Fólia na sklo
Fólia na sklo
Čauky som tu nový a potreboval by som poradiť ohľadom fólia na sklo na mobil Asus Zenfone 3 Deluxe a nech to nie je z aliexpressu 
Re: Fólia na sklo
Tak si kup z eBayu alebo niekde zo slovenskych obchodov. A s cim ti treba vlastne poradit?
Len si prosím ťa nekupuj fóliu. Pozeraj len sklá, u nás stoja okolo 10€.
Neviem, aký je problém s eBayom alebo Ali. Ja kupujem sklá len odtiaľ, za 2 € viem kúpiť také isté sklo, aké ti na Slovensku ponúknu "obchodníci" za 10-15 €.
A nemal si s nimi nikdy nejaký problém ? Ja som len trošku skeptický voči ali... Radšej sklo ako foliu hej ?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
aky by s nou mal byt pre boha problem?
jedine ak ti pride rozbita..odfotis a posle ti novu alebo peniaze naspat
jedine ak ti pride rozbita..odfotis a posle ti novu alebo peniaze naspat
Nie, nikdy som nemal doteraz problém so sklom z eBayu a to som ich už behom posledných 3-4 rokov objednal cez 10, nie len pre mňa. Ani jedno neprišlo ešte prasknuté (ak by aj áno, guess ti vysvetlil jednoduchý postup, čo ďalej) a kvalitou sú rovnaké, ako tie zo slovenských obchodov. Odkiaľ myslíš, že objednávajú oni?miki15 napísal:A nemal si s nimi nikdy nejaký problém ? Ja som len trošku skeptický voči ali... Radšej sklo ako foliu hej ?
Mne prislo z eBayu prasknute, ale hned vratili peniaze. Objednal som nasledne inde.
jo oukej sorry nechcel som nejako pohoršiť
tak ja to spravím cez ten ebay... http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass- ... qWSE1sPAQg myslíte že to bude oukej ?
Hej, tým nič nepokazíš.
Najs, díky. Snaď príde celé