Herný PC za 1000€ (zostava vo vnútri)
Re: Herný PC za 1000€ (zostava vo vnútri)
hehe mystique je to dokazatelne ja sam ked som sa pred 10 rokmi hadal s clovekom na podobnu temu ma donutil na to spravit proof video ze hl/source engine proste meni mechaniku hry podla tych fps co netreba ale teraz som uz moc stary a je mi jedno co si o tom ini myslia, ja viem ako to je a to mi bohate staci. Dokonca verim, ze keby si spravis research tak na to sam rychlo dojdes ale ty nechces - ty potrebujes vnucovat veci co ludia nechcu a potom vyrvaras flame okolo toho.
Ak si pamatam CS 1.5 a 1.6, tak niektore skoky a dostat sa na bedne nebolo mozne, ak si nemal 100 fps. Je tak?
Docela si trafil - prikladam video ktore som spominal..heker napísal:Ak si pamatam CS 1.5 a 1.6, tak niektore skoky a dostat sa na bedne nebolo mozne, ak si nemal 100 fps. Je tak?
A rovnaky issue ma source engine, pochopitelne su cisla uz ale v inom rozsahu ako tomu bolo pri povodnom hlengine.
Je tazke povedat kolko je "spravne vela" fps ale Gaben si mysli ze 300, kedze to je default.
Ved mystique, ak mas CS:GO (co dufam ze mas ked tu tak zaryto argumentujes) daj si bindu na mouse4 a mouse5 fps_max 144 a fps_max 301 a behaj po mapke, toc sa a preklikavaj si medzi mouse 4 a 5 a sleduj ako tvoja teoria mizne v tme. A skusal som si dat aj 60 fps, pre mna nehratelne na 60 fps ta hra proste seká, trhá, pred ocami sa mi rozpadava obraz. 144 je uplne ok samo o sebe ale pri preklikavani na 300 je to tiez okamzite citit.
Spidexd ta druha je podla mna uplne gucci, pockaj si este chvilu nech si to tu vsimne jeden user co toho ma naskusaneho a nacitaneho a povazujem ho za doveyhodneho co sa vyberu komponent tyka, jedine co som si nie isty je ten zdroj, ostatne super. +Este si myslim ze tie ramky su zbytocne drahe.
Ukazal si nejaké video z cs 1.6,... Wtf? S lezenim po stene,... Nieco z cs: go hmatateľného nebude???
Co riesis? Ťa zostava da nad 140fps s prstom v riti,... Co je viac ako dokáže zobrazit jeho monitor,... Pokial chce ist na fps, staci hodiť detaily na low a bude mať cez 300, takze mi unika pointa tejto diskusie...
To tvoje preklikavanie sa a miznutie v tme je take placebo ze konec,....
Zaverom (pre pomalejsich, čítať az kym vám neblikne)
Not even close.
Raw data of your position, where you have placed your crosshair, time, RAW DATA, so that the server can interpret where you are and what you are doing, it has NOTHING to do with fps.
What the server sends back is interpereted by your PC telling your gfx what should be drawn and where etc, THIS SOUNDS LIKE IT IS CONNECTED RIGHT!? WRONG, its not connected, it only tells your gfx what it should draw at which time/tick, this is not IN ANYWAY related to your fps, even if you are on 64 fps on 128 tick servers you'll still be sending the raw data of position etc REGARDLESS OF YOUR FPS, you'll still be recieving the SAME data regardless of fps.
Does a bottleneck occur? Does it help capping your fps to 128 for 128tick? Simply no. You can have more or less fps, it DOES NOT MATTER.
Co riesis? Ťa zostava da nad 140fps s prstom v riti,... Co je viac ako dokáže zobrazit jeho monitor,... Pokial chce ist na fps, staci hodiť detaily na low a bude mať cez 300, takze mi unika pointa tejto diskusie...
To tvoje preklikavanie sa a miznutie v tme je take placebo ze konec,....
Zaverom (pre pomalejsich, čítať az kym vám neblikne)
Not even close.
