Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
Neviem preco si mna aacid citoval, mne je ten motor ukradnuty. Reagoval som na nieco ine.
to len ta prva veta bola reakcia na teba.
jasne ze asi minimum recenzentov ma auta s jednolitrovym motorom, pokial si mozu dovolit lepsie, kupia lepsie.
jasne ze asi minimum recenzentov ma auta s jednolitrovym motorom, pokial si mozu dovolit lepsie, kupia lepsie.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
1.6 GDI teda v cenniku nevidim.. len 1.4i .. A 1.4 turbo za 16 790. Ako nejaka predvadzacka by sa mozno zohnat dala, nezatracujem este ani ten. Teoreticky by mohol vyjst rovnako ako ten golf.melonSVK napísal:Nova i30 ma aj 1.4 T-GDI 103kw. Ale aj tak, 1.6 GDI by som fakt nenazyval predpotopnou atmosferou, je to jeden z najlepsich motorov vo svojom objeme.Bohuzial, netahne vocpoda a vela ludi zabudlo pouzivat saltpaku...
Aha, tak ju potom uz uplne vyradili z ponuky. Skoda... Tu zakladnu atmosfericku 1.4 nie, 100 koni je malo na take auto.
Pozeral si Auris 1.6 VVT-I? Alebo Leona 1.4 TSI?
// alebo za 15k zozenies aj Ceeda 1.6 GDI...
Pozeral si Auris 1.6 VVT-I? Alebo Leona 1.4 TSI?
// alebo za 15k zozenies aj Ceeda 1.6 GDI...
-
guess.whoo
Redeemer
ecoboost ma celkom dost ludi na fordklube a nevidel som nejake staznosti..tomu od VW by som neveril. radsej Ceed, i30 alebo ked uz VW tak 1.4
-
kukiak
Addict
Za leona chcu s 1.4 TSI 17k za slabsiu a 18 800 za silnejsiu
....
Ceed sa mi z nich paci asi najmenej a kupujem prve nove auto na cca 6-7 rokov, ma vyjst nova verzia, za polroka teda "ostarne".. chapete co myslim
.
Ceed sa mi z nich paci asi najmenej a kupujem prve nove auto na cca 6-7 rokov, ma vyjst nova verzia, za polroka teda "ostarne".. chapete co myslim
Najhorsie je kupit novy model pocas prveho roka.
Nikdy nie su vychytane vsetky chyby, osobne by som pockal az na druhy MR hocijakeho noveho auta.
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak. naidealnejsie je kupit facelift
Vyhral International engine of the year absolutne v rokoch 2012, 2013 a 2014.kukiak napísal:Neviem 1.0 ecoboost vyhral 2x motor roka a su nan len a len dobre referencie + niekolko testov aj po 200k km a vsetko ok..
Bohuzial vsetko ide tymto smerom.. Rovnako nova i30. Tiez tam ma len 1.0 t-gdi. Alebo potom predpotopne atmosfery.
A vo svojej kategorii je to engine of the year rokov 2012, 2013, 2014, 2015 a 2016.
Jedno mame aj v rodine, to vsak prd najazdi takze tazko hodnotit teraz moze mat okolo 30 000km jazdi to iba v meste no problemy s nim neboli vobec ziadne.
Este o jednom viem osobne co som mal moznost sa pobavit s kamosom, ten spravi takych 20-25 rocne, ma ho stvrty rok takze okolo 100k bude mat a tam sa menila nejaka tycka stabiku v ramci zaruky a tiez bez problemov.
Inak 3 valec dali do novej Fiesty ST kde má 200k/290Nm, myslim si ze samotni konstrukteri od Fordu veria v durabilitu toho motora.
Inak som za ten motor rad uz len kvôli tomu, aby bol vhodnym dôkazom pre krcmovych odbornikov, kt. uz od predstavenia vedeli ze ten motor je uplne nap*cu, nic nejde, vela zerie a nic nevydrzi.
Pravda je taka, ze vydrzi az-az, zerie menej ako atmosfericky ekvivalent a ide podstatne pruznejsie. WIN-WIN-WIN.
-
guess.whoo
Redeemer
Ten ojedinelý Peugeot so športovým vzhľadom má ešte aj svietiace kolesá!

Treba uchovať aspoň screenshoty z toho inzerátu, to auto sa na bazoši dlho neohreje...
Treba uchovať aspoň screenshoty z toho inzerátu, to auto sa na bazoši dlho neohreje...
