroluje s databázou prác, hoci o tom pochybujem :D Ak šmarí nejakú volovinu, tak vieš, že je to fejk.
// Inak zhoda plagiátorstva ju nemusí trápiť ak sa jedná o pasáže z literatúry, správne citované atď. Žiadny riešiteľ práce nie je povinný kontrolovať si v XXX odovzdaných prácach, či daný zdroj a danú pasáž už niekto necitoval.
Daniel9911
Professional
Professional

na žive.sk pridal niekto príspevok: Tento program je podvod na to, aby vytiahol peniaze zo študentov a bohvie čo ešte. Program sa prezentuje tým že má vskutku dôveryhodne vyzerajúce stránky a tým že vyhľadáva zhodu na 14 triliónoch stránkach vrátane CRZP. Realita je však taká, že nevyhľadáva nič, stačí si to overiť jednoduchým pokusom. Do programu sme nahrali Bakalársku prácu odovzdanú pred dvoma rokmi, zaregistrovanú v CRZP a obhájenú. Zhodu ktorú tento vymakaný program našiel bola 3 percentá. Takže rozhodne to nepoužívajte je to podvod.

takže podla toho to asi bude fake, len aby vylákal peniaze od študentov.
Plag.sk
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Plag.sk »

Dear all, this is plag.sk writing. We have read throught the doubts that some of you have expressed in this forum discussion, please find explanations and comments below. We hope it will establish more trust and understanding. Our plagiarism checker started operating in 2012 and its‘ aim is simple - to provide plagiarism check for users and receive payment for this service. We also sell licences to universities worldwide - there are universities in Portugal, Hong Kong, Brasil, etc. among our customers. Our website has HTTPS security protocol which doesn't allow criminal activities in the internet. All these arguments and even more state and prove that our system is safe and approved. Of course, it is absolutely normal to be alert and not trust everyone you meet on the internet, therefore we are here to provide you with as much poofs as might be needed. Shall you have more questions - we are here to answer it.
heker
Redeemer
Redeemer

Dakujeme za odpisanie tychto nezmyslov.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

akoze nahrat niekde na pofidernu stranku svoju neodovzdanu bakalarku, diplomovku alebo dizertacku je jednoducho hlupe
bosko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bosko »

Tiež sa v posledných dňoch venujem bakalárke a teda aj obavy so zhody, čítal som rôzne názory a aj tieto vaše. Podľa mňa je normálne že v bakalárke bude nejaká zhoda, preto je v nej aj dovolená tolerancia zhody, nakoľko sa často krát v týchto prácach udávajú citácie, parafrázy a zákony. Navyše sa témy každý rok opakujú a aj názov školy alebo poďakovanie školiteľovi vám môže výjsť ako zhoda aj keď si ju celú píše sám. Ja osobne píšem tému ktorú písalo už asi milión študentov a tak som zvedavý na zhodu-logicky. Tak som plag.sk vyskúšal a nemyslím si že by niekto chcel zarábať na zbere prác. A aj keby, ja keď prácu odovzdám, je mi úplne jedno či ju potom niekto niekde predá, alebo prerobí, keď už o to ide. Keď si pozriete ich stránku, píšu tam ako ten systém kontroluje 14 tril. stránok a že porovnáva rôzne zdroje atď. Nikde nieje napísané, že ten systém kontroluje aj iné študentské práce, res. že čerpá z databáze CRZP. Z toho logicky vyplýva, že kontroluje len zhody na internete ako takom a nie práce medzi sebou. CRZP je uzavretý systém, kde sa žiadny takýto systém ako plag a ani iný nedostane. Treba si uvedomiť, že systém CRZP kontroluje práce len medzi sebou, je preto dosť možné že podľa plag.sk sa môže zhoda líšiť. Podľa mňa plag.sk slúži len na orientačnú kontrolu zhody, na základe internetu. Preto je možné, že keď niekto napíše napr. bakalárku sám nahrá ju do CRZP obháji a potom ju skúsi zavesiť na plag tak mu nenájde vysokú zhodu, lebo tá bakalárka je na CRZP kde sa plag nedostane.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V roku 2006 bolo na internete 100 milionov stranok. V roku 2009 to bolo 155 milionov stranok. Urcite to rokmi stupa. Ale tu sa pise 14 trilionov, cize to je cislo 14 a za tym 18 nul. Len pre porovnanie:
100 000 000
155 000 000
14 000 000 000 000 000 000

Myslis, ze medzi rokom 2009 a medzi tym co kontroluje plag.sk bol skutocne taky narast??? Predpokladam, ze ani pocet indexovanych stranok taky nebude. Kto si nieco take moze dovolit, tak to je mozno tak Google s ich databazami.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

nepozdava sa mi to moc. Ci len netahaju od ludi prace, nahodne v nejakom rozmadzi vygeneruju nejake percento a dalej s tymi pracami nejako kseftuju, alebo ich zatial iba ukladaju a vyuziju neskor..
heker
Redeemer
Redeemer

To iste som pisal pred rokom, hore je moj prispevok z 1.aprila 2017.
Napísať odpoveď