Aký seriál začať pozerať
-
mirak2
Hardcore addict
Re: Aký seriál začať pozerať
keby si klikol na odkaz, co mam v prispevku, tak by si vedel. je to podla knihy, aj ked sa dost veci je v seriali inych ako v knihe a podla toho, co som cital, tak serialove spracovanie je trosicku asi lepsie. cital som, ze po vydani serialu v brazilii stupol pocet telefonatov na suicide hotline
link som si nevsimol sorry... jo vyzera to good... ked budem mat depku sa do toho pustim 
Akurat som tiez dokukal 13 reasons why. Some heavy shit. Inac vyborne zahrate aj natocene, nemohol som sa odtoho odtrhnut.
Spoiler
Cely cas som nechapal preco to spravila, 12 cast to trochu objasnila, ale stale si myslim, ze samovrazda je blba cesta. Posledny den uz bola tak ci tak asi rozhodnuta, cakala ze ju niekto zastavi a ten poem chlapik ju aj zastavil, ale uz na tom nezalezalo. Ako si mohla mysled ze Clay you nenavidi to tiez neviem. Pocas serie bola trochu hypokrit a vsak vlastne aj samovrazda je celkom sebecky akt. Anyway naozaj vyborne spravene, jedine co mi vadilo bol koniec. Cakal som ze Tyrel vystriela skolu, co by bol sprosty koniec ale nevadi. Tak isto ako dopadol sud a nejako to ukoncit. Ta scena vo vani bola fu.
-
mirak2
Hardcore addict
Spoiler
ukoncili to tak, aby to malo otvoreny koniec, co mi v podstate nijak extra nevadi. ani Alex nebol dorieseny a ani to co sa stane s Brycom alebo Justinom. jedine v co dufam je, ze neurobia druhu seriu. teens nepotrebuju zase za kazdu cenu mat kazdu dejovu liniu az pod nos vysvetlenu a doriesenu. scena vo vani bol brutal. hlavny rozdiel oproti knihe je, ze v knihe pojedla tabletky a prezila. a Clay vsetky kazety pocuval naraz v jeden vecer. ta zmena, ze to pocuval postupne a aj konfrontoval ludi sa mi dost pacila.
Údajne druhá séria má byť čo sa mi tiež nepáči a nechal by som len jednu sériu ale vraj že to je už ohlásené.
Into the Badlands - prvá séria fajn, z druhej už odvysielali pár častí a celkovo to je sklamanie, je to dosť slabé pokračovanie.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
13 Reasons Why - ako tu bolo spomenute, tak super serial, ale umna zbytocne roztahane. Jasne, ze chceli spravit 1 dovod na cast, ale niekedy to bolo zbytocne roztahane kvoli tomu. Umna takych 8/10 aj kvoli niektorym myslienkam co tam padli..
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2017, 15:24)
Inak dneska opatovne zacal serial Fargo. Ak ho niekto pozera http://www.imdb.com/title/tt2802850/
//autoeditácia príspevku (20 Apr 2017, 15:24)
Inak dneska opatovne zacal serial Fargo. Ak ho niekto pozera http://www.imdb.com/title/tt2802850/
13 reasons why - tiez mam podobny nazor. ma to dobre myslienky, ale je to roztahane. musim povedat ze lepsi cliffhanger ako bol na konci 10. casti som nikde inde nevidel
trochu mi to pripomenulo hru life is strange, ale ta ma dostala o dost viac.
Fargo - zase super zaciatok, hned ma to chytilo znovu od prvej casti.
To sa ale neda povedat o Better Call Saul - roztahane, spomalene, nic sa skoro nestalo za 2 casti. x minut sme stravili ako Mike sedi v aute a pozera dalekohladom, tie iste sceny dokola. Viem, ze chcu mat nejake pekne sceny, ale staci jedna a nie 10 min.
To sa ale neda povedat o Better Call Saul - roztahane, spomalene, nic sa skoro nestalo za 2 casti. x minut sme stravili ako Mike sedi v aute a pozera dalekohladom, tie iste sceny dokola. Viem, ze chcu mat nejake pekne sceny, ale staci jedna a nie 10 min.
13 reasons why - prvá polovica seriálu je nudná, sú tam bežné problémy stredoškolákov. Ale v druhej polovoci to začne gradovať a posledné 4 časti som musel pozrieť naraz. Posledná časť ma celkom dorazila 
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dirk Gently's Holistic Detective Agency 5/5 Asi to najlepsie v poslednej dobe co som videl, pre fanusikov Utopie must.
Fargo som teraz začal pozerať 3. sériu. Videl som zatiaľ 4 diely, je to fajn, ale prvé dve série boli oveľa lepšie. Možno to ešte vygraduje.Pascalwb napísal:Fargo - zase super zaciatok, hned ma to chytilo znovu od prvej casti.
A jedna otázka:
Videli ste niekto niektorý z týchto dvoch seriálov, ideálne oba? Podľa popisu a komentárov vyzerajú fajn, rozmýšľam, na ktorý sa po Fargu vrhnúť.
https://www.csfd.cz/film/74186-trapped/prehled/
https://www.csfd.cz/film/376763-mesteck ... komentare/
-
iLoveCurry
Light Expert
živí mrtví – prvé série topka ale potom od tej 4. to už ide dolu vodou
Fortitude som videl, je to celkom dobrý seriál, napínavý, určite sa oplatí pozrieť. Videl som len prvú sériu. Ten druhý nepoznám, ale za to ešte môže byť dobrý.hughito napísal: Fargo som teraz začal pozerať 3. sériu. Videl som zatiaľ 4 diely, je to fajn, ale prvé dve série boli oveľa lepšie. Možno to ešte vygraduje.
A jedna otázka:
Videli ste niekto niektorý z týchto dvoch seriálov, ideálne oba? Podľa popisu a komentárov vyzerajú fajn, rozmýšľam, na ktorý sa po Fargu vrhnúť.
https://www.csfd.cz/film/74186-trapped/prehled/
https://www.csfd.cz/film/376763-mesteck ... komentare/
Pôjdem do toho.
Ešte otázka:
vedeli by sme odporučiť nejakú "minisériu"? V tom zmysle, že pokojne by mi stačila jedna série, resp. len napr. 4 x 60 m a pod., aj takéto veci sa točia. Respektíve, ešte taká možnosť ako je napr. spomínané Fargo, že to síce má viac sérií, ale každá je o niečom inom (alebo seriály, kde je napr. každá séria samostatný kriminálny prípad).
Díky.
Ešte otázka:
vedeli by sme odporučiť nejakú "minisériu"? V tom zmysle, že pokojne by mi stačila jedna série, resp. len napr. 4 x 60 m a pod., aj takéto veci sa točia. Respektíve, ešte taká možnosť ako je napr. spomínané Fargo, že to síce má viac sérií, ale každá je o niečom inom (alebo seriály, kde je napr. každá séria samostatný kriminálny prípad).
Díky.
-
mirak2
Hardcore addict
momentalne pozeram znova Misfits, nevien ci si to videl. alebo rovnako stary serial Skins. britske veci, celkom zaujinave
Skins som videl, ale tuším bola natočená nejaká nová séria?
-
mirak2
Hardcore addict
posledna bola v 2013, o novsich neviem.
-
iLoveCurry
Light Expert
videl niekto "My mad fat diary" ? vyzrá to celkom originálne ale aby to neal nejaká teen blbosť
Ja som začal pozerať The Mist a vcelku ma to chytilo.