Caute.
Mam taku zvlastnu poziadavku.
Da sa z PDF suboru exportovat isty pocet riadkov ? resp. viem presne ktore riadky ale aby som to nemusel pracne rucne kopirovat kedze ich je neuveritelne vela.
v kazdom riadku je meno cize mojou logikou mi to pride ako dobra pomocka na urcenie riadku ktory sa ma zachovat resp exportovat. viete mi prosim poradit akou cestou sa mam uberat ? aky software pouzit ? je mi jedno do akeho textoveho suboru mi to exportuje. len jednoducho z toho mnozstva textu potrebujem vynat to potrebne a ostatok ignorovat. Dakujem za kazdy napad.
PDF- zvlastna poziadavka
Re: PDF- zvlastna poziadavka
A je to vektorovy text, cize ako dokument Wordu exportovany do PDF? Alebo ide o oskenovane dokumenty ulozene do PDF? Mozno to konvertovat do Wordu/Excelu a tam cez podmienku ci macro to spravit.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Veru najlepsie vyexportovat do nejakeho ineho formatu. Velmi sikovne sa s textom pracuje v Notepad++ ..
ano je to pisany text nie scanovany. da sa klasicky oznacit a kopirovat ale je to velmi pracne takto to robit. mal som kedysi pristup na jeden portal ktory niekto sikovny vytvoril. ale uz to nieje pristupne zrejme to vypol. tam to fungovalo tak ze som uploadol pdf a behom par sekund mi vygenerovalo subor presne s tym vynatkom ktory som potreboval. preto si myslim ze musi existovat aj jednoduchsia cesta ako to exportovat do wordu a potom mu definovat podmienky. nenapada ta nic ine ?heker napísal:A je to vektorovy text, cize ako dokument Wordu exportovany do PDF? Alebo ide o oskenovane dokumenty ulozene do PDF? Mozno to konvertovat do Wordu/Excelu a tam cez podmienku ci macro to spravit.
Do Wordu to vies dostat lahko, je na to kopa programov a su aj online sluzby. Otvor si Google a napis: pdf to word
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no len najst dobry program, ktory ti to spravi bez chyby je dost obtiazne..hlavne free