Ludkovia na switchy mi nesvieti orandzova kontrolka iba zelena co to znamena ? (Samozrejme internet nejde na PC) skusal som aj ine porty ale vsade rovnako ale ked pripojim iny PC na ten isty port tak sa rozsvietia obe.
kabel zly nieje to viem urcite kedze na ten kabel som pripajal ten druhy PC.
Kontrolka
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kontrolka
Hlavne by si mal napisat co je to za zaraidenie, aky je tam internet atd..., ty oranDZova kontrolka.
Re: Kontrolka
Oranzova znamena vacsinou problem, najcastejsie je to vtedy ked pripojis 100 Mb zariadenie do 1 Gb portu. Trvale zelena znamena, ze zariadenie detekuje zapojenie, ale nie je tam aktivita. Blikajuca zelena znamena aktivnu komunikaciu.
Ak ti svieti iba zelena, tak je to skor o probleme v ovladacoch sietovej karty pripadne v IP konfiguracii.
Pozri aj kontrolky na PC, tam sa to moze lisit a zalezi od typu, ako pise hojko.
Standardne je to tiez tak, ze zelena je 1 Gb, oranzova 100 Mb a zhasnuta 10 Mb, ale napriklad ja to mam na Gigabyte doske opacne a oranzova znamena 1 Gbps rychlost.
Najlepsie je prestudovat si manualy k switchu aj zakladnej doske daneho PC.
Ak ti svieti iba zelena, tak je to skor o probleme v ovladacoch sietovej karty pripadne v IP konfiguracii.
Pozri aj kontrolky na PC, tam sa to moze lisit a zalezi od typu, ako pise hojko.
Standardne je to tiez tak, ze zelena je 1 Gb, oranzova 100 Mb a zhasnuta 10 Mb, ale napriklad ja to mam na Gigabyte doske opacne a oranzova znamena 1 Gbps rychlost.
Najlepsie je prestudovat si manualy k switchu aj zakladnej doske daneho PC.