Teroristické útoky
Re: Teroristické útoky
no, za tych x-tisic euro by si urcite vedeli nejake zadovazit, ak by to neplatili prevadzacom, nemyslis?
takze radsej minies vsetky peniaze vodu a jedlo a budes mat mensiu sancu na prezitie ako na lodke
peniaze investujem, aby som mal dostatok vody aj jedla pre seba aj pre svoje okolie, ktore sa mi na cestu zlozilo
ci si myslis, ze ked uz niekto zaplati prevadzacom, tak mu musi byt umoznene dostat sa do Europy stoj co stoj?
ci si myslis, ze ked uz niekto zaplati prevadzacom, tak mu musi byt umoznene dostat sa do Europy stoj co stoj?
Ja mam strach, ze peniaze teba a okolie nezachrani pred poziarom, epidemiami, napadnutim ludmi, pred ktorymi ste usli a inymi chutovkami v tabore.
takze kazdy, kto zaplati prevadzacom, ma pravo dostat sa do Europy?
po kontrolu na prvom skutocne bepecnom mieste.
vies, ze ja som za kontrolovanie. vsetkych, ktori vstupuju na uzemie Schengenu. aj Slovanov, ktori pred 25 rokmi odrezavali susedom hlavy
vies, ze ja som za kontrolovanie. vsetkych, ktori vstupuju na uzemie Schengenu. aj Slovanov, ktori pred 25 rokmi odrezavali susedom hlavy
mas pocit, ze taka kontrola v Europe prebieha a ti, co neprejdu, su lifrovani naspat?
to ale pomaly pisem uz dva roky: keby sme poslali na Lampeduzu a Lesbos uradnikov, ktorych treba pri podani ziadosti o azyl, tak sa nemusime triast pred kvotami, ktore su stale na pocest rozdanych ziadosti. na mieste by sme ich mohli aj zamietat.
mas pocit, ze potom by boli odosielani naspat? lebo aj z takeho Nemecka to dost viazne
niekolko jednotiek az desiatok nm je menej ako tisice km z Nemecka
naozaj si myslis, ze sa vacsina odmietnutych realne vrati do krajiny povodu?!
pockat, ale ty ich nelubis v EU, alebo na jej priedomi. kdekolvek inde su ti ukradnuti. alebo sa mylim?
zacal by som tou EU, takze kazdy, kto sa sem dostane nezakonne by mal odist
nesuhlasis?
nesuhlasis?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Je to tak v súlade s platnými zákonmi. Ktoré sa nedodržujú a obchádzajú.
Keďže to niektorým nevadí, navádza ma to na domnienku, že tí niektorí považujú tie zákony za zlé a nesprávne.
Keďže to niektorým nevadí, navádza ma to na domnienku, že tí niektorí považujú tie zákony za zlé a nesprávne.
iste ze. ved preto som za tie kontroly v Grecku a Taliansku. aby prichadzali len ti legalni. a ked prestupia zakon krajiny, ktora ich priala do azyloveho procesu, tak ich tiez treba otocit.
ale to sa nedeje, malokto je otoceny
kedze sa to nedodrzuje uz pre pritomnych, je nelogicke dovazat dalsich, ktori by tu povacsine zostali
kedze sa to nedodrzuje uz pre pritomnych, je nelogicke dovazat dalsich, ktori by tu povacsine zostali
Nuz ja s tym nic urobit neviem. O odvoze a hlavne o bezpecnom mieste, kde sa moze uskutocnit, musia rozhodnut vlady Nemecka a inych dotknutych krajin.
takze napriek tomu, ze vies, ze aktualny system nefunguje, tak si za to, aby sa sem vozili dalsi a dalsi
mas nejake interne ciele? 500k, 2M, cela Afrika, ...?
mas nejake interne ciele? 500k, 2M, cela Afrika, ...?
a sme na uplnom zaciatku. a) vacsina Afriky nema dovod preplavat; b) aj preto by nepresla previerkou na udelenie ziadosti o azyl
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Takže azylovo-imigračné zákony a politika ich odsudzuje na smrť. Zlé zákony, že ?