legálne fólie na predné bočné sklá
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: legálne fólie na predné bočné sklá
samozrejme ze svietit bude. ale prechod tepla je citelne mensi.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Tak som sa pomylil, nemam folie Suntek, ale Skyfol. Takto vyzera karticka k tomu.
Ja sa opytam ine, tiez mam na prednych bocnych sklach folie proti teplu. Pri montovani mi povedali, ze po dvoch rokoch ich treba vymenit. Pozeral som na ne a neni na nich viditelne ziadne opotrebenie alebo vada. Auto mam garazovane a malo na nom jazdim. Mam to dat vymenit? Takisto mam aj na kapote priesvitnu foliu proti kamenom a tu by som mal tiez zevraj vymenit...nechce sa mi do toho, ale nieco vraveli ze sa to potom tazko dava dole a moze poskodit lak. Mate s tym niekto skusenost?
Tak na co to chces zmenit kes to neni spokodene? Ta folia na bocnych sklach uz moze mat vekom ine vlastnosti, uz nemusi tak absorvovat luce, ktore sposobuju teplo v aute. Alebo sa moze stat, ze vybletne, ztmavne, ale ked malo jazdis a je garazovane, tak by som ju tento rok ani nemenil.
Ja len ci to moze k tomu sklu alebo ku kapote sa tak prilepit, ze v buducnosti pri odstranovani to moze poskodit sklo alebo kapotu. Ak ide len o fyzikalne vlastnosti folie tak to tam este nejaky ten rok vydrzi.
Folie zo skiel idu lahko, zvysky sa odstrania ziletkou alebo chemicky cisticom (riedidlo). Z kapoty neviem, netusim, mozno sa to zahreje fenom.