Hmm zaujímavý súkromný život.. Iba zneužívajú svoju poslaneckú imunitu!jeinko napísal:a ?? to ze su politici im nezakazuje vies sukromny zivot .... alebo ano ???
Poslanec Cuper havaroval
ako ju zneuzivaju ??? to ze soferoval v podnapytom stave ??? predstav si ze by mu zobrali vodicky... ako by sa dostal do vlady ?? sofer a kto by ho platil cela krajina s dani ono je to len mali priestupok a co ma dost prekvapuje aku s toho vsetci robia vedu !!!MS FRANKY napísal:Hmm zaujímavý súkromný život.. Iba zneužívajú svoju poslaneckú imunitu!
Radšej by som bol keby ho vozil šofer.. on sa totiž nemôže ožrať bo by bol v praci... A čo sa tíka toho platenia celej krajiny keby si ti vedel na aké debiliny sa utrácajú peniaze zo štátneho... Myslím že platenie jedného vodiča by rozpočet nejako nezaťažilo bo by robili škrty..jeinko napísal:ako ju zneuzivaju ??? to ze soferoval v podnapytom stave ??? predstav si ze by mu zobrali vodicky... ako by sa dostal do vlady ?? sofer a kto by ho platil cela krajina s dani ono je to len mali priestupok a co ma dost prekvapuje aku s toho vsetci robia vedu !!!
ved ale nikoho nezabil a kebyze niekoho zabije na to sa mu munita nestahujeTomasito napísal:jeinko, by som sa na ten tvoj princip s ohladom na tvoju starostlivost o prepravu poslancov rad pozrel, keby nedajboze nejaky opity poslanec zrazil a zabil niekoho z tvojich blizkych. Som za zachovanie imunity, ale v obmedz. forme (napr. doprav. delikty).
jeinkoje zastancom nasej prosperujucej ekonomiky. Rozpredali skoro cely stat a este im mame za to podakovat!Ty si fak nejaky mudry. Ved je demokracia a sloboda prejavu. Tak jasne mozes povedat svoj nazor, ale takto bohabojne obranovat politikov som este nevidel!
Pocuj, nechces ist za predsedu vlady tej mojej pivnicnej republiky? Taky lud sa mi zijde.
Koho som mal volit? Porad! Ziadna strana sa mi nepozdavala. Tak som mal ist volit madarov, alebo koho? Bud mudry!:?
Pocuj, nechces ist za predsedu vlady tej mojej pivnicnej republiky? Taky lud sa mi zijde.
Koho som mal volit? Porad! Ziadna strana sa mi nepozdavala. Tak som mal ist volit madarov, alebo koho? Bud mudry!:?
pouzi googleTomasito napísal:jeinko, na to si pre Boha odkial prisiel? Poslanecka imunita sa vztahuje na priestupky, aj na trestne ciny. Len parlamentna vacsina moze zbavit poslanca jeho imunity, nikto iny! Nastuduj si k teme zakladne informacie a mozme pokracovat...
jeinko, no ukaz mi, kde na google si nasiel takyto nezmysel v suvislosti s institutom poslaneckej imunity na Slovensku.
Edit: http://www.government.gov.sk/bojprotiko ... .doc[quote]
Problémy vznikajú v prípadoch upravených v článku 78 (3) (v ostatných častiach je úprava rovnaká alebo podobná ako v iných európskych ústavách), kedy trestné vyšetrovanie člena parlamentu za akýkoľvek trestný čin závisí od schválenia parlamentu. Nejedná sa tu o také prípady, kedy by domnelé trestné činy boli spojené s výkonom poslaneckého mandátu podozrivého, alebo ktorých sa dopustil v čase, keď bol v tejto funkcii, ale vzťahuje sa na akýkoľvek trestný čin, ktorého sa zákonodarca dopustil v ktoromkoľvek momente, dokonca aj pred obdobím, kedy bol zvolený do parlamentu.[/quote]
Edit: http://www.government.gov.sk/bojprotiko ... .doc[quote]
Problémy vznikajú v prípadoch upravených v článku 78 (3) (v ostatných častiach je úprava rovnaká alebo podobná ako v iných európskych ústavách), kedy trestné vyšetrovanie člena parlamentu za akýkoľvek trestný čin závisí od schválenia parlamentu. Nejedná sa tu o také prípady, kedy by domnelé trestné činy boli spojené s výkonom poslaneckého mandátu podozrivého, alebo ktorých sa dopustil v čase, keď bol v tejto funkcii, ale vzťahuje sa na akýkoľvek trestný čin, ktorého sa zákonodarca dopustil v ktoromkoľvek momente, dokonca aj pred obdobím, kedy bol zvolený do parlamentu.[/quote]
So vsetkym s tebou suhlasim okrem Meciara. To nieje ziadna zavist, ked ako danovy poplatnik sa clovek pyta, ze odkial na tu 40 milionovu "chatrc" vzal. Cela VSZ bola pred krachom, ked ju prebrali Americania. 10 tisice ludi by bolo prislo o pracu. Za vlady V.Meciara jedna fabrika za druhou krachovala alebo bola vytunelovana. Vsak z obdobia jeho vladnutia pochadza vlastne aj ten vyraz - tunelovanie. Za vlady V.M. desiatky tisic ludi stratilo svoju pracu, lebo im boli predavane fabriky, zavody a iny nehnutelny majetok za 10 az 30% realnej hodnoty. A to len kvoli tomu, ze podporovali velkeho Muftiho a jeho druzinu HZDS. Tito ludia absolutne nemali manazerske schopnosti, velakrat ani vzdelanie, takze tieto podniky skoro bez vynimky skrachovali a vasi ockovia a mamky sa z jedneho dna na druhy nasli na ulici. Toto je ten velky Mufti, ktory udajne miluje Slovensko a je "otcom" samostatneho Slovenska. Tak vas miloval, ze vam skoro vsetko ukradol. Toto su jednoducho fakty. Zial nasledujuce vlady "bacovali" z majetkom ludi tiez, ale nie az v takom rozsahu ako za meciarizmu. Rozhodne nikoho nelikvidovali a to myslim doslova... Neviem koho budem volit, KSS by som ani tak nevolil keby kazdemu obcanovi dali milion korun, SMER to su vlastne komunisti tiez, ale trosku inteligentnejsi ako zat Vasila Bilaka, KDH mam rad len koli tomu, ze maju Palka a Lipsica. Mozno, ze tuto stranu budem volit len kvoli tymto dvom panom, hoci som ateistom. SDKU mna osobne tiez sklamala.jeinko napísal:Politika ma uplne nezaujma ....