Raw data of your position, where you have placed your crosshair, time, RAW DATA, so that the server can interpret where you are and what you are doing, it has NOTHING to do with fps.
What the server sends back is interpereted by your PC telling your gfx what should be drawn and where etc, THIS SOUNDS LIKE IT IS CONNECTED RIGHT!? WRONG, its not connected, it only tells your gfx what it should draw at which time/tick, this is not IN ANYWAY related to your fps, even if you are on 64 fps on 128 tick servers you'll still be sending the raw data of position etc REGARDLESS OF YOUR FPS, you'll still be recieving the SAME data regardless of fps.
Does a bottleneck occur? Does it help capping your fps to 128 for 128tick? Simply no. You can have more or less fps, it DOES NOT MATTER.
Vzhladom na cenu teda RX480.
To video nic nedokazuje. Tieto myty su sposobene je*** cs komunity, kde kazde decko sa snazi z nejakeho dovodu byt pro a mysli si ze tych 16 milisekund (v najhorsom v pripade, priemerne je to 8 milisekund) potencionalneho delayu pri 60 fps mu pomoze ked priemerny reakcny cas cloveka je 280 milisekund. Ked si to spocitame priemernemu cloveku teoreticky nekonecne fps de facto zlepsi reakcny cas o 3%... WOW, no to sa oplati!Spidexd napísal:Hegy detaily mám low, ale chcel by som hrať 1920x1080, mal by som s týmto stabilných 300fps alebo by boli dropy?
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2017, 16:24)
Ak ťa to fakt zaujíma pozri si toto video, máš to tam vysvetlené
Corsair CX550 ktorú sériu? Novšiu-šedú alebo staršiu-zelenú? Starej sa vyhýbaj, novšia je ok.Spidexd napísal:Ešte počas noci a rána som dospel k tomuto, bol by som najradšej keby to už niekto doklepol a ukončila stále neviem či mám zobrať RX480 alebo GTX1060
= 1018€
- CPU: Intel Core i5 - 7600K (257€)
GPU: MSI RX 480 X Gaming 8G (243€)
RAM: Crucial 16GB KIT DDR4 2 400 MHz CL16 Ballistix Sport LT Dual Ranked (125€)
MBO: MSI Z270 Mortar (137€)
CPU COOLER: SilentiumPC Fera 3 HE1224 (27€)
POWER: Corsair CX550 (73€)
SSD: Crucial MX300 275GB (96€)
BOX: Corsair 200R Carbide Series Black (60€)
Ma uz AMD nieco ako Shadowplay u nvidie?heker napísal:Vzhladom na cenu teda RX480.
Celkom usefull vecicka, hlavne pri csku som to vela krat pouzil.
Mystique:
Tento absolute nope bullshit ma nejaky podklad ci to je komentar tebe podobneho niekde random odkopirovany?even if you are on 64 fps on 128 tick servers you'll still be sending the raw data of position etc REGARDLESS OF YOUR FPS, you'll still be recieving the SAME data regardless of fps.
Pretoze opäť sklamanie, twist: ano, ak mas malo fps skipujes aj serverticky, preto csgo engine nedovoli menej ako 60 fps lock aby to ludia nezneuzivali na mm serveroch = 64 tick a presne preto valve tvrdi, ze nedaju 128 tick servery lebo vraj podla ich analyz min fps 128 dosahuje prilis malo hracov.
//Valve's official statement on why they weren't going to switch to 128tick MM servers is because the majority of people playing the game can not achieve higher than 100 FPS to utilize it.
Jj ja mam reakcny cas v priemere okolo 215ms, kamos ma 218ms skusali sme to na humanbenchmarku niekolko krat obaja velmi konzistentne vysledky takze s tymito cislami mozes v klude pracovat.kde kazde decko sa snazi z nejakeho dovodu byt pro a mysli si ze tych 16 milisekund
Ak by sme sli uplne bezne 1on1 napr. dd2 mid awp je to take 50:50. Ak by mal ale velmi zly pocitac nezabije ma ani raz. Celkom solidny gamebreaker vzhladom na to ze su to myty a p*coviny.
a co ma spolocne nejaky humanbenchmark s tym, ze mu to pojde na tom vraj 144hz na full HD uplne v poho nad 150fps ne ryzene? alebo to ci niekoho das alebo nie... s tym reakcnym casom si zabil, alebo si si splietol temu, nazov tejto temy je herny PC do 1000e...
