Chemikália na zafarbenie úst/ jazyka
Chemikália na zafarbenie úst/ jazyka
Viete niekto poradiť chemikáliu, ktorá by sa dala dať do nápoja a keď sa z nej dotyčný zlodej napije, nadlho bude mať zafarbené ústa? Potrebujeme zistiť, kto vo firme je taký chrapúň, že ostatným je a pije stravu.
V zálohe mám riadne preháňadlo, ale chcel by som toto, také vizuálnejšie.
Re: Chemikália na zafarbenie úst/ jazyka
Myslim, ze to prehanadlo lahko odhali hriesnika a omrem toho sa zvysok na tom zabavi. To co chces ty, tak to je dake potravinarske farbivo co sa pouziva do roznych jedal a napojov, ale neviem ci ostanu viditelne znaky na ustach. Ja by som volil prehanadlo, este sa aj v robote dobre zasmejete.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
To preháňadlo bude najlepšia voľba
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak.
Preháňadlo nie je lepšia voľba, lebo ten človek môže ísť dlhodobo na záchod alebo aj domov bez toho, aby bol podozrivý alebo niekomu chýbal.
Tak keď si všimnete, že niekto bude celý deň chodiť na záchod, tak budete mať podozrenie, nie? Keď sa ho potom ešte následne v rámci kamarátskej debaty opýtate, či má nejaké žalúdočné ťažkosti a odpovie vám kladne, tak si tým už môžete byť istí, no nie?
-
harrison314
Hardcore addict
Potravinarska modra farba, alebo lpsia volba gencianova violet, ta sa neda umyt, ta sa da kupit v lekarnach, ale netusim co to spravi v napoji.Cobra99 napísal:Viete niekto poradiť chemikáliu, ktorá by sa dala dať do nápoja a keď sa z nej dotyčný zlodej napije, nadlho bude mať zafarbené ústa? Potrebujeme zistiť, kto vo firme je taký chrapúň, že ostatným je a pije stravu.
Podla mna tie potravinarske farby rovno zafarbia aj napoj alebo jedlo.
-
guess.whoo
Redeemer
urcite sa sfarbi uz ta voda..ja by som to riesil prehanadlom a poriadnou davkou
Len aby potom nesrala polovica firmy a neboli ste v spravach s tym, ze bolo podozrenie na salmonelozu z brazilskych kurciat, ale to len zamestnanec vo firme daval ludom do jedla prehanadlo. 
prehanadlo a nieco na uspanie, nech ho to chyti niekde na mitingu
Dik vyskúšam. Nápoj nie je problém, dám to do džúsu baleného v tetrapaku. To neuvidí.harrison314 napísal:Potravinarska modra farba, alebo lpsia volba gencianova violet, ta sa neda umyt, ta sa da kupit v lekarnach, ale netusim co to spravi v napoji.
o aku firmu sa jedna ? 
Cobra99 a dzus sa pije rovno z krabice? Nenalieva si ho do pohara? Co ak dzus bude pit 6 ludi?
To rovno mozes dat do dzusu nadrvenu tabletu extazy.

-
guess.whoo
Redeemer
ked si niekto donesie dzus a neponukne ho mal by z neho pit len on. ak sa napije viac ludi ich smola. to iste s jedlom
Presne tak, veď to nie je tvoj problém, keď si niekto bez dovolenia odpije z tvojho džúsu a potom z neho dostane poriadnu sračku.
To naučí tých ľudí nekradnúť ostatným...
To naučí tých ľudí nekradnúť ostatným...
potom napíš ako sa to vyvinulo a dopadlo
-
xH4wK
Ono pouzitie prehanadla ak sa tomu cloveku nieco stane moze byt dokonca trestne nakolko ty mas umysel tomu cloveku uskodit ak sa z toho napije takze to naplna skutkovu podstatu
ci ?