Screen Mirroring PC->TV
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Screen Mirroring PC->TV
Zdravím. Dá sa zdieľať obraz zo stolového PC (windows 7) na Smart TV Samsung pomocou nejakej aplikácie?
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Screen Mirroring PC->TV
Záleží akú máš TV.
Ak máš Windows 10, tak sa dá odoslať do televízie s WiFi streamovať film bezdrôtovo ak si klikneš pravým na napr. avi. súbor -> Vysielať do zariadenia a chvíľu počkáš, až tam telka naskočí.
Mne sa dá napríklad aj prostredníctvom skratky Windows + P "Pripojit k bezdrotovemu displeju". V tomto prípade to dá len FullHD ale prekvapila ma rýchlosť reakcií.
Mne to takto funguje na pred mesiacom zakúpenej LG 4K 43" televízii s WiFi (Miracast a pod.)
P.s. - to, že musíš byť pripojený k rovnakej sieti je snáď jasné
Ak máš Windows 10, tak sa dá odoslať do televízie s WiFi streamovať film bezdrôtovo ak si klikneš pravým na napr. avi. súbor -> Vysielať do zariadenia a chvíľu počkáš, až tam telka naskočí.
Mne sa dá napríklad aj prostredníctvom skratky Windows + P "Pripojit k bezdrotovemu displeju". V tomto prípade to dá len FullHD ale prekvapila ma rýchlosť reakcií.
Mne to takto funguje na pred mesiacom zakúpenej LG 4K 43" televízii s WiFi (Miracast a pod.)
P.s. - to, že musíš byť pripojený k rovnakej sieti je snáď jasné
Cez kábel? 
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Hojko to som skúšal. Ono to prehráva len videá, fotky, hudbu. Lenže ja chcem normálne vidieť plochu môjho PC atď.