Strana ĽSNS

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Strana ĽSNS

Príspevok od používateľa kali520 »

jackb napísal:Mozete si mysliet co chcete. Len ospravedlnovanie zlocinu je: a) proti zdravemu rozumu, b) proti zakonu. Tak isto mozes ist autom na poladovici 220km/h a bude to tiez proti obom bodom zaroven.
Znova si sa zmohol len na tieto infantilné výlevy. Revizionisti neospravedlňujú zločiny, popierajú priemyselné vraždenie, t.j historickú udalosť, čo by v spravnej demokratickej spoločnosti nemal byť problém. Uhrík aj Mazúrek tak isto nič neospravedlňujú, len sa k danej téme nevyjadrujú lebo im iný názor nepovoluje zákon a klaňať sa k holokaustu ako to robíš ty a od iných vyžaduješ ešte zatial neni povinnosť a ani zakonné nariadenie.
jackb napísal:Mas pravdu, necital som.
V tom prípade by si mal mlčať keď o tom nič nevieš a tvoj argument o divnoľudoch je len ostrakizovanie na základe názoru ty pseudodemokrat.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Aryan, ked teda "statna prislusnost" nie je rozhodujuca, tak by nemali byt skupiny obhajujuce vrazdu prislunikom minoritneho nabozenstva, ked ta cinia ini. Ci, tam plati ina matematika?

Kali, takze, holocaust ako zlocin sa stal. ale neboli ani vlaky, ani plyn... vsetci tam zomreli len nahodou. alebo ako si to mam predstavit?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

jackb napísal:Kali, takze, holocaust ako zlocin sa stal. ale neboli ani vlaky, ani plyn... vsetci tam zomreli len nahodou. alebo ako si to mam predstavit?
Zákon mi nedovoluje ti to vysvetliť, možno by si mal siahnuť po litaratúre tých divnoľuďoch istotone tam odpoveď nájdeš.
jackb
Redeemer
Redeemer

Ked to nedovoluje tebe, tak co myslis, ze povie mne, ked si objednam knizky?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

To čo si napísal mi nedáva zmysel, skús popracovať na svojom vyjadrovaní v tomto jazyku..
jackb napísal:Ked to nedovoluje tebe, tak co myslis, ze povie mne, ked si objednam knizky?
Pokiaľ viem, v Anglicku ešte neexistuje zákon špecificky obmedzujúci slobodnú diskusiu o tzv. holokauste, tak ako je tomu napríklad na Slovensku.

Ale ak máš strach už z vlastnenia takýchto materiálov, tak to hovorí samo za seba.

//autoeditácia príspevku (01 Máj 2017, 11:18)
http://www.naseslovensko.net/nasa-praca/pravny-boj/koser-politici-schvalili-pokuty-pre-poslancov-ls-nase-slovensko-laska-k-islamu-a-izraelu-je-pre-nich-viac-ako-pravda/
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Pekna ukazka populizmu.
Som zvedavy, kedy zacnu citovat verse z biblie ktore podnecuju nenavist.

Najlepsie:
Poslanec Rastislav Schlosár vo svojom vystúpení dokázal, že výroky perzekvovaných poslancov Mizíka a Mazureka nie sú v rozpore so žiadnym platným zákonom.
Tak, poslanec LSNS dokazal, ze poslanci LSNS maju pravdu :D super.
jackb
Redeemer
Redeemer

a) Skotsko ma svoju legislativu na mnoho veci.
b) tak ako na Slovensku, ani tu sa nechcem roznymi obskurnostami pripravit o moznost dostat a udrzat si bezpecnostu previerku, ked na to pride.

//autoeditácia príspevku (01 Máj 2017, 17:13)
tak uz je to jasnejsie.

by PĽH
Prílohy
18222521_643684095835868_5104898417049007532_n.png
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

xH4wK napísal:Pekna ukazka populizmu.
xH4wK napísal:Tak, poslanec LSNS dokazal, ze poslanci LSNS maju pravdu :D super.
A dokázal niekto, že nie?

Populizmus je skôr toto: http://www.naseslovensko.net/nase-nazory/ekonomika-a-hospodarstvo/navrh-zakona-ls-nase-slovensko-platy-politikov-musia-zavisiet-od-minimalnej-mzdy/

Keďže by to malo hlavne demonštratívny-symbolický charakter, len by ma zaujímalo kde je tá pripisovaná "štandardnosť" ĽSNS, keď ako nová strana prídu so znižovaním aj vlastných platov, čo by skutočne štandardných seriózne ani nenapadlo.
xH4wK

ziaden normalny sikovny clovek nepojde robit poslanca za minimalnu mzdu, jedine ak by chcel kradnut ako straka.
Uz len z psychologickeho hladiska, kto sikovny, inteligentny by siel robit za uplne minimum ? Ak by nepocital s tym, ze nakradne pomimo.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

V prvom rade, nevyjadruj sa k niečomu čo si ani nečítal. V druhom, funkcia poslanca je o vykonávaní zákonodárnej moci, nie o "lukratívne platenom zamestnaní".
xH4wK

Tak to chcem vidiet ludi co to pojdu robit len pre dobro ludstva. Zamyslas sa niekedy nad tym co pises ? Asi nie..
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ty si nevieš predstaviť, že niekto má vyššie ideály ako sú peniaze, a ja som ten čo sa má zamyslieť..?

