Preinstalacia Windows 7
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Preinstalacia Windows 7
Riesim dost zavazny problem.
Ide o legalnu instalciu krabicoveho Windows 7 Ultimate 32-bitovje verzie na desktope.
Systém sám je dost v zlom stave, obcas neotvara priecinky, mrzne a hadze BSOD pre memory management 0x0000001a.
HD tune ani memtest nenasiel ziadne chyby, nensiel som virusy ani malware.
A moja otazka je, ako preinstalovat Windows s naformatovanim diskov, tak aby na pocitaci bol nadalej legalny windows.
Ide o legalnu instalciu krabicoveho Windows 7 Ultimate 32-bitovje verzie na desktope.
Systém sám je dost v zlom stave, obcas neotvara priecinky, mrzne a hadze BSOD pre memory management 0x0000001a.
HD tune ani memtest nenasiel ziadne chyby, nensiel som virusy ani malware.
A moja otazka je, ako preinstalovat Windows s naformatovanim diskov, tak aby na pocitaci bol nadalej legalny windows.
-
Chalesnik
Medium Professional
Re: Preinstalacia Windows 7
Pozalohuj si veci, vloz instalacne cd, ak nemas stiahni si, pozicaj. Daj bootovat, sformatuj, nainstaluj. Napis licencny kod zo stitka ktory mas na bukse
-
harrison314
Hardcore addict
To mi je jasne.Chalesnik napísal:Pozalohuj si veci, vloz instalacne cd, ak nemas stiahni si, pozicaj. Daj bootovat, sformatuj, nainstaluj. Napis licencny kod zo stitka ktory mas na bukse
Mne ide skor o to, ze pri rovnakom postupe per windows Xp mi to vypisalo, ze mam neregistrovanu verziu a musel som "kreknut", ale pri tomto pocitaci si to dovolit nemozem.
takisto, aj ked som dal tuto Windows 7 opravit (Reparier), tak mi spravilo to iste.
ja nemam problem s preinstalciou ale zachovanim legalnosti.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Normálka ako je písané vyššie. Ja to robím tak že mám Windows stiahnutý z netu a normálne ho aktivujem kľúčom ktorý je zakúpený a nikdy nebol problém.
Tak ako píšu. Ak máš kľuč a nainštaluješ rovnakú verziu nemôže byť problém s aktiváciu. Prinajhoršom stačí zavolať do Microsoftu a tam to aktivujú
A ked ti to na prvy krat nevezme licencny kluc, tak mas moznost aktivovat to cez telefon. Zavolas na Microsoft linku (cislo ti to ukaze), zadas tam cisla z obrazovky a prebehne aktivacia. Ak nezbehne ani to, tak mozes hovorit s operatorom a ten ti to uz aktivuje rucne.
-
hrban
Addict
a win si stiahni buďto odtiaľto http://www.microsoft.com/en-us/software-recovery
a ak ti nezoberie kľúč môžeš odtiaľto http://getintopc.com/softwares/operatin ... 32-64-bit/
a ak ti nezoberie kľúč môžeš odtiaľto http://getintopc.com/softwares/operatin ... 32-64-bit/
-
harrison314
Hardcore addict
Aj po uplnom naformatovani diskov?jojo1996 napísal:Tak ako píšu. Ak máš kľuč a nainštaluješ rovnakú verziu nemôže byť problém s aktiváciu. Prinajhoršom stačí zavolať do Microsoftu a tam to aktivujú
Je v tom nejaky rozdiel oproti kupenemu disku s Windowsom?hrban napísal:a win si stiahni buďto odtiaľto http://www.microsoft.com/en-us/software-recovery
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Bojíš sa toho jak čert kríža
Áno aj po naformátovaní diskov. Kúpený disk a ten stiahnutý je rovnaký.
Pôjde to aj po úplnom formate, a rozdiel medzi tým stiahnutým a kupenym nieje (max v tom že v stiahnutom môžu byť integrovane nejaké aktualizácie ale tie sa potom tebe stiahnu takže to je úplne jedno)
-
harrison314
Hardcore addict
Pretoze to nie je moj stroj, ani moj windows, a v podstate je to na firmu znamej, nerad by som sposobil problemi. Okrem toho je to dost od ruky a občasnym priipojenim na internet, takze to budem musiet spravit na jeden šup.K-u-b-i-a-k napísal:Bojíš sa toho jak čert kríža
-
hrban
Addict
ten prvý link čo som postol je priamo od mrkvosoftu, kde zadáš sériové číslo a jazyk a malo by to ísť, ak nie tak je tam druhý link, v podstate to je win ktorý je čistý, bez crackov a iných bordelov.
-
harrison314
Hardcore addict
Vdaka, doobeda mi ten prvy link hadazal 404, teraz uz ide.hrban napísal:ten prvý link čo som postol je priamo od mrkvosoftu, kde zadáš sériové číslo a jazyk a malo by to ísť, ak nie tak je tam druhý link, v podstate to je win ktorý je čistý, bez crackov a iných bordelov.
Pri Win7 aj po výmene disku, žiadný problém s aktiváciou.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Môžem potvrdiť 
-
harrison314
Hardcore addict
Ok, tak skusim, ked sa tam prebojujem.
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2017, 19:30)
Vdaka, ten postup by fungoval, keby povodny Windows na pocitaci niekto nekrekol...
//autoeditácia príspevku (06 Apr 2017, 19:30)
Vdaka, ten postup by fungoval, keby povodny Windows na pocitaci niekto nekrekol...
harrison314 napísal:Riesim dost zavazny problem.
-
harrison314
Hardcore addict
To som si povodne myslel...4040 napísal:
Aj legalny Win sa da cracknut. Je to jednoduchsie ako napriklad taka telefonicka aktivacia.