Dúfam, že som neprišiel neskoro...dostal som anonymný tip, že sa tu deje mágia v podaní mystyqueho ale nakoniec ako som sčítal tie dve strany, tak to je len hnůj.
Doklepnem to len tým, že verím ľuďom, ktorí povedia, že 200fps je citeľne horšie ako 300fps u CS:GO - proč? Lebo aj nímand vie, že source engine je niekedy ako osina v zadku a tiež, že CS je tým povestný.
Ono ide o to, že sú engine-y, kde proste pokiaľ zázračným spôsobom človek potrebuje aspoň 100-150 fps ako základ a 200-300 fps ako optimum - aj bez 60+Hz monitora, no v dnešnej dobe sa bavíme hlavne o ojedinelcoch - ako aj CS.
K téme,
CASE: https://www.amazon.de/Spiel-Max-Silent- ... 017LXAEPO/ (doprava zdarma)
PSU: CX je oničom, https://www.amazon.de/Corsair-CP-902011 ... 01CQ4B49S/ (doprava zdarma)
MB: tá mortar je BS, zbytočnosť - https://www.alza.sk/gigabyte-z270-gamin ... 651520.htm
SSD: https://www.alza.sk/samsung-850-evo?dq=2288264&o=1 - MX300 je invalid oproti EVOčku ;
ostatok super...aj keď teraz si preberieme niečo iné...
Že ty nedávaš linky lebo berieš najlacnejšie veci z heuréky? Ak jo, tak okamžite daj brzdu a ber z alzy, GPU potom napríklad
http://www.tekra.sk/komponenty/graficka ... 60-20-20g/ (napíš im, nerozumiem prečo sú tam dva roky - poskytujú plné záruky, tak tam majú byť 3 roky).
Doklepnem to len tým, že verím ľuďom, ktorí povedia, že 200fps je citeľne horšie ako 300fps u CS:GO - proč? Lebo aj nímand vie, že source engine je niekedy ako osina v zadku a tiež, že CS je tým povestný.
Ono ide o to, že sú engine-y, kde proste pokiaľ zázračným spôsobom človek potrebuje aspoň 100-150 fps ako základ a 200-300 fps ako optimum - aj bez 60+Hz monitora, no v dnešnej dobe sa bavíme hlavne o ojedinelcoch - ako aj CS.
K téme,
dúfam, že som neprišiel neskoro...je tu pár vecí, ktoré by som zmenil:Spidexd napísal:Ešte počas noci a rána som dospel k tomuto, bol by som najradšej keby to už niekto doklepol a ukončila stále neviem či mám zobrať RX480 alebo GTX1060
= 1018€
- CPU: Intel Core i5 - 7600K (257€)
GPU: MSI RX 480 X Gaming 8G (243€)
RAM: Crucial 16GB KIT DDR4 2 400 MHz CL16 Ballistix Sport LT Dual Ranked (125€)
MBO: MSI Z270 Mortar (137€)
CPU COOLER: SilentiumPC Fera 3 HE1224 (27€)
POWER: Corsair CX550 (73€)
SSD: Crucial MX300 275GB (96€)
BOX: Corsair 200R Carbide Series Black (60€)
CASE: https://www.amazon.de/Spiel-Max-Silent- ... 017LXAEPO/ (doprava zdarma)
PSU: CX je oničom, https://www.amazon.de/Corsair-CP-902011 ... 01CQ4B49S/ (doprava zdarma)
MB: tá mortar je BS, zbytočnosť - https://www.alza.sk/gigabyte-z270-gamin ... 651520.htm
SSD: https://www.alza.sk/samsung-850-evo?dq=2288264&o=1 - MX300 je invalid oproti EVOčku ;
ostatok super...aj keď teraz si preberieme niečo iné...
