Za odpovede vopred ďakujem !
mám problém s telefonom
mám problém s telefonom
Dobrý deň, žiadam o pomoc s mojim mobilom. Vlastním mobil Sony Xperia E3 typ D2203. Už dlhšiu dobu vlastním tento mobil no v posledných mesiacoch sa objavili problémy s jeho zapnutím. Pri štarte mi naskočí logo SONY, následne Android potom logo T-mobilu a tam sa mobil zasekne a nedá sa s ním nič robiť, dokonca sa nedá ani vypnúť. Maximálne sa dá vypnúť iba malou dierkou na zadnej strane mobilu kedže tento mobil vlastní zabudovanú baterku. Hľadal som pomoc na internete a našiel som program xperia companion ktorým sa dá opraviť software mobilu. Žiaľ tento postup my nezaručuje úplnú opravu pretože problém sa objavuje asi po 2-3 dňoch funkčnosti mobilu. 2 dni mobil funguje a následne ked sa snažím zapnúť nejakú aplikáciu tak ma hádže späť do menu a to viem že už je zle, následne mobil vypnem a zas odznova načíta sa logo T-mobilu a koniec. Bohužiaľ už mi skončila záruka mobilu a servisom moc nedôverujem, tak prosím o radu či sa nedá nejako tento problém vyriešiť bez pomoci servisu. Ak sa tento vyriešiť nedá tak po prípadne či náhodou neviete koľko by ma oprava v servise mohla vyjsť?
Re: mám problém s telefonom
Čiže ten Companion si skúšal alebo nie?
Ako prvé by som skúsil obnovu továrenských nastavení (pozor, prídeš o všetky dáta, takže si celý mobil zálohuj).. ak nepomôže, potom nahrať nový soft cez ten Companion (záloha je samozrejmosť).. ak nepomôže, potom to asi bude hw chyba.
Inak, asi všetky mobily poznajú fintu, pri ktorej ak podržíš power tlačítko na približne 10 sekúnd, mobil sa reštartuje bez potreby vyberať baterku.
Ako prvé by som skúsil obnovu továrenských nastavení (pozor, prídeš o všetky dáta, takže si celý mobil zálohuj).. ak nepomôže, potom nahrať nový soft cez ten Companion (záloha je samozrejmosť).. ak nepomôže, potom to asi bude hw chyba.
Inak, asi všetky mobily poznajú fintu, pri ktorej ak podržíš power tlačítko na približne 10 sekúnd, mobil sa reštartuje bez potreby vyberať baterku.
Bud ten companion alebo stiahni flashtool a flashni novy firmware. Hlavne daj kompletny wipe. Na xda mas kopu navodov.
áno ten companion som skúšal ale ten my pomôže na 2-3 dni, a teraz keď skúšam ten flashtool tak my počítač nechce nájsť (zobraziť) mobil, ja už fakt neviem čo mám spraviť 
Ked nainstalujes flashtool, tak v zlozke, kde ti ho nainstalovalo mas folder drivers. Nainstaluj flash aj fastboot drivre + drivre pre tvoj telefon, budes tam mat toho viac na vyber. Potom daj telefon do download modu (tusim, ze je to tl. hlasitosti dole a pripojis kabel k pc, samozrejme pri vypnutom tel.) Potom das hore tu ikonu blesku a vyberes fw, ktory si si stiahol pre tvoj mobil.
ty kokos ono to funguje
ani si nevieš predstaviť, ako som rád že si mi pomohol, toľko nervov som pri tom stratil a zrazu je problém preč veľmi pekne ďakujem !!!!!!!