Martin Daňo a Rudolf Vaský
Re: Martin Daňo a Rudolf Vaský
Týmto Daňo začal a pri tom mal aj zostať. Možno by dnes bol rešpektovaný investigatívny novinár a jeho činnosť by aj mala reálny dopad. Žiaľ, vyprofiloval sa ako egocentrický poloblázon. A túto špinu zo seba už nezmyje.
-
xH4wK
A hlavne po tom ako ma zablokoval na svojom aj GINN profile ked som mu oponoval... a to urcite nie som sam. Je to proste spodina zurnalistiky.
Su apaticki a to ma tiez svoje priciny. Keby sa ludia pozeral tak, ze minulost je nieco co nezmenime, ovplyvnit vieme len pritomnost a buducnost, s tym by sa dalo. Ale momentalne spolocnost sa tak vyprofilovala, ze zatial kde sa dvaja hadaju, tak treti si to uziva.xH4wK napísal:No ked su ludia taki apaticki voci nahlasovaniu tak sa necudujme, ze sme na Slovensku v takych Sr*ckach
A preco je egocentricky poloblazon ? Psychicky na to nema, to proste je vidiet na jeho vyjadrovani, niekedy sa ho neda pocuvat, ani mu clovek nerozumie pokial si to neprehra viackrat. Nemal by to robit, no mozno musi. Chyba mu rozhava, klud, trpezlivost, to su negativne stranky, bez ktorych ale nie je nikto z nas. To je vsak vsetko dosledkom strachu z niecoho, vydieranie, nevyrovnanost s minulostou, povaha, tlaky okolia, prostredie, klima a pod. Do jeho hlavy nevidi nikto okrem sameho seba, takze nam nic ine nezostava len okolo neho konspirovat.hughito napísal:Týmto Daňo začal a pri tom mal aj zostať. Možno by dnes bol rešpektovaný investigatívny novinár a jeho činnosť by aj mala reálny dopad. Žiaľ, vyprofiloval sa ako egocentrický poloblázon. A túto špinu zo seba už nezmyje.
Co sa tyka samotnej reportaze, nevidim dovod preco to demonizovat. Nejedna sa o ziadny pisany clanok s fotkami, ale realne zabery z roznych miest, stretnutia s ludmi a konverzacie, to si dovoli zverejnit malo kto, cakat na nejakeho dokonaleho investigativca je ako cakat na pannu mariu, ze ma pride pobozkat.
Nechce sa mi to nejak riešiť, stačí len odpoveď: lebo Vaský a ich spoločná produkcia.
Dúha alebo hviezda..
Rudo Vaský vytvoril pre Fica silnú vyjednávaciu pozíciu, kedy bude musieť naliehať aby sa utečenecké kvóty EÚ pre Slovensko, týkali len prijímania ekonomických utečencov zo Slovenska, inak bude ubitý na smrť roxorovými tyčami.
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2017, 22:44)
Ešte komentár takzvaného bezpečnostného analytika Radovana Bránika k udalosti,

//autoeditácia príspevku (18 Júl 2017, 15:55)
"Laureát ceny európskeho občana roku"
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2017, 17:38)
//autoeditácia príspevku (27 Jún 2017, 22:44)
Ešte komentár takzvaného bezpečnostného analytika Radovana Bránika k udalosti,
- “Bol som sa tam pozrieť zblízka, lebo takmer vždy keď to len trocha ide, snažím sa na vlastné oči vidieť vec, ku ktorej si mám urobiť názor. A musím priznať, že som ani veľmi nestihol súcitiť, lebo som tam narazil na nadpriemerne zastúpenú vzorku ľudí, ktorých mi softwer na rozoznanie tvári doma pospájal s desiatkami darebákov z môjho 7 rokov budovaného archívu darebákov, s nich veľká časť má po tele priveľa hákových krížov na to, aby som sa s nimi nejako dokázal stotožniť. A keď som ich tam videl ujúkať s Chmelárom a hrdo sa hlásiť k Vasky-jugendu, musím sa priznať že už som sa nechcel stotožniť s ich požiadavkami.
Učitelia, zdravotníci a ďalší, s ktorých požiadavkami sa stotožniť dokážem, sú jednoducho trochu iná liga a ostentatívne tupých náckov je medzi nimi minimum. Pred Volkswagenom sa však grupuje skutočne reprezentatívna vzorka ľudí, z ktorých väčšia časť by k vyššiemu platu ako bonus, prijala aj ústavné právo vešať ľudí.
Mám problém podporiť ľudí, ktorých na rozdiel od učiteľov a zdravotníkov zo všetkých najviac poteší návšteva Chmelára a zvestovateľa mozgov vymlátených z hlavy roxorovými tyčami.
Štrajk učiteľov a zdravotníkov sa minimálne, čo sa týka zloženia štrajkujúcich, nedá s tými spred Volkswagenu porovnať. Oni sa tam snáď klonujú, hajzlíci očarení svastikou.”
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2017, 15:55)
"Laureát ceny európskeho občana roku"
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2017, 17:38)
Takúto kombináciu Putina, Robocopa a Janka Lehotského len tak nevymyslíš! 
Veľmi podarené. 
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2017, 17:00)
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2017, 23:29)
Komédia 
_
//autoeditácia príspevku (05 Nov 2017, 15:55)
_
//autoeditácia príspevku (05 Nov 2017, 15:55)
uz mozes skoncit. volby si prehral. a prekvapenie: druhe kolo nebude.
ludia na tieto videjka nastastie neveria.
ludia na tieto videjka nastastie neveria.
Takú radosť ti neurobím, ale skončiť už môžeš ty, keďže si "vyhral". 
to by tak bolo, aby porazeni rozhodovali kto, kedy a kde konci 
To bola voľba, mne nerobí problém reagovať na diskusnú gymnastiku čo tu predvádzaš.
Alebo by si to rád určil ty?
S "náckami sa nediskutuje" ?
Alebo by si to rád určil ty?
S "náckami sa nediskutuje" ?
nie, ale bolo by chlapske priznat porazku a spravat sa podla toho
Porážka (VÚC 2017) je zjavná a vyjadril som sa k nej.
Neznamená to koniec diskusie o aktivitách a ďalšom vývoji.
A Vaský je pre pobavenie.
Neznamená to koniec diskusie o aktivitách a ďalšom vývoji.
A Vaský je pre pobavenie.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Niekde na FB som videl nejake meme ci clanok ohladom nejakych podvodov DPH co boli spojene s danom, mate daky clanok k tomu ci to bola konina?
toto? ale neviem ci je to realne, lebo prevedenie je dost amaterske
https://www.facebook.com/Zlodej-a-podvo ... 128581885/
https://www.facebook.com/Zlodej-a-podvo ... 128581885/