Pneumatiky & Disky
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pneumatiky & Disky
heker: no po tomto prispevku sa to uz nedozvieme 
Juven tak na ake auto kupujes tie pneu?
-
RATZINGER666
Darca
ale co ake vypisovanie, ja by som si pozrel finalny vysledok na nejakej fotografii, potom sa mozno dohodneme aj na nejakom prezuti a vyvazeni v ramci BA zdarma
dufam, ze to bude na to auto, na ktore pred dvomi rokmi vyberal sedemdesiateurove autoradio a patdesiateurove reproduktory 
-
guess.whoo
Redeemer
prebrazdi obrazky na googli s tvojim modelom Kie a vyber podla toho.
Ja by som zvolil tieto. Určite by si ich mal zohnať u oficiálneho predajcu Kie.
-
RATZINGER666
Darca
ultimate disky z letaku za 60e, to bude kvalitka 
No veď to, preto by som radšej tie disky zháňal priamo v Kii. Síce budú drahšie, ale nemusíš sa báť, že ti prasknú, keď skočíš do prvej jamy na ceste...
U inych sa bat musi, ze prasknu?
No je to nejaká "ultimate" značka diskov, ktorú mi ani google nenašiel, takže by som im 2-krát neveril.
Môže to potom skončiť aj takto...
Môže to potom skončiť aj takto...
-
RATZINGER666
Darca
heker: disky praskaju bezne, takisto sa prehybaju a podobne...
Preskaju, prehybaju sa, to ja viem, mam s tym osobnu skusenost. Podla toho co Pilifo pise, tak tie z Kie su asi nesmrtelne.
-
guess.whoo
Redeemer
narazal zrejme na kvalitu originalnych diskov a diskov za 60e
Určite by som viac veril Kia diskom ako "ultimate" diskom.heker napísal:Preskaju, prehybaju sa, to ja viem, mam s tym osobnu skusenost. Podla toho co Pilifo pise, tak tie z Kie su asi nesmrtelne.
Tá fotka, ktorú som pridával, je od jedného servisáka, ktorého zákazník kúpil lacné BMW repliky a potom to tak dopadlo... Zato ešte som nepočul, že by sa takto kompletne rozsypali originálne disky výrobcu alebo nejakého popredného výrobcu diskov ako BBS, O.Z. alebo Konig.
Otazna je cena Kia elektronov. Daju sa kupit rozne znacky, nemusi brat BBS a ine premiove kusky, ktore mozu stat kludne aj 3x viac ako Ultimate z letaka. Tam uz ta cena napoveda, ze ten rozdiel v kvalite by tam mal byt. To, ze si niekto kupim repliky BMW alebo hodi na medak repliky AMG, to je uz jeho hlupost a plati to stare porekadlo - nie som taky bohaty, aby som si kupoval lacne veci.
-
RATZINGER666
Darca
mozem povedat, ze tie repliky su vsetky katastrofa... praska to, ohyba sa, neda sa to vyvazovat atd...
-
guess.whoo
Redeemer
no origo nejake 15tky budu stat okolo 250e/ks
Nooo mam jedny zimne R18 uz nejakych 100 000km za sebou budu mat a par pneu som na nich uz rozsekol a hoci je to na trochu jednom vidiet - netrasu nehadzu a fakt ze uz co to vydrzali.RATZINGER666 napísal:mozem povedat, ze tie repliky su vsetky katastrofa... praska to, ohyba sa, neda sa to vyvazovat atd...
Tym neobhajujem repliky ako celok, keby som ich nekupil s autom tak urcite repliky nekupujem lebo sam neverim ze su este take druhe na svete
Ale boh vie, mozno existuje firma co robi echt kvalitne repliky len to asi nebudu 60€ disky.
-
RATZINGER666
Darca
ono kupit sa za facku daju, dokonca aj ludia ich pytaju, lebo v tom nevidia rozdiel, tak co spravis... z tych najlacnsjich viem, ze slusne drzia niektore dotzy, napr. mugello, pripadne aj od MAKu sa daju najst nejake modely...
Ohľadom značky diskov GMP Italia nemáte nejaké info? Kvalita a tak? Píšu že majú KBA a TUV certifikáciu,ale keďže sa do toho moc nevyznám tak sa radšej spýtam. Dik
-
Vitaaa
Expert
Caute,
zhanam zimnu sadu (ano uz teraz) na novu i30 MY2017. Vyberam disky, pneu a nove tpms senzory pre zimnu sadu. Neponahla to. S kludom.
Disky budu pravdepodobne Dezent TX(TD) 6,5J R16 5x114,3 et50 (et48). Ale nechal by som sa nahovorit aj na skarede plechace s nejakymi v pohode krytmi. Ak by nekrive nezvarane stali cca 15e kus tak kludne.
Pneu rozhodujem medzi Nexen Winguard Snow G WH2 205/55 R16 91H, SAVA Eskimo HP2 205/55 R16 91H, Kleber Krisalp HP 2 205/55 R16 91H. Jazdit sa moc cez zimu nebude. a priatelka ma velmi defenzivny styl jazdy.
Ale zapeklita otazka su pre mna TPMS senzory. Predajca ma varoval, že mam si kupit origo Hyundai (pozor zakupene len v Hyundai predajni) lebo, ak zakupim inde nebudu fungovat automaticky a bude sa to musieť každosezónne kódovať v servise. Je to pravda?
Dakujem
zhanam zimnu sadu (ano uz teraz) na novu i30 MY2017. Vyberam disky, pneu a nove tpms senzory pre zimnu sadu. Neponahla to. S kludom.
Disky budu pravdepodobne Dezent TX(TD) 6,5J R16 5x114,3 et50 (et48). Ale nechal by som sa nahovorit aj na skarede plechace s nejakymi v pohode krytmi. Ak by nekrive nezvarane stali cca 15e kus tak kludne.
Pneu rozhodujem medzi Nexen Winguard Snow G WH2 205/55 R16 91H, SAVA Eskimo HP2 205/55 R16 91H, Kleber Krisalp HP 2 205/55 R16 91H. Jazdit sa moc cez zimu nebude. a priatelka ma velmi defenzivny styl jazdy.
Ale zapeklita otazka su pre mna TPMS senzory. Predajca ma varoval, že mam si kupit origo Hyundai (pozor zakupene len v Hyundai predajni) lebo, ak zakupim inde nebudu fungovat automaticky a bude sa to musieť každosezónne kódovať v servise. Je to pravda?
Dakujem