-
guess.whoo
Redeemer
tiez si myslim ze si uz moze vyberat z pomedzi uchadzacov
-
kukiak
Addict
S tou ZTP zlavou u Oplu ste mali pravdu. Zaslali mi cenovu ponuku na Astru smile, po ZTP zlave a surovo mi poslal pdfko s cenovkou vyssou ako v aktualnom akciovom cenniku. No skoro som si oplul monitor. Kedze mi aj ten akcny monitor pripojil k mailu, aby som si to mohol porovnat
.
Naopak u hyundai dali zlavu 18.5% zo zakldnej ceny nakoniec to vyslo cca o 1400€ menej v porovnani s aktualnom akciovou cenou a myslim, ze by sa este nieco dalo vydrankat. Tym padom by s 1.4 t-gdi s aut. klimou elektrinmi, pneu, zlavou na poistku vysla 15 400€. Cca za tu cenu mi nacenili aj golfa s 1.0 tsi v porovnatelnej vybave, ale len 2roky zaruka a bez zimnych gum. Seat je s 1.4tsi 17k+.
Astra by s 1.4T vysla asi rovnako ako hyundai... Ten ma vsak full led svetla uz. a zaruka pokryva aj tie.
Naopak u hyundai dali zlavu 18.5% zo zakldnej ceny nakoniec to vyslo cca o 1400€ menej v porovnani s aktualnom akciovou cenou a myslim, ze by sa este nieco dalo vydrankat. Tym padom by s 1.4 t-gdi s aut. klimou elektrinmi, pneu, zlavou na poistku vysla 15 400€. Cca za tu cenu mi nacenili aj golfa s 1.0 tsi v porovnatelnej vybave, ale len 2roky zaruka a bez zimnych gum. Seat je s 1.4tsi 17k+.
Astra by s 1.4T vysla asi rovnako ako hyundai... Ten ma vsak full led svetla uz. a zaruka pokryva aj tie.
Vie mi niekto, prosim, popisat rozdiely medzi koncernovymi motormi (benzinovymi) 1.6, ktore mali rozne vykonove varianty: 74, 75 a 77 kW? Ide o motory z rokov cca 98 - 05. Boli medzi nimi velke rozdiely? Resp. bol niektory z tych motorov taky, ktoremu sa treba urcite vyhnut? Dakujem.
Mám záujem o auto, ktoré ma na stkonline.sk zvláštny záznam.
V roku 2014 ma dva údaje 7 dni po sebe a v roku 2016 ma dva údaje o km 3 dni po sebe.
Co to znamená? Že neprešiel na prvý krát STK?
V roku 2014 ma dva údaje 7 dni po sebe a v roku 2016 ma dva údaje o km 3 dni po sebe.
Co to znamená? Že neprešiel na prvý krát STK?
Najazdene kilometre su podobne? Ak nie, tak to druhe moze byt motorka s rovnakym ECV.
2014 - rozdiel cca 400km
2016 - rozdiel 19km
2016 - rozdiel 19km
Tak to asi bude to iste auto, mozes to este overit cez VIN.
Ale opakovanej kontroly by som sa nebal, mozes si skusit vypytat protokoly z STK. Ked to bolo opravene takto rychlo, tak to mohli byt kludne zle nastavene brzdy alebo ina lahko opravitelna vada. Pozri este emisne kontroly, tam by to mohlo byt drahsie.
PS: vdaka korupcii pri STK by som to vobec nebral ako nejaku zaruku kvality auta, je to dobre akurat na overenie kilometrov a aj to nie je 100 %ne.
Ale opakovanej kontroly by som sa nebal, mozes si skusit vypytat protokoly z STK. Ked to bolo opravene takto rychlo, tak to mohli byt kludne zle nastavene brzdy alebo ina lahko opravitelna vada. Pozri este emisne kontroly, tam by to mohlo byt drahsie.
PS: vdaka korupcii pri STK by som to vobec nebral ako nejaku zaruku kvality auta, je to dobre akurat na overenie kilometrov a aj to nie je 100 %ne.
Neni prvy zaznam z KO, tenno tyzden neskor z STK a EK potom?
OK, pozeral som EK. Prvá je ešte na nemeckých značkách, druha asministrativna.
Prvá v 2016 ma "nespôsobilé".
//foto patrí do prílohy
Prvá v 2016 ma "nespôsobilé".
//foto patrí do prílohy