Že ty nedávaš linky lebo berieš najlacnejšie veci z heuréky? Ak jo, tak okamžite daj brzdu a ber z alzy, GPU potom napríklad
http://www.tekra.sk/komponenty/graficka ... 60-20-20g/ (napíš im, nerozumiem prečo sú tam dva roky - poskytujú plné záruky, tak tam majú byť 3 roky).
Mystique, to vazne? Ako nikdy som sa nechcel zapajat do ziadnej polemiky s tebou, lebo som videl par tvojich polemik a viem, ze si uplny kreten a mas v hlave hovno. Vacsina normalnych ludi ta ma tiez spravne zaradeneho, no ty sa vzdy niekde nanominujes s tymito tvojimi teoriami a budes ignorovat vsetko racionalne, spravne, to co sa hodi len a len pre to aby si tu mohol bedákať to si fakt hrdina.
Zacinam tusit, preco mas VIP na hojku, ty budes nejaky spešl, všakže.ty Mytus, netrep ezopoviny, ten dotyckny karko, co chce ten pocitac, nieje ziadny pro, a bude rad ak si to pusti plynule na full HD... tak nas tu neotravuj ko*ot
hegy a co ine ostava ked odmietas pochopit to, ze reakcny cas dotycneho, a hocikoho ineho, bude niekolkonasobne vacsi ako 6,9ms ? slovami - sestceladevat milisekundy...
to je hodnota najstarsieho mozneho framu, ktory pri 144fps vypadne zo 144hz monitora
ano, mas pravdu, pri povedzme 300fps, najstarsi mozny screen bude 3,3 milisekundy strary, odhiadnuc od vsetkych faktorov (netcode, pohyb klavesnice/mysi atd, input lag monitora),
cize sa bavime cisto v teoretickej rovine pri najidealnejsich podmienkach....
ALE, tato hodnota na vysledok nema ziaden vplyv,
WHY ?
lebo - The average (median) HUMAN reaction time is 215 milliseconds, according to the data collected so far.
Your computer could be adding 10-50ms on top
To su cisla, ktore si nakoniec sam napisal...
a teda
to je hodnota, ktora je 65x vacsia ako dokazes zo seba dostat pri 300fps, viac ako 30x vacsia pri 144fps (ked nepocitam ziadne straty PC-co nieje fyzikalne mozne)
Takze je tam dostatocna rezerva nato, aby ta to nijak neovplyvnilo priamo v hre...
hlavne nazor dropdeada je dolezity, ktory ma v CS nahrane tolko, co ja na balalajke
bodka
PS na zaver k tym srackam ohladom enginu co ste tu naplacali:
There is an old myth (it applied to CSS but changed long since then) that if you have higher fps that the server takes that into account allowing you to apperently hit your enemy faster then say someone who has 45 fps or some nonsense like that.
in quake 3 that is how said game worked but CS-GO the server ensures everyone and everyone is hitting people at 60 fps despite what that damned counter in the corner says.
example if u have 120 fps worth of smoothness on 120hz monitor but it does nothing to improve bullets hitting the target first it still hits the target as if you were running at 60 fps as the server does not takes into account frame times, or the whole game would be unbalanced.
to je hodnota najstarsieho mozneho framu, ktory pri 144fps vypadne zo 144hz monitora
ano, mas pravdu, pri povedzme 300fps, najstarsi mozny screen bude 3,3 milisekundy strary, odhiadnuc od vsetkych faktorov (netcode, pohyb klavesnice/mysi atd, input lag monitora),
cize sa bavime cisto v teoretickej rovine pri najidealnejsich podmienkach....
ALE, tato hodnota na vysledok nema ziaden vplyv,
WHY ?
lebo - The average (median) HUMAN reaction time is 215 milliseconds, according to the data collected so far.
