PlayStation 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: PlayStation 4

Príspevok od používateľa begbeee »

Ako PES k je zľava tak kúpiš aj za 12,99 už okolo Vianoc majú prvé zľavy na úrovni 30-35€.
MyClub je parádne chytlavý, ale zase eventy, agenti a tak skončia za pár týždňov, keď sa do hrajú ligy. Na druhej strane, ja ďalší ročník nekupujem, gameplay je prakticky dokonalý, nemyslím, že tam je veľmi čo zlepšiť (dá sa ale na úkor balansu). 2018 by musela prísť s prekopanym menu hernými modmy aby som uvažoval o kúpe. Tak si to premysli. MyClub a Online Division sa hrajú najviac, myclub je také lepšie FUT s RPG prvkami lol, ale je závislé od toho ze sa hrajú ligy a to skončí zachvíľu. Division určite bude živý aj potom ale oproti My Club ma to nebaví až tak.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Tak z hladiska tych lig co spominas sa vynara otazka, ci uz nie je lepsie pockat na novy rocnik a kupit to pri launchi :D

Premyslim to, aj Driveclub by som rad skusil, nevyzera vobec zle :) nejaka schopna arkada mi na PC chybala, nie vzdy som mal chut na Assetto a podobne a The Crew ma nejak nebralo...

Control question - ak si kupim hru cez US ucet na US store, nastavim pri tomto ucte svoju konzolu ako primarnu, mozem hrat normalne zo vsetkych uctov na svojej konzole jop? Ako je to v pripade matchmakingu? Ak by som to hral zo svojho CZ uctu, hladalo by mi to hracov z EU, alebo z US, kde bola hra kupena?
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Pojde na vsetkych uctoch. MM bude podla uctu ktory je prave prihlaseny, nie podla toho kde bola kupena hra :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Bacha na region lock. Nie vždy budú fungovať DLC. Disk región EÚ, dlc z USA môže nemusí ísť.
Kufor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Kufor »

Jop, to s DLC som zachytil.

Vcera som kupil Driveclub a parada, je to lepsie ako som cakal. Bal som sa, ze to bude ako The Crew, pri com som vydrzal asi 2 zavody, ale nastastie som sa obaval zbytocne :)

Inak, nekolise vam pri stahovani rychlost? U mna to ide od 3 do 10 MB/s, som napojeny kablom a na PC som tento problem nespozoroval...

//edit - meh, vcera som odolal kupe PES, ze pockam do najblizsej zlavy. Dnes uz je v Library, na store som ho nasiel za krasnych 399,- Kc :P NHL za 550, PES za 450, Driveclub 400 - kto tvrdil, ze na konzoly su drahe hry? :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Takze v Maji mozeme zahrat Alienation PS+ hraci :)
rufus59
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rufus59 »

Majova ponuka dost kvalitna po dlhej dobe :)
Patrik222
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Patrik222 »

Caute potreboval by som poradit ohladne kupi ps chcem si kupit psko len sa neviem rozhodnut medzi ps4 klasika alebo ps4 pro popripade slim. Ide o to ci sa mi oplati kupit ps pro pokial hram na monitore benq XL241. Oplati sa kupit pro ked stoji viac ? Je tam viditelny rozdiel ? A jedna otazocka mimo toho kedy sa ocakava ps5 ? Dakujem
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Ak to nie je 4k TV, tak ti je PS4 pro zbytočná.
Patrik222
Light Star
Light Star

Neni to 4k monitor a do buducna nepojdu na ps4pro nove hry lepsie plynulejsie ? Alebo ked nemam 4k tak kupit lacnesiu verziu slim alebo klasicke a pockat na ps5
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ked nemas 4k monitor alebo telku tak si kup ps4 alebo ps4 slim, slimka je mensia a ovela tichsia
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Patrik222 napísal:Neni to 4k monitor a do buducna nepojdu na ps4pro nove hry lepsie plynulejsie ? Alebo ked nemam 4k tak kupit lacnesiu verziu slim alebo klasicke a pockat na ps5
Hry pôjdu rovnako plynule, rozdiel bude v rozlíšení.
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

Paťko: Nie je to pravda. Pro verzia má v nastaveniach tzv. "boost mode", ktorý zvyšuje plynulosť hier aj pri nižšom rozlíšení. Takže ak máš 1080p monitor/telku, hry ti pôjdu plynulejšie (aj staršie hry, vydané pred Pro verziou PS 4). Dokonca v niektorých hrách (napr. tomb rider) máš na výber buď 4K rozlíšenie s nižšími FPS alebo 1080p s vyššími FPS a tým pádom plynulejší obraz.
Patrik222
Light Star
Light Star

Este jedna otazka ako to je s online hranim ? Napriklad ked chcem hrat nba 2k17 online plati sa nijake premium aby som mohol online hrat?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ano, platis rocne za premium ucet, je jedno ci hras jednu hru alebo ich hras 10
Patrik222
Light Star
Light Star

Tak ak nemam kupene plusko nedokazem si zahrat online zapas na nba aj ked hru mam zakupenu?
CheZteR
Redeemer
Redeemer

nie
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

nie nedokazes.. plusko mozes ale kupit aj na mesiac, ale rocne to vychadza lacnejsie...

ale na druhej strane, mozes predat hru (fyzicke dvd), ktora ma multiplayer.. kedze nie je viazana na ziadny ucet ale len na to, ze uzivatel musi mat plus.. predpokladam, ze keby nie je plusko, tak by to take jednoduche nebolo (ale je to len moja uvaha)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Existujú hry kde za multak neplatis. World of tanks, Warframe... Proste väčšinou F2P.
packie34
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa packie34 »

Na PS Store je momentalne DOOM za 15 eur ;) Kto ma zaujem tak by som bral cim skor,lebo taka Akcia sa neodmieta proste...Alien Isolation tiez nejak za 15 eur je.
Napísať odpoveď