origin
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: origin
aha som si to zle precital
som myslel ze ti to nejde
-
Runes
Addict
mam pocit ze to funguje to parada bolo na tvoj post 
-
hojko
Site Admin
Dnes na obed som hral Battlefield 1, vsetko normalne fungovalo. Podvecer som dostal tento mail:
Teraz sa neviem uz ani prihlasit na EA/Origin ucet, nefunguje mi obnovenie hesla, nic. Pri pokuse o prihlasenie v Origine mi pise tuto chybu: Your credentials are incorrect or have expired. Please try again or reset your password.
Riesil niekto nieco podobne, resp. co s tym???
Kód: Vybrať všetko
Для просмотра в браузере нажмите здесь.
Здравствуйте, Subnectro228!
16 Апрель 2017 г. 17:38:10 GMT 00:00 Адрес электронной почты, связанный с вашей учетной записью EA, был удален.
[email protected]
Если вы не делали изменений, пожалуйста, нажмите здесь, чтобы восстановить предыдущий адрес электронной почты и сменить пароль. Если вам требуется дополнительная помощь, пожалуйста, обратитесь в службу Справки EA.
Хороших вам игр!
Команда EA
Вы получили это письмо в результате своих действий или в качестве уведомления о текущих действиях с EA или одним из ее филиалов или дочерних компаний. Если вы не хотите получать или хотите изменить предпочтения для получения маркетинговой информации, вы можете сделать это здесь. Вы все же продолжите получать важные уведомления, как это, на свой адрес электронной почты.
Чтобы удостовериться, что данные вашей учетной записи верны и защищены, мы будем присылать уведомления при попытке любых изменений.
Если вам требуется техническая консультация, пожалуйста, обратитесь в службу Справки EA.
ПОЛИТИКА КОНФИДЕНЦИАЛЬНОСТИ: наша официальная Политика конфиденциальности гарантирует вам безопасность, когда вы играете в игры EA. Чтобы просмотреть полный текст Правил соблюдения конфиденциальности информации и идентификации пользователя, зайдите на privacy.ea.com/ru или напишите по адресу: EA Swiss Sarl, Place du Molard 8, Geneva 1204, Швейцария.
© 2017Electronic Arts Inc. All Rights Reserved.
О компании | Правила соблюдения конфиденциальности информации и идентификации пользователя | Пользовательское соглашение | Правовая информация
EA | Origin
Origin является частью EA Network
Riesil niekto nieco podobne, resp. co s tym???
Zeby nejaky rusky hacker?
-
hojko
Site Admin
Pytam sa na riesenie problemu, nie kraviny.
-
Solo_Kamen
King
A čo konkrétne sa stane, ked sa pokúsiš o obnovenie hesla? Nejaká chybová hláška? Príde ti nejaký mail?
-
webmasterr
Medium Professional
https://help.ea.com/en-us/help/account/ ... #lockedout
Mas tam navod co robit ak ti niekto hackol ucet a nevies sa donho dostat, aj ked sa nevies prihlasit do EA/Origin uctu.
Postupuj podla navodu I'm locked out of my EA Account.
Mas tam navod co robit ak ti niekto hackol ucet a nevies sa donho dostat, aj ked sa nevies prihlasit do EA/Origin uctu.
Postupuj podla navodu I'm locked out of my EA Account.
-
hojko
Site Admin
Solo_Kamen: Napise, ze mail bol odoslany, ale ziadny mail mi nepride. Skusal som to uz dvakrat.
webmasterr: Dakujem, hladal som na EA stranke, lenze tie postupy vyzadovali prihlasenie sa na ucet, ktory mi nejde. Potom cez cesku podporu som sa doklikal k ukradnutemu uctu a bolo tam cislo na cesku pobocku, ale od pondelka do piatok, pricom pocitam, ze velkonocny pondelok podpora nebude fungovat. Idem skusit tento odkaz co si dal, dakujem.
Edit: Ten link je vlastne to iste ako som sa vyklikal cez cesku podporu, ze tam len moznost zavolat.
webmasterr: Dakujem, hladal som na EA stranke, lenze tie postupy vyzadovali prihlasenie sa na ucet, ktory mi nejde. Potom cez cesku podporu som sa doklikal k ukradnutemu uctu a bolo tam cislo na cesku pobocku, ale od pondelka do piatok, pricom pocitam, ze velkonocny pondelok podpora nebude fungovat. Idem skusit tento odkaz co si dal, dakujem.
Edit: Ten link je vlastne to iste ako som sa vyklikal cez cesku podporu, ze tam len moznost zavolat.
Zavolat EA Help
Telefon: +420 228 880 676 +421 233 418 468 Děkujeme za kontaktování Electronic Arts. Naši herní poradci jsou k dispozici na telefonu od pondělí do pátku mezi 12. a 21. hodinou. Pokud potřebujete pomoci mimo tyto hodiny, navštivte stránku help.ea.com/cz. Mějte na paměti, že na hovor se vztahuje běžná sazba.
Podla prekladu toho mailu by si to mal vediet obnovit:
The email address associated with your EA account has been deleted.
[email protected]
If you did not make any changes, please click here to restore your previous email address and change your password. If you require further assistance, please contact EA Help.
Da sa tam na nieco kliknut?
The email address associated with your EA account has been deleted.
[email protected]
If you did not make any changes, please click here to restore your previous email address and change your password. If you require further assistance, please contact EA Help.
Da sa tam na nieco kliknut?