jedine co som vlastne napisal je, ze kazdy tu je**te na vladu a popri tom vlada proste vybudovala skvelu ekonomiku proste jednu s najlepsich v europe![]()
Co sa tyka meciara a elektry a dalsich polsancov to sa vola zavist..... ze oni nieco maju proste sa kus zamysliet meciar bol premier a je vo vlade asi poslednych 20 rokov a ak mam pravdu povedat som bol prekvapeny s toho ako vsetci o nom rozpravali..... proste je to jeho vec kde zobral peniaze a ci ma vilu alebo dve.....tri...asi tak !
A dalsia vec kazdy nadavate na vladu ale v konecnom dosledku ste si celu vladu zvolili vy !!!!
suhlasim co sa tyka Palka bo je to druhy najlepsi clovek akeho sme vo vlade kedy mali ! A co sa tyka tunelovania to je este o starej vlade a s tym nesuhlasim tiez bo kazdy vie ze za meciara to bolo horsie ako za komunizmu ale v konecnom dosledku musis uznat ze Meciar dokaze manipulovat ludi a tym si aj zarobil vsetky peniaze... a nikto mu nikdy nedokaze nic tak to uz byva ale zmenilo sa toho dost a vlada pomaly ale istre buduje skvelu ekonomiku a aj zivotna uroven sa zvysujeLes napísal:So vsetkym s tebou suhlasim okrem Meciara. To nieje ziadna zavist, ked ako danovy poplatnik sa clovek pyta, ze odkial na tu 40 milionovu "chatrc" vzal. Cela VSZ bola pred krachom, ked ju prebrali Americania. 10 tisice ludi by bolo prislo o pracu. Za vlady V.Meciara jedna fabrika za druhou krachovala alebo bola vytunelovana. Vsak z obdobia jeho vladnutia pochadza vlastne aj ten vyraz - tunelovanie. Za vlady V.M. desiatky tisic ludi stratilo svoju pracu, lebo im boli predavane fabriky, zavody a iny nehnutelny majetok za 10 az 30% realnej hodnoty. A to len kvoli tomu, ze podporovali velkeho Muftiho a jeho druzinu HZDS. Tito ludia absolutne nemali manazerske schopnosti, velakrat ani vzdelanie, takze tieto podniky skoro bez vynimky skrachovali a vasi ockovia a mamky sa z jedneho dna na druhy nasli na ulici. Toto je ten velky Mufti, ktory udajne miluje Slovensko a je "otcom" samostatneho Slovenska. Tak vas miloval, ze vam skoro vsetko ukradol. Toto su jednoducho fakty. Zial nasledujuce vlady "bacovali" z majetkom ludi tiez, ale nie az v takom rozsahu ako za meciarizmu. Rozhodne nikoho nelikvidovali a to myslim doslova... Neviem koho budem volit, KSS by som ani tak nevolil keby kazdemu obcanovi dali milion korun, SMER to su vlastne komunisti tiez, ale trosku inteligentnejsi ako zat Vasila Bilaka, KDH mam rad len koli tomu, ze maju Palka a Lipsica. Mozno, ze tuto stranu budem volit len kvoli tymto dvom panom, hoci som ateistom. SDKU mna osobne tiez sklamala.
Tak tak je jeden z tích ľudí čo tvrdí že my sa máme dobre ani o tom neviemepeter9cipa napísal:jeinkoje zastancom nasej prosperujucej ekonomiky. Rozpredali skoro cely stat a este im mame za to podakovat!Ty si fak nejaky mudry. Ved je demokracia a sloboda prejavu. Tak jasne mozes povedat svoj nazor, ale takto bohabojne obranovat politikov som este nevidel!
Pocuj, nechces ist za predsedu vlady tej mojej pivnicnej republiky? Taky lud sa mi zijde.![]()
jeinko: a preco nezijes na Slovensku ked je tu tak dobre?
Meciar bol najvacsi omyl akychkolvek volieb. Opytaj sa ludi co s nim robili v sklarnach Nemsova, ked tam robil podnikoveho pravnika a na jeho komunisticke metody. Alebo sa opytaj rodicov, ktori mali deti v plaveckom oddiel, ktory Meciar viedol.
A je to jeho vec odkial zobral peniaze? Taku kravinu som davno nepocul.
Meciar bol najvacsi omyl akychkolvek volieb. Opytaj sa ludi co s nim robili v sklarnach Nemsova, ked tam robil podnikoveho pravnika a na jeho komunisticke metody. Alebo sa opytaj rodicov, ktori mali deti v plaveckom oddiel, ktory Meciar viedol.
A je to jeho vec odkial zobral peniaze? Taku kravinu som davno nepocul.