Lyže alebo Snowboard
Mam taky tusak ze s rodinkou stale cez prazdniny idete na hory co,,,, kua ja som robl v prahe 5 tyzdnou a som si len nasporil na dosku...boty uz mam este viazanie...a lyze som nigdy neskusal...a asi nebudem,,,board je styllllpotkan napísal:ja som roky lyzoval (asi 12 rokov) a uz 3-ti rok bordujem a je to super...ja osobne by som sa k lyziam uz nevratil..
ja mam hory vsade okolo seba...ved byvam v BR..ja mam niekedy problem si vybrat na ktoru zjazdovku pojdem...Retne napísal:Mam taky tusak ze s rodinkou stale cez prazdniny idete na hory co,,,, kua ja som robl v prahe 5 tyzdnou a som si len nasporil na dosku...boty uz mam este viazanie...a lyze som nigdy neskusal...a asi nebudem,,,board je styllll
TO mas miste ze byvas niekde blizko, u nas v ke ked je nasnezene aspon 10cm tak mozme oslavovat!potkan napísal:ja mam hory vsade okolo seba...ved byvam v BR..ja mam niekedy problem si vybrat na ktoru zjazdovku pojdem...Tak to tak casom pride ze sa ti nieco zunuje ked to robis od detstva (lyze) a vyskusas nieco nove ked mas moznost
-
Pink.kytty
Novice
snowboard
no dneska som bola na snowborde a reknem vam ze vas boli o moc viecj telo nez na lyzach ale ked to tak zoberem obidvoje su dobre ale snowboard je lepsi