-
hojko
Site Admin
Takze support EA to vyriesil okamzite. Dnes po vyplneni linku vyssie, ktory uviedol webmasterr, tak mi do minuty zavolal pan zo supportu, poslal mi kod na mail. Potreboval som nadiktovat mu kod do mailu, nasledne mi prisiel dalsi mail na obnovu hesla. Nastavili sme bezpecnostnu otazku, SMS autentifikaciu pre logovanie k uctu. Takze som ucet dostal spat behom 11 minutoveho telefonatu. Na moju otazku, ze ako sa to mohlo stat, tak pan ponukol tri moznosti - naburanie mailu, keylogger alebo som klikol na nejaku fiktivnu akciu na Facebooku a prihlasis som sa na fiktivnu stranku. Vsetky tri moznosti som zavrhol, preto mi je to zahada. Pocas telefonatu som si chcel este zmenit nick, ale neuspesne, stale to vyhadzovalo chybu, az mi to musel zmenit pan z EA supportu.
GothaR: Kliknut sa dalo, aj napisalo, ze zmena mailu bola zrusena. Ale nic to neurobilo.
GothaR: Kliknut sa dalo, aj napisalo, ze zmena mailu bola zrusena. Ale nic to neurobilo.
Ten rusky email bol original od originu? To skor vyzera na to, ze typek zavolal na rusku podporu a nejako ich presvedcil, ze ucet je jeho a zmenili mu email na zaklade telefonatu...
-
hojko
Site Admin
Ano, origo mail od nich. Ak by aj volal na rusku podporu, tak by predsa musel vediet na aky mail to mam registrovane, musel by vediet nejake dalsie informacie o ucte (podla popisu sa spomina seriove cislo (instalacny kod) hry, IP adresu...) a to podla mna nemal odkial vediet. Navyse si myslim, ze taketo veci EA registruje, pretoze na tom EA support pri telefonate mi povedal, ze tam nevidi ziadnu dalsiu aktivitu na ucte za posledne dni, nevidi tam nakup hier ani nic dalsie. Nemyslim si, ze bez nejakych znalosti by len tak mohli zmenit registracny mail, navyse, pokial je moj mail aktivny a mail od EA normalne prisiel. Predpokladam, ze tam maju nejaky timeout s tym, ze pokial sa im mail vrati (ak bol napriklad zruseny), tak az vtedy by to mohli riesit. Lenze mne mail normalne prisiel.
A ako si tuto prihodu teda vysvetlujes? Peniažky na kreditke este mas?
Mozno len v EA nieco robili a maju tam bordel. Zazil som to uz raz s microsoftom, kedy som si aktivoval hru na svojom slovenskom ucte a vypisalo mi to, ze ju nemozem hrat, lebo Slovensko nie je podporovana krajina pre microsoft live. Na spustenie hry bolo ale treba pripojenie a cela hra bola len o online hrani. Takze dost absurdne. Po asi 5 telefonatoch stale s vyssim a vyssim managerom a 2 tyzdnoch, mi uverili, ze ich nechcem oklamat, ale naozaj to maju oni dodrbane. Vyriesili to tak, ze mi vytvorili rovnaky ucet ale v ČR, kedze Česko uz bola podporovana krajina a dali mi nejake kredity, aby som si mohol kupit tu hru znova a aj nejake dalsie hry podla vlastneho vyberu.
-
hojko
Site Admin
Nemam na to vysvetlenie, najskor chyba zo strany EA/Origin. Peniaze samozrejme mam, kedze predosle BF som vsetky kupoval u slovenskeho predajcu ako digitalny kluc. Premium Pass mam kupeny priamo cez Origin, platene cez PayPal a bez moznosti zapamatania prihlasovacich udajov k PayPalu.
-
Nadeo
Guru wannabe
Ak pouzivas to iste combo mailu a hesla tak ta mozno pwnli niekde. Za poslednych par rokov hackli strasne vela stranok(napr. aj dropbox) a unikli miliony tychto kombinacii. Aj ked zahashovane hesla ale md5 uz sa neda povazovat za bezpecne.
Otestovat si to vies tu: https://haveibeenpwned.com
Otestovat si to vies tu: https://haveibeenpwned.com
Oh no — pwned!
Pwned on 1 breached site and found no pastes
Ouuu f..k
Pwned on 1 breached site and found no pastes
Ouuu f..k
-
Nadeo
Guru wannabe
Ja mam na 6... 
-
hojko
Site Admin
Nadeo: Hesla som mal rozdielne, ako na mail, tak aj EA/Origin. Dropobox nepouzivam, ale mam tam ucet (od augusta 2015), no s inym mailom ako na Origine. Na take stranky ako si uviedol, tak tam mail neuvadzam, pretoze mi to pride ako dobra zberna mailov pre spam. Rovnako tak hesla nedavam na stranky, ktore akoze skusaju bezpecnost hesiel.
-
Nadeo
Guru wannabe
Toto nieje len taka stranka - vytvoril ju nejaky cavo z microsoftu. https://haveibeenpwned.com/About
Je namierena na rozsirovanie bezpecnosti. A ak tvoj mail tam najdes, tak ti to moze byt ajtak jedno, lebo uz je v nejakom leaku, ktory je verejne dostupny na nete - takze si ajtak na nejakom spamliste.
Je jedno ake mas heslo na mail - ak si mal napr. na dropbox(alebo ina hacknuta stranka) to iste heslo ako na origin tak to je problem.
Je namierena na rozsirovanie bezpecnosti. A ak tvoj mail tam najdes, tak ti to moze byt ajtak jedno, lebo uz je v nejakom leaku, ktory je verejne dostupny na nete - takze si ajtak na nejakom spamliste.
Je jedno ake mas heslo na mail - ak si mal napr. na dropbox(alebo ina hacknuta stranka) to iste heslo ako na origin tak to je problem.