Príslušenstvo k akčnej kamere
Príslušenstvo k akčnej kamere
Čauky, potrebujem poradiť, mám akčnú kameru a potrebujem 2 veci ku nej. Stabilizátor obrazu, a nejakú clonu veternú na redukciu šumu. A je toho strašne moc na internete tak by som chcel nejaké skúsenosti počuť ak niekto nejake máte 
Re: Príslušenstvo k akčnej kamera
Stabilizator ako trojosy gyroskop? To mas tak 300 a viac eur.
http://www.toptenthebest.com/camera-pho ... for-gopro/
S vetrom to bude horsie, najskor daky lepsi externy mikrofon.
http://www.toptenthebest.com/camera-pho ... for-gopro/
S vetrom to bude horsie, najskor daky lepsi externy mikrofon.
myslel som niečo ako ten gimbal, len tie čo si tam dal sú trošku prestrelené cenovo na mňa
som si to predstavoval tak do 100 eur
a neexistuje na kameru niečo ako nejaká clona ? Ale možno by to šlo aj tým externým mikrákom vyriešiť
a neexistuje na kameru niečo ako nejaká clona ? Ale možno by to šlo aj tým externým mikrákom vyriešiť
S tromi osami mas gimbal za 250 eur a vyssie, lacnejsie nic nenajdes. Aka clona, slnecna ci veterna? Veterna je obycajna penovica, predava sa tak po 25 eur, z Ciny za podstatne menej. Predavaju sa aj slnecne clony GoPro, GitUp a podobne, tie stoja par eur, okolo 10 eur. Aj tieto clony vies za lacnejsie kupit v Cine, napriklad na Aliexpresse.
Co chces nahravat na kameru, jazdu na motorke alebo bicykli? Jazdu autom alebo surfovanie?
Co chces nahravat na kameru, jazdu na motorke alebo bicykli? Jazdu autom alebo surfovanie?
Ten gimbal som mylel ten ručný s tou jednou rúčkou len. Clonu so myslel veternú, ale tá slnečná tiež nie je zlý nápad.... no a nahrávať budem väčšinou jazdu na kolobežke a kolieskových korčuliach 
Kto uz len tusi pocuvat zvuk hrkajucich koliesok? Na taketo veci sa dava do pozadia hudba.
Ten stabilizátor by som riešil takýto, alebo niečo podobné:
http://www.ebay.com/itm/331822911614
No a pri tej jazde na kolobežke by som použil držiak na hrudník alebo na prilbu, príde mi to praktickejšie ako držať kameru,
ešte aj so stabilizátorom. A ako aj heker písal, ak by si to video nekomentoval, tak by som zvuk ani nenahrával a dal by som tam hudbu
http://www.ebay.com/itm/331822911614
No a pri tej jazde na kolobežke by som použil držiak na hrudník alebo na prilbu, príde mi to praktickejšie ako držať kameru,
ešte aj so stabilizátorom. A ako aj heker písal, ak by si to video nekomentoval, tak by som zvuk ani nenahrával a dal by som tam hudbu
Skôr som to plánoval komentovať, nie pripnúť kameru/mikrofón ku kolieskam
no to by asi nebol zlý nápad s nejaký držiakom... páni ďakujem zatiaľ za rady... náhodou nevie niekto o nejakej sk/cz firme čo takéto veci vyrába ?
Trh je maly, skor sa to bude robit v Cine.
Čo sa týka tej veternej clony, tak Removu má jednu na alze tuším. V prípade teda že to nechceš brať z číny. Ale ako napísal heker, tak čo sa týka príslušenstva k akčným kamerám je trh na sk/cz fakt malý.
Re: Príslušenstvo k akčnej kamere
To Removu vyzerá celkom fajn, a je to skoro taká istá cena ako na ali takže asi nemám dôvod to brať z Číny. Zbytok ale ešte popozerám čo sa nájde... ak niekto ešte nájde, uvítam ďalšie typy 
Ja som z ali objednal za nejakych 170€ gimbal zhiyun z1 evolution. Podla videi vyzera dobre, ked dojde mozem dat referencie.
Zo 170 este clo a dph, to bude hned kolko, okolo 250 eur? To uz by si aj tu nieco kupil ci nie?
Neplatil som nic. Dokonca to doniesol kurier az domov cez dpd. Len som to este neotvoril, lebo som este nebol odvtedy doma. Za 10 dni od objednania to doslo z ciny.
-
mirak2
Hardcore addict
z akcnych kamier sa plati iba dan. nie clo. teda ak to plati rovnako v Rakusku ako na Slovensku, co asi vdaka Europskej unii bude. objednal som si xiaomi yi a platil som iba dan.
Ten gimbal je super vec, uz som ho odskusal a nemozem si vynachvalit.
Je to vidiet na videu, ze to nie je rozklepane? Co moznosti uchytenia napriklad na prilbu?
Hej video je uplne hladke, ziadne trasenie. Ja mam ten rucny model, na prilbu sa dava verzia rider, evolution je rucny. Ale videl som ze niektori si to pripevnuju na ruksak aj ten rucny.