Your computer could be adding 10-50ms on top
To su cisla, ktore si nakoniec sam napisal...
a teda
to je hodnota, ktora je 65x vacsia ako dokazes zo seba dostat pri 300fps, viac ako 30x vacsia pri 144fps (ked nepocitam ziadne straty PC-co nieje fyzikalne mozne)
Takze je tam dostatocna rezerva nato, aby ta to nijak neovplyvnilo priamo v hre...
hlavne nazor dropdeada je dolezity, ktory ma v CS nahrane tolko, co ja na balalajke
bodka
PS na zaver k tym srackam ohladom enginu co ste tu naplacali:
There is an old myth (it applied to CSS but changed long since then) that if you have higher fps that the server takes that into account allowing you to apperently hit your enemy faster then say someone who has 45 fps or some nonsense like that.
in quake 3 that is how said game worked but CS-GO the server ensures everyone and everyone is hitting people at 60 fps despite what that damned counter in the corner says.
example if u have 120 fps worth of smoothness on 120hz monitor but it does nothing to improve bullets hitting the target first it still hits the target as if you were running at 60 fps as the server does not takes into account frame times, or the whole game would be unbalanced.
uhm, som rad ze si ma odhadol na zaklade prispevkov na fore, asi ta ta karma trochu vykolajila, tak si daj trochu cierneho caju a uloz sa do kludu, to prejde...lebo som videl par tvojich polemik a viem, ze si uplny kreten a mas v hlave hovno
Vacsi problem ako tych zopar fps menej su nevyladene biosy na doskach a neoptimalizovane programy pre Ryzen. Ked si kupim PC za 1000+ eur, tak ocakavam, ze pojde hned ako ho poskladam a nie ze mi nenabehne Win 10 ako to hlasia niektori uzivatelia... to uz co je za vtip? Najprv to mali odladit az tak zacat predavat. V tom je intel popredu, vsetko uz je nanho optimalizovane a z procesorov sa dosiahne max mozny vykon.
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mystique - mam nahratych 700 hodin CSGO + kamarat dalsich 1000+. Mozem sa vyjadrit?
Nie sme pro, hrame to rekreacne ale aj tak chceme vyhrat kazdy zapas a ziskat co najvacsiu vyhodu pred superom...o tom to predsa je nie?
Kamarat mal okolo 120 fps...Na matchmakingu (hlavny mod v CSku) sa stale pohyboval okolo priemeru, nizsieho premieru...Kupil si zanovne PC...FPS stupli na stabilnych 300...V priebehu dvoch tyzdnov sme boli v najvyssich rankoch a sme tam doteraz...Nic ine sa nezmenilo, hrali sme kazdy den, no ten feeling, smoothnes pohybu jednoznacne stupol.
Mne prednedavnom zacali dropovat FPSka na 200...Clovek by si povedal ze rozdiel medzi 200 a 300 nebude citelny...Ale bol, a to kur*a velky...Jednoducho som nedokazal dostatocne rychlo mierit...Odkedy som dropy fixol a mam zase 300 ziaden problem.
Este jeden priklad z pro sveta. Jeden z najlepsich pro hracov mal jeden den dva zapasy. V jednom zahral uplne hovno, v druhom potahal svoj tim ako aj zvykol....Co sa zmenilo? V prvom zapase mal 200 fps...
Tak nam tu prosim ta nehovor, ze na fpskach nezalezi ked o tom vies hovno...Nehovoriac ze nazvat cloveka co si tu pride po radu "karkom" je cele zle...Zamysli sa nad sebou.
Nie sme pro, hrame to rekreacne ale aj tak chceme vyhrat kazdy zapas a ziskat co najvacsiu vyhodu pred superom...o tom to predsa je nie?
Kamarat mal okolo 120 fps...Na matchmakingu (hlavny mod v CSku) sa stale pohyboval okolo priemeru, nizsieho premieru...Kupil si zanovne PC...FPS stupli na stabilnych 300...V priebehu dvoch tyzdnov sme boli v najvyssich rankoch a sme tam doteraz...Nic ine sa nezmenilo, hrali sme kazdy den, no ten feeling, smoothnes pohybu jednoznacne stupol.
