Spotify

Informácie o software, ankety...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Spotify

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Pani, neviete mi poradit, ako zrusit premium :D som lama, uz som to 2x "zrusil" a 2x mi to po mesiaci znovu odnovilo :D

chcem ho zrusit a nasledne prejst s kamosmi na family, no brzdim to :D
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

cez Spotify.com v menu účtu vyber subscription a potom change or cancel. Robil si to tak? ...pre istotu, vymaž aj kartu
Prílohy
Capture.PNG
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

...
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

aacid napísal:...a musite sa vsetci nachadzat na slovensku (respektive v krajine majitela family konta)
toto asi netreba. Odkedy mame family orogram tak som bol viac v zahranici ako na Slovensku (majitel konta je na Slovensku)
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

hmm, no nemam to realne odskusane, len co som cital na internete, takze mozno to uz zrusili.
tyler91
King
King

Once your members successfully accepted the invite, and joined your Premium for Family, then they'll be able to use the Premium feature anywhere in the world for as long as they like. That means, you and your family members will then be able to use your Spotify and enjoy Premium features even if you're abroad.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

tak potom je iba potrebne sa prihlasit do premium family z rovnakej krajiny.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Veď Shwollo tu napísal vlastnú skúsenosť, takže nemáme hádam dôvod v to neveriť. :) Sám to vyskúšam o nejaké 2 mesiace. Inak parádna akcia, ak sa 6 ľudí pozbiera, tak v prepočte 1,5 € mesačne je ozaj zadarmo.
tyler91
King
King

Za 1,5€ mať legálny prístup k 40 mil pesničkám + dobre spracované aplikácie (desktop+android) není o čom
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

legalny ako legalny, kedze je to urcene pre clenov rodiny a ty si tam s 5 random ludmi, asi to uplne oficialne nebude. samozrejme to ze to nikdy nikto riesit nebude je druha vec.
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

oni to podla mna aj vedia ale stale lepšie 1,5€ mesačne od miliónov ludí ako nič. Zaujimalo by ma ako platia umelcov, či rozlišuju že ho počuval niekto z premium učtu alebo z free verzie a podobne

Inak mam jedno miesto volne ak niekto chcete

edit:// tak som to vygooglil ak niekoho zaujima
Major labels likely receive a sizable sum from Spotify, but not all of that money is going to artists. And not all artists get the same cut of Spotify revenue either: depending on their contracts with the label, some musicians might only recoup 15 to 20 percent of the streaming revenue they brought in. Other factors also come into play, like the country in which a song was streamed and the currency value in that country. Still, Spotify admits the average "per stream" payout to rights holders lands somewhere between $0.006 and $0.0084.
Drake was Spotify’s most-streamed artistthis year, with around 1.8 billion streams. That means Drake earned somewhere in the ballpark of $15 million from Spotify. Rihanna, with over 1 billion streams, earned around $8 million. 2015’s most-streamed song, Major Lazer’s "Lean On" (ft. MØ and DJ Snake) brought in around $4.5 million for the artists behind it.
tyler91
King
King

Ak by naozaj chceli to overovať, tak by overovali, ale im ide o tú platbu resp. zisk a je im to jedno
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja si myslim ze pokial sa to rozsiri tak sa o to zaujimat zacnu. jasne ze nemozes predpokladat ze kazdy kto ide do family konta by si platil premium samostatne, ale uz pri dvoch ludoch je to setrenie.

my sme doteraz zdielali s manzelkou jedno konto za 6 eur, teraz mame kazdy jedno a platime 3 eura. plus dalsie 4 osoby platia o 4,5 menej.
predpokladam ze vela ludi o tom nevie, vela ludi je podctivych a ozaj family konto vyuziva iba v ramci rodiny. pokial ale zacnu hromadne ludia prechadzat z individualnych premium kont na family a spotify tak zacne prichadzat o zisk, urcite to riesit zacne.
dasti555
Professional
Professional

Príspevok od používateľa dasti555 »

Ko komu sa môžem pridať "do rodiny"? :D
Resp. jukel / tyler máte to voľné ešte?
tyler91
King
King

aacid napísal:ja si myslim ze pokial sa to rozsiri tak sa o to zaujimat zacnu. jasne ze nemozes predpokladat ze kazdy kto ide do family konta by si platil premium samostatne, ale uz pri dvoch ludoch je to setrenie.

my sme doteraz zdielali s manzelkou jedno konto za 6 eur, teraz mame kazdy jedno a platime 3 eura. plus dalsie 4 osoby platia o 4,5 menej.
predpokladam ze vela ludi o tom nevie, vela ludi je podctivych a ozaj family konto vyuziva iba v ramci rodiny. pokial ale zacnu hromadne ludia prechadzat z individualnych premium kont na family a spotify tak zacne prichadzat o zisk, urcite to riesit zacne.
Nemyslim,si zeby to zacali vo velkom kontrolovat,to by bolo narocne,skor by som ocakaval zdrazenie sluzby
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

to by ale išli proti sebe. Cenu znižovali kvôli Apple music
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

aacid napísal:legalny ako legalny, kedze je to urcene pre clenov rodiny a ty si tam s 5 random ludmi, asi to uplne oficialne nebude. samozrejme to ze to nikdy nikto riesit nebude je druha vec.
Rodina je predsa socialny konstrukt. Bratu. :chapes:
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Ludia potrebujem sa k niekomu pridat na to premium family.nenajde sa niekto?
robbo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa robbo »

Ja by som sa tiež pridal
miki15
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki15 »

inak ako to funguje s tým family účtom.. sťahuje sa to každému mesačne z účtu samostatne alebo sa to ako celá čiastka sťahuje z jedného dohodnutého účtu ?
Napísať odpoveď