Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
Tak dačo do tých 30€ bezdrôtové..
Kamarát chce tak píšem to čo hovorí ale tak keď také dačo neni tak poviem ze smola.
Kamarát chce tak píšem to čo hovorí ale tak keď také dačo neni tak poviem ze smola.
-
Ryan Giggs
VIP
Tak do 30€ kupiš BT špunty pre plavcov, len vždy tam bude nejaky kompromis. Maly dosah, bez aptx, atd.
Ulakomil som sa na tieto slúchadlá v zľave, http://www.gearbest.com/earbud-headphon ... 04486.html hovorím si hodia sa mi k PS4. Aktuálne BT slúchadlá mali síce fajn zvuk, ale boli "na" uši a po hodine hrania začali tlačiť a neskôr som cítil bolesť.
Tieto Xiaomi slúchadlá sú škaredé ako noc, ale to sa mi na nich paradoxne páčilo
a zvuk tiež príjemne prekvapil. Slušné basy, ale nie prebasované, taký vyvážený zvuk. V mobile som si cez spotify pustil pár žánrov a paráda, keby boli skladnejšie, tak by som ich mal ako hlavné slúchadlá na von. Takto budú doma na všetko, nie len PS4 ako som pôvodne chcel.
Nosia sa veľmi dobre, príjemné na dotyk, na ušiach nič netlačí.
Tieto Xiaomi slúchadlá sú škaredé ako noc, ale to sa mi na nich paradoxne páčilo
Nosia sa veľmi dobre, príjemné na dotyk, na ušiach nič netlačí.
Zháňam štuple do 100€ pre iPod na rock, metal, občas pop. Díky.
Dačo s dobrým dosahom .. akože já myslím že na to že bude plávať tak nepotrebuje mať sluchátka ako keby robí profesionálnu hudbu ..Ryan Giggs napísal:Tak do 30€ kupiš BT špunty pre plavcov, len vždy tam bude nejaky kompromis. Maly dosah, bez aptx, atd.
-
Ryan Giggs
VIP
O to ale nejde.
Napr. JLab Epic Bluetooth 4.0 Wireless Sports Earbuds tie su celkom dobre hodnotene.
Napr. JLab Epic Bluetooth 4.0 Wireless Sports Earbuds tie su celkom dobre hodnotene.
Ale tie už sú dajak nad cenou nie?
Ah .. to boli 2ky .. pošlem mu to
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2017, 17:11)
že on chce s ipx7
že si myslí že to ipx4 je proti potu a nie do bazéna
Ah .. to boli 2ky .. pošlem mu to
//autoeditácia príspevku (07 Apr 2017, 17:11)
že on chce s ipx7
že si myslí že to ipx4 je proti potu a nie do bazéna
-
Ryan Giggs
VIP
Ľudia s tym plavu, tak to asi taky problem nebude.
Potom Plantronics BackBeat Fit, ale tie zas maju menši dosah (pišu 10 metrov) a nemaju aptx. Ako som pisal, v tejto cenovej kategorii bude vždy nejaky kompromis.
Môže skusiť najsť niečo v Čine, ale tam s tymi waterproof sluchadlami nema veľa ľudi skusenosť.
Potom Plantronics BackBeat Fit, ale tie zas maju menši dosah (pišu 10 metrov) a nemaju aptx. Ako som pisal, v tejto cenovej kategorii bude vždy nejaky kompromis.
Môže skusiť najsť niečo v Čine, ale tam s tymi waterproof sluchadlami nema veľa ľudi skusenosť.
využijem tému, vie mi niekto odporučiť funkčnú mp3 na microsd kartu, na klasický 3,5mm jack z aliexpressu alebo tomu niečo podobné ?
-
Ryan Giggs
VIP
Rozpocet neobmedzeny?
tak 5e ? len neviem ci sa oplati nieco za taku sumu , sluchatka mam fajn tak so zvukom by asi problem nemusel byt
-
Ryan Giggs
VIP
5€? to je sranda? Pokiaľ maš kvalitne sluchadla (ake?), tak je nezmysel k nim kupovať mizerny prehravač.
A v 5 eurovom nevidim ani žiaden zmysel obecne. To už je 100x lepšie počuvať z mobilu.
A v 5 eurovom nevidim ani žiaden zmysel obecne. To už je 100x lepšie počuvať z mobilu.
tak nedam za iPod 60e
preco sranda ked pozriem rating na niektore a nieje to zle
http://www.dx.com/p/portable-rechargeab ... OjHbfl95pg
preco sranda ked pozriem rating na niektore a nieje to zle
http://www.dx.com/p/portable-rechargeab ... OjHbfl95pg
-
Ryan Giggs
VIP
ipod sa kupovať aj tak neoplati. Za jeho cenu (aj menej) je X podstatne lepšich playerov.
Ono to nejak fungovať asi bude. Ale kdejaky priemerny mobil zahra lepšie a urobi lepšiu službu. Na druhej strane je ale pravda že pri tych 5€ ti veľka škoda nevznikne.
Ake sluchadla maš?
Ono to nejak fungovať asi bude. Ale kdejaky priemerny mobil zahra lepšie a urobi lepšiu službu. Na druhej strane je ale pravda že pri tych 5€ ti veľka škoda nevznikne.
Ake sluchadla maš?
https://www.aliexpress.com/item/Freeshi ... 5ff09714a1
mne to staci a hra to podla mna fajn
a nevyznam sa velmi do prehravacov ake je minimum
mne to staci a hra to podla mna fajn
a nevyznam sa velmi do prehravacov ake je minimum
-
Ryan Giggs
VIP
K tym sluchadlam si ho kľudne kup. Neviem aky mobil maš, ale je veľka pravdepodobnosť že bude hrať lepšie.
takto chcem to na behanie a nechcem vlacit telefon so sebou preto chcem nieco take male
//autoeditácia príspevku (08 Apr 2017, 16:19)
takto chcem to na behanie a nechcem vlacit telefon so sebou preto chcem nieco take male
//autoeditácia príspevku (08 Apr 2017, 16:19)
-
Ryan Giggs
VIP
Tak to si mal napisať hneď
http://www.gearbest.com/earbud-headphon ... d3f1b4f067
Co hovoríte na nieto slúchadla od xiaomi? Chcel by som ich striedať s fostexami th-7, keďže tie niesu vhodné na všetke príležitosti, a spunty ľahko schovam do vrecka. Pripadne niečo iné za cca 30-40€?
Co hovoríte na nieto slúchadla od xiaomi? Chcel by som ich striedať s fostexami th-7, keďže tie niesu vhodné na všetke príležitosti, a spunty ľahko schovam do vrecka. Pripadne niečo iné za cca 30-40€?
-
Ryan Giggs
VIP
Nie su zle, ale ak chces co najlepsi zvuk, tak o dost lepsie su Vivo XE800. Tie sa vyrovnaju 100+ eurovym spuntom, maju rovnaky menic ako Vsonic GR07. Ako o nieco horsia alternativa (stale lepsie ako Xiaomi) potom napr. KZ ZST, Tennmak Pro.