Mne prednedavnom zacali dropovat FPSka na 200...Clovek by si povedal ze rozdiel medzi 200 a 300 nebude citelny...Ale bol, a to kur*a velky...Jednoducho som nedokazal dostatocne rychlo mierit...Odkedy som dropy fixol a mam zase 300 ziaden problem.
Este jeden priklad z pro sveta. Jeden z najlepsich pro hracov mal jeden den dva zapasy. V jednom zahral uplne hovno, v druhom potahal svoj tim ako aj zvykol....Co sa zmenilo? V prvom zapase mal 200 fps...
Tak nam tu prosim ta nehovor, ze na fpskach nezalezi ked o tom vies hovno...Nehovoriac ze nazvat cloveka co si tu pride po radu "karkom" je cele zle...Zamysli sa nad sebou.
v poriadku, pre mna placebo, pre vas skillboost...
lenze unika pointa temy,... herny pc do 1000e hlavne cs.GO
tych 220fps+ je uplne beznych na fullHD a s gtx1060 (ano aj s ryzenom 5) v pohode dosiahnutelnych... je to plny net (detaily na low napr) (i7 6700k dava 250+ na high preset)
cely hejt sa toci okolo toho, ze som nedal mainstream intel i7, ktory by boostol dotycnu hru v fpskach o 15 percent navrch, ale alternativu ryzen5... thats the key
lenze unika pointa temy,... herny pc do 1000e hlavne cs.GO
tych 220fps+ je uplne beznych na fullHD a s gtx1060 (ano aj s ryzenom 5) v pohode dosiahnutelnych... je to plny net (detaily na low napr) (i7 6700k dava 250+ na high preset)
cely hejt sa toci okolo toho, ze som nedal mainstream intel i7, ktory by boostol dotycnu hru v fpskach o 15 percent navrch, ale alternativu ryzen5... thats the key
Koho to naozaj zaujima, a nepotrebuje tu len hustit do inych, ze ti to netreba a ze si kok*t lebo si nechces kupit rezen na CS:GO, ktore cerpa presne z toho, co ryzen nema a nevie vyuzit presne to, co ryzen ponuka, tak som to uz hore pisal, nabinduj si na mysi na tlacitka fps_max 100, ine tlacitko 200, potom 300 a len tak behaj po mape a preklikavaj si na mysi tie bindy, sam som si to siel skusit a bolo to citit este viac, ako som si myslel.
ty to prirovnavas k reakcii v absolutnej hodnote, to je ale nic nehovoriaci udaj
porovnaj to k DELTE reakcii priemernych hracov, coz je logicky radovo milisekundy, tu uz to je meratelny udaj, ale to uz je tak hlboka teoria ze dovi.
Prax v csgo s FPS je z pragmatickeho pohladu hraca asi taka, ze cim viac fps, tym viac adid... mensi input lag, konzistentnejsi aim v zmysle nemeniacej sa senzitivity dopadom fluktuacie fps, recoil - toto je pre mna osobne najcitelnejsi rozdiel - recoil. Cim mas menej fps, tym horsie sa recoil ovlada. Nehovorim, ze sa s tym neda hrat, ale preco si stazovat zivot ked netreba.
Hentie drsne teorie o reakciach maju podla mna ten najmensi impact, ale zase, ak mozem mat viac, preco nemat viac?
no nic skusim to posledny kratto je hodnota, ktora je 65x vacsia ako dokazes zo seba dostat pri 300fps, viac ako 30x vacsia pri 144fps (ked nepocitam ziadne straty PC-co nieje fyzikalne mozne)
ty to prirovnavas k reakcii v absolutnej hodnote, to je ale nic nehovoriaci udaj
porovnaj to k DELTE reakcii priemernych hracov, coz je logicky radovo milisekundy, tu uz to je meratelny udaj, ale to uz je tak hlboka teoria ze dovi.
