Chemikália na zafarbenie úst/ jazyka
Re: Chemikália na zafarbenie úst/ jazyka
WTF? Veď by som jednoducho povedal, že som mal zápchu a potreboval som preháňadlo, preto som si ho dal do džúsu.
Keď sa z toho napije nejaký zlodej, tak by mi bolo jedno, nech ho aj roztrhá, môj problém to nie je, nemal sa toho džúsu chytať...
Keď sa z toho napije nejaký zlodej, tak by mi bolo jedno, nech ho aj roztrhá, môj problém to nie je, nemal sa toho džúsu chytať...
-
xH4wK
"Veď by som jednoducho povedal"
Vies co je to skutkova podstata ?
To je asi rovnake ked nastrazis vybusne zariadenie vo svojom dome a zlodej ho odpali.. na vine budes samozrejme ty.
To je asi rovnake ked nastrazis vybusne zariadenie vo svojom dome a zlodej ho odpali.. na vine budes samozrejme ty.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nikdy nikto nezistí, že tam to preháňadlo dal on. Môže povedať, že:
1. To nie je jeho džús
2. Je to jeho džús, ale preháňadlo si tam nedal a musel ho tam dať niekto iný
3. Je to jeho džús a dal si tam preháňadlo, lebo mal zápchu (ako tu už niekto spomínal)
1. To nie je jeho džús
2. Je to jeho džús, ale preháňadlo si tam nedal a musel ho tam dať niekto iný
3. Je to jeho džús a dal si tam preháňadlo, lebo mal zápchu (ako tu už niekto spomínal)
-
xH4wK
Ja som len poukazal na to, ze to moze byt trestny cin, ak sa danemu cloveku nieco naozaj stane.
To si práveže nemyslím, keď sa zlodej zabije pri vkradnutí sa do môjho domu, určite za to nebudeš zodpovedný ty, to by možno tak mohlo platiť v USA. Samozrejme za predpokladu, že to bude nejaká nešťastná náhoda a nie nastražená bomba, čo to preháňadlo v džúse určite je. Ja som nemal v úmysle ublížiť zlodejovi džúsu, ale len vyriešiť problém s mojou zápchouxH4wK napísal:"Veď by som jednoducho povedal"
Praveze presne naopak, u nas aj kebyze das ostnaty drat a zlodej sa na nom doreze, tak by si bol sudne stihany za ublizenie na zdravi a este by ta po trestnopravnom konani mohol ten zlodej zalovat a ziadat odskodne za sposobenu zdravotnu ujmu. Pretoze si sa mal nechat okradnut a volat policiu. Tak su u nas zakony nastavene.Pilifo napísal:To si práveže nemyslím, keď sa zlodej zabije pri vkradnutí sa do môjho domu, určite za to nebudeš zodpovedný ty, to by možno tak mohlo platiť v USA.
V USA si v prave, ak na svojom pozemku zacnes do zlodeja bez upozornenia strielat a zabijes ho.
Takze pozor na to, aby ste nemali na krku trestne stihanie alebo obciansku zalobu, ked zlodej-kolega bude v krcoch par dni srat a pride o mzdu, lebo ste si do vlastneho jedla dali prehanadlo.
naj serie aj dva týždne , on má právo na liečbu ak má zápchu
-
guess.whoo
Redeemer
a tak ci onak ten dzus bol jeho majetok a bez toho, aby niekomu dovolil sa napit ho nemal kto chytat
No to by bol snáď zlý vtip, aby niekto, kto sa posral, šiel podávať trestné oznámenie za to, že mu niekto vedome pomohol posrať sa...
. Chcel by som vidieť toho nešťastníka, čo by s týmto išiel za pándlami...
BTW, ani šikovne umiestnená malá kamerka by nebola zlá, dôkaz ako vínko, z toho by sa nedalo vykrútiť...
BTW, ani šikovne umiestnená malá kamerka by nebola zlá, dôkaz ako vínko, z toho by sa nedalo vykrútiť...
Ano, ale ked si odpije z dzusa, tak tym sposobi aku skodu? 1euro? To je stale iba priestupok. A na tajne natacanie ludi a nasledne zverejnovanie nahravok na nete alebo staci iba po firme, tu mame tiez svoje paragrafy.
Odpije si z "otraveneho" dzusu, poserie sa rovno vo firme pred ludmi, vy ho este natocite, sposobi mu to zdravote komplikacie a bude PN a este po firme budete sirit tuto nahravku a rehotat sa mu...to vidim na celkom slusnu civilnu zalobu.
Odpije si z "otraveneho" dzusu, poserie sa rovno vo firme pred ludmi, vy ho este natocite, sposobi mu to zdravote komplikacie a bude PN a este po firme budete sirit tuto nahravku a rehotat sa mu...to vidim na celkom slusnu civilnu zalobu.
Aj tajna nahravka sa vie na internet dostat tajne, naprijlad v dakej kaviarni na novozalozeny ucet na Youtube, Vimeo, Mojevideo alebo kde inde.
Ak by sa posral v robote, je to ok. Náhoda je blbec, môže si z toho odpiť pred odchodom z roboty, chytiť kŕč v zákrute a naraziť do stromu.
Tu už nevinná sranda môže prerásť do neúmyselného trestného činu. Pravdepodobnosť je síce minimálna, ale stať sa to môže, ako píšem, náhoda je blbec.
Tu už nevinná sranda môže prerásť do neúmyselného trestného činu. Pravdepodobnosť je síce minimálna, ale stať sa to môže, ako píšem, náhoda je blbec.
ephramko, to je podľa mňa scenár dosť pritiahnutý za vlasy.
Neviem si predstaviť niekoho, kto by riešil posratie žalobou. To by potom mohol žalovať aj niekoho, kto si v chladničke nechal pár týždňov mlieko, ono sa pokazilo, zlodej sa z neho napil a potom sa z neho posral. Za prvé by nemal ako tušiť, že to bolo spôsobené tým džúsom, pretože o tom preháňadle by nevedel a za druhé by to musel byť totálny idiot, aby kvôli tomu podával žalobu na neznámeho páchateľa
Neviem si predstaviť niekoho, kto by riešil posratie žalobou. To by potom mohol žalovať aj niekoho, kto si v chladničke nechal pár týždňov mlieko, ono sa pokazilo, zlodej sa z neho napil a potom sa z neho posral. Za prvé by nemal ako tušiť, že to bolo spôsobené tým džúsom, pretože o tom preháňadle by nevedel a za druhé by to musel byť totálny idiot, aby kvôli tomu podával žalobu na neznámeho páchateľa
v USA by to bolo dosť reálne ale tu daj aj sedativa do toho nech je fun
-
guess.whoo
Redeemer
zo zaznamu z kamery by potom stacilo urobit screenshoty, vytlacit a po konci sichty to ponaliepat aby to ludia rano videli a vinnik by sa hanbil. neverim, ze by patral kto ostaval posledny na celom oddeleni a pod. hanby by si uzil dost