Mobil Doogge F5

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
spiddy2
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Mobil Doogge F5

Príspevok od používateľa spiddy2 »

Kupil som si mobil s Ciny, niektorý budete namietat že som to z Ciny nemal kupovat ale kupil som a mam ho. Po roku sa mi sam od seba zacal vypinat a vybit baterku a to hlavne ked mi pride nejaky hovor. ( aj inokedy ale vtedy najviac ) aj ked je baterKA NA 90%. potom po spusteni mi ukaze 2% baterky a po asi 2 minutach nabijania to skocí na asi 80% baterky ale to nie je pravidlo niekedy musim nabit celu baterku. Moze to robit nejaky soft, hardwer alebo baterka alebo ja neviem co? Niekedy to uroby raz za tyžden a niekedy aj každy den. Urobil som u 3x factory reset ale nepomaha. Baterka je v nom napevno tak neviem ci sa da vymenit. Prosim kto bi mi vedel poradit nech pomoze. Mobil je DOOGEE F5 5.5-inch 4G LTE 3GB RAM MTK6753 Octa-core Smartphone [Color: Gold]
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Mobil Doogge F5

Príspevok od používateľa aacid »

pokial si robil factory reset tak aplikaciou to asi nebude. este tam moze skusit hodit nejaku inu ROM. pokial na to niekto robi romy.

mozno to bude tou baterkou, skus na internete pohladat ci sa predavaju nahradne baterie. to ze nema otvoritelny zadny kryt nevadi, u vacsiny mobilov je vymena baterie trivialna zalezitost a cinania vacsinou predavaju nahradne baterie aj s komplet vsetkym co budes potrebovat na vymenu.

pokial ani to nepomoze, tak mas asi smolu, hold to su rizika nakupu z ciny. mozes skusit napisat tomu od hoho si ho kupoval, mozno ti ho opravi, potrva to sice 2-3 mesiace, ale cinania opravia vsetko a vacsinou su celkom ochotni.
spiddy2
Light Star
Light Star

Nasiel som taku istu baterku skusim ju vymenit a budem dufat ze to nebude nieco ine. Baterka je pekne draha stoji 16.50 €. Musim pockat asi 3tyzdne a potom napisem ci to pomohlo. Dikes.
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

16,50€ je veľa? Myslím že ešte môžeš byť rád...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

tak pomerovo k cene telefonu je draha az az :D
spiddy2
Light Star
Light Star

Kubiak cena baterky nad 10€ je uz velka a nie 16€
K-u-b-i-a-k
Addict
Addict

Príspevok od používateľa K-u-b-i-a-k »

Ale nežijeme už v dobe Nokie 3310.
spiddy2
Light Star
Light Star

Ale obchody neexistuju iba na Slovensku, ale nechajme ceny tak. Hlavne aby to bola tá baterka a nie nejaky HW.
Napísať odpoveď