Prax v csgo s FPS je z pragmatickeho pohladu hraca asi taka, ze cim viac fps, tym viac adid... mensi input lag, konzistentnejsi aim v zmysle nemeniacej sa senzitivity dopadom fluktuacie fps, recoil - toto je pre mna osobne najcitelnejsi rozdiel - recoil. Cim mas menej fps, tym horsie sa recoil ovlada. Nehovorim, ze sa s tym neda hrat, ale preco si stazovat zivot ked netreba.
Hentie drsne teorie o reakciach maju podla mna ten najmensi impact, ale zase, ak mozem mat viac, preco nemat viac?
tak som si dal namahu a pokukal ludi co maju ryzena a hravaju cs:go
tak napriklad:
1700 + GTX 970. Tested on dust2, 1080p, maxed out (only FXAA disabled), 200+ fps whole the time. Windows 7 of course, because it gives better performance on any configuration, in any game at any time.
-1700 ma porovnatelny takt ako bude mat 1500vka, a 1060 je vykonnejsia ako 970 o 15%
dalsi koment
I'm rocking a 1700 at 3.7ghz and an rx480. I get like 250 fps in ulleticals benchmark at 1080p with the settings at like medium/high settings.
-480 je slabsia ako gtx 1060, takze tych fps bude viac ako 250
Nakoniec aj trochu oficialit...
http://wccftech.com/amd-ryzen-7-1700x-d ... enchmarks/
Let’s start with the CS:GO benchmark first. With all settings set to low at 720p the Ryzen 7 1700X managed to achieve 289.91 frames a second in the game’s built-in benchmark. This is with an AMD Radeon R9 390X.
By comparison, an i5 6600K overclocked to 4.6GHz paired with a GTX 1070, a GPU that’s noticeably faster than the 390X, achieves around ~250 frames a second. The Ryzen 7 1700X manages to establish a shockingly commanding lead here.
takze otazkou ostava, kde je pravda ? podla tohto to vypada, ze 1700x skurila 6600K so silnesou VGA do tmy (pamete 3200mhz)
tak napriklad:
1700 + GTX 970. Tested on dust2, 1080p, maxed out (only FXAA disabled), 200+ fps whole the time. Windows 7 of course, because it gives better performance on any configuration, in any game at any time.
-1700 ma porovnatelny takt ako bude mat 1500vka, a 1060 je vykonnejsia ako 970 o 15%
dalsi koment
I'm rocking a 1700 at 3.7ghz and an rx480. I get like 250 fps in ulleticals benchmark at 1080p with the settings at like medium/high settings.
Let’s start with the CS:GO benchmark first. With all settings set to low at 720p the Ryzen 7 1700X managed to achieve 289.91 frames a second in the game’s built-in benchmark. This is with an AMD Radeon R9 390X.
By comparison, an i5 6600K overclocked to 4.6GHz paired with a GTX 1070, a GPU that’s noticeably faster than the 390X, achieves around ~250 frames a second. The Ryzen 7 1700X manages to establish a shockingly commanding lead here.
takze otazkou ostava, kde je pravda ? podla tohto to vypada, ze 1700x skurila 6600K so silnesou VGA do tmy (pamete 3200mhz)
mystique napísal:tak som si dal namahu a pokukal ludi co maju ryzena a hravaju cs:go
tak napriklad:
dalsi koment
Och, bože, jedinou útechou mi je blížiaci sa deň, kedy sa zase na rok odhlásiš.
Stále tu chodíš s objektívnymi výsledkami, čo je super ale zase raz a znovu zabúdaš na to, že tu sa bavíme o niečom inom, o nedokonalosti engine-u. V tomto prípade bohužiaľ vedecké a vecné rozpravy o vnímaní ľudského oka nie sú na mieste.
Výsledky na Wtftechu - odkiaľ je ten výsledok pre 6600k? Ja to tam nikde nevidím, čo je tam za zostava? Aký je rozdiel medzi tými strojmi, na ktorých sa tie dva rôzne benchmarky robili?
Totálne vykonštruované tvrdenie pre umelé nadržiavanie Rezňu.
Gramatické okienko - je to "pamäť", nie pameť.
Btw, tú vetu, ktorú som označil hrubým si nevyprodukoval ty, že?