4KA - dalsi mobilny operator
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: 4KA - dalsi mobilny operator
tak 4ku nema zatial vela ludi, skor zalezi od oblasti kde si..vyhotovenie budovy a pod. Napriklad ja mam plny signal v praci kde sedim, ale v kantine nemam takmer ziadny a to je len 50 metrov kvoli tomu, ze je tam plechova strecha
Ja som maximálne sklamaný. Signál nemám doma (Levice) ani v práci (Mochovce) ani na dedine (Veľké Turovce). 4ka je pre mňa nepoužiteľná.
-
guess.whoo
Redeemer
tak v mochovciach a velkych turovciach si to mohol cakat na zaklade mapy pokrytia. v leviciach som bol v nedelu a signal som mal plny pri tescu
Sedim na jednom mieste a skace to neuveritelne, ak niekto pitrebuje mat garantovanu neustale slusnu rychlost je to nevhodne." Nekonecny net" ktory v centre Ba nonstop vyhadzuje do offline takze sa neda dostat ani na email- super deal.. Uz chapem preco to ponukaju za polovicu.
Skús iný mobil.
Preniesol som do 4ky 5 čísiel, 4mobily majú plný signál jedna tupá xperia má 1 paličku a občas vypadne ako píšem hore. Na jednom mieste.
Preniesol som do 4ky 5 čísiel, 4mobily majú plný signál jedna tupá xperia má 1 paličku a občas vypadne ako píšem hore. Na jednom mieste.
Neplatil som cash 500€ za mobil aby mi potom na nom nesiel net, ked v telekome isiel ako drak. Karta ide bez debaty kosa a skusim o2 baliky. Chyba v mobile nie je, pretoze inde je signal bez problemov ale ja potrebujem aby bol ok aj tu kde ok nie je.
Ja prave skusam 4ku a som zatial dost spokojny. Signal mam v praci v celom objekte, doma (Bratislava, zaciatok petrzalky), v Piestanoch a aj v Ruzomberku. Vsade 4G bez vypadkov. Jediny cas, kedy som si vsimol 2G bola cesta vlakom BA->RK cez kopce, ale tam ma problem aj Orange simka.
Xperia tiež stála 500€gogo956 napísal:Neplatil som cash 500€ za mobil aby mi potom na nom nesiel net, ked v telekome isiel ako drak. Karta ide bez debaty kosa a skusim o2 baliky. Chyba v mobile nie je, pretoze inde je signal bez problemov ale ja potrebujem aby bol ok aj tu kde ok nie je.
Mať iba tento mobil, tak nadávam na operátora, lebo o2 signál bol predtým tiež plný.
Ale ako hovorím, ďalšie 4 mobily majú na rovnakom mieste plný signál. Čiže problém je v konkrétnom mobile...V centre BA ide iba v roamingu, čo je úplná blbosť.
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak..to, ze stal 500 neznamena, ze je bezchybny. skus tu kartu v iphone za liter aby si bol spokojny
Robi to iba v praci, inde je rychlost relativne ok. V robte skace 4g/E/offline. Skuste si nainstalovat nejaky net meter ze ake realne rychlosti to ma, lebo "palicky" nemaju moc vypovedaciu hodnotu/apropo celkom urcite si nebudem kupivat otrasny ajfun len preto aby som mal 4g/
-
guess.whoo
Redeemer
nie na kupu..to je problem poprosit kolegu nech si na par minut prehodite simku?
Firemne blokovane- nezoberie moju sim
-
guess.whoo
Redeemer
rly? vo firme nema nikto sukromny mobil len ty?
Pisal si o iphone a ten maju iba firemny.
[IMG]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201704 ... a40ba2.jpg[/IMG]gogo956 napísal:Robi to iba v praci, inde je rychlost relativne ok. V robte skace 4g/E/offline. Skuste si nainstalovat nejaky net meter ze ake realne rychlosti to ma, lebo "palicky" nemaju moc vypovedaciu hodnotu/apropo celkom urcite si nebudem kupivat otrasny ajfun len preto aby som mal 4g/
Takže začínam tušiť kde má gogo a xperia problém. Problém bude naozaj 4ka.
Xperia je 1 sim mobil a teda hovory a dáta sú na jednej sim. = problém so signálom, 1 palička 4G a neustále prepínanie na 2G až výpadky signálu.
Mobil hneď vedľa xperie s plnými signálom je 2 sim. Prvá sim 4ka s preneseným číslom je nastavená na hovory.
Druhá sim je tiež 4ka, nastavená iba na dáta. Toto bola karta kúpená na testovanie pokrytia, keď sa minie kredit, prestane sa používať.
Obe sim majú plný signál 5 paličiek.
Čo čítam fóra, všetci čo majú problém so signálom majú 4ku ako hlavnú kartu na hovory aj dáta.
Tí čo problém nemajú a majú plný 4G signál, majú 4ku iba na dáta a na hovory majú inú sim kartu.
Xperia je 1 sim mobil a teda hovory a dáta sú na jednej sim. = problém so signálom, 1 palička 4G a neustále prepínanie na 2G až výpadky signálu.
Mobil hneď vedľa xperie s plnými signálom je 2 sim. Prvá sim 4ka s preneseným číslom je nastavená na hovory.
Druhá sim je tiež 4ka, nastavená iba na dáta. Toto bola karta kúpená na testovanie pokrytia, keď sa minie kredit, prestane sa používať.
Obe sim majú plný signál 5 paličiek.
Čo čítam fóra, všetci čo majú problém so signálom majú 4ku ako hlavnú kartu na hovory aj dáta.
Tí čo problém nemajú a majú plný 4G signál, majú 4ku iba na dáta a na hovory majú inú sim kartu.
Jo, u mňa je to tiež tak (Nexus 6P), Ono to je vidieť aj keď telefonuješ, že sa ti proste natvrdo vypne 4G a podobne...Vidno, že pravdepodobne pokiaľ by nefungovali čisto na LTE, tak to bude stále tak...zišlo by sa to nejakým spôsobom hromadnejšie reportovať.
Mam len jednu sim s preneseným číslom a nemám problém.
To že sa prepne na 2G je normálne. Pripadne ak váš mobil podporuje volte tak si to aktivujte a nemal by sa signál prepínať.
To že sa prepne na 2G je normálne. Pripadne ak váš mobil podporuje volte tak si to aktivujte a nemal by sa signál prepínať.
-
guess.whoo
Redeemer
ja mam tiez iba jednu sim a funguje bez zavahania
To že sa pri hovore prepne na 2G je ok.
Ale problém je keď mobil iba držíš v ruke a behom 15 sekúnd ti lieta 4G na 2G a potom signál vypadne, potom sa chytí 4G s jednou paličkou na 30 sekúnd a opäť 2G....
Ale problém je keď mobil iba držíš v ruke a behom 15 sekúnd ti lieta 4G na 2G a potom signál vypadne, potom sa chytí 4G s jednou paličkou na 30 sekúnd a opäť 2G....