Ale skúsim ťa uviesť trochu do reality, platy slovenských poslancov sú v pomere k priemernej mzde krajiny, vyššie ako v ekonomicky silnejších krajinách Západnej Európy.

Nevidím dôvod prečo by to tak malo byť.
xH4wK

-AA- napísal:Ty si nevieš predstaviť, že niekto má vyššie ideály ako sú peniaze, a ja som ten čo sa má zamyslieť..?
Nie neviem. Ziadny sikovny clovek ktory ma na viac proste nebude robit za minimalnu mzdu ani keby neviem ake idealy mal. Nie na Slovensku.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Kiska robi za 0
xH4wK

kiska ale ma aj ine prijmy.. a takych ludi co su zabezpeceny a pojdu do politiky robit zadarmo mame na Slovensku kolko ?
rebuss
Star
Star

Príspevok od používateľa rebuss »

Z tvojich tvrdení mi logicky vyplýva, že tí čo do idú politiky, tam nejdú robiť pre ľudí (o čom by politika mala byť), ale je to pre nich zamestnanie ako každé iné, čiže sa pozerá iba na kapitál. To len vypovedá kam až tento systém zapadol a spolu s ním aj myslenie a charakter ludí.
xH4wK

No zjavne si to nepochopil.. nevadi. Pointa je ta, ze plat v politike ma motivovat sikovnych ludi aby do toho sli, cim viac sikovnych ludi v politike tym lepsie samozrejme.
Nikto kto zaraba dajme tomu 2000 eur v nejakej firme nepojde robit za minimalnu mzdu.. lebo by proste z toho nevyzil, klesla by mu zivotna uroven.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

kedze sme sa dohodli, ze nejde o vysku prijmu z vykonu povolania, ale o celkovy majetok, tak mozu existovat ludia, ktori pojdu robit za akukolvek nizku sumu, kedze cielom nie je zarobit, ale, napriklad, urobit nieco pre krajinu
priklad: Kiska

ponuka sa taktiez aj Sulik alebo Mihal

na opacnom konci spektra stoji Kalinak, ktory sice bohaty je, ale kradne rad dalej
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

xH4wK napísal:Pointa je ta, ze plat v politike ma motivovat sikovnych ludi aby do toho sli, cim viac sikovnych ludi v politike tym lepsie samozrejme.
"Šikovní ľudia", ako milionári zo SMERu, nie tým nejde o plat, ale funkcie a vplyv, ktoré prostredníctvom politiky získavajú. Platom môžu byť motivované len prízemné politické figúrky, ktoré tam aj kvôli tomu platu možno sú.
xH4wK napísal:Nikto kto zaraba dajme tomu 2000 eur v nejakej firme nepojde robit za minimalnu mzdu.. lebo by proste z toho nevyzil, klesla by mu zivotna uroven.
Vyššie som písal, že sa nemáš vyjadrovať k niečomu čo si ani nečítal. Očividne si nepochopil prečo.

V návrhu sa nehovorí o stanovení platu poslanca na minimálnu mzdu :roll:, ale o výpočte poslaneckých platov z minimálnej mzdy, namiesto priemernej.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

No ak je toto naozaj prejav Magiána, tak ja pozdravujem jeho voličov dvakrát, pretože zjavne nemajú dostatok IQ a vzdelania na to, aby pochopili, aké sprostosti to trepe:

„Skutočnosť je taká, že prijatím eura, nás všetkých, všetkých nás čo sme tu, vás čo sedíte tu, všetkých ako sme tu, nás oklamali, podviedli, ale hlavne všetkých nás riadne okradli. Poviete si ako je možné, ako nás mohli eurom okradnúť, no veľmi jednoducho. Ekonómovia, ktorí neboli napojení na Brusel, ani na zradnú vládu, hovorili jasnou rečou, spravodlivý výmenný kurz 15 slovenských korún za jedno euro. Ekonómovia, ktorí chápali, že sú za tým rôzne tlaky, vraveli, nie celkom spravodlivý, ale prijateľný ekonomický kurz pre slovenský národ, pre Slovenskú republiku 20 slovenských korún za jedno euro. Dobre si pamätáme, že zradná vláda prijala 30,126 slovenských korún za euro. Na každom jednom eure nás všetkých okradli o 10 korún, na každom jednom. Teraz to zrátajte, počet eur krát počet ľudí, koľko peňazí sa jedným šmahom, jedným ťahom odviezlo zo Slovenska. Potom sa čudujeme, že tu nemáme peniaze. Ale viete, nie my sme potrebovali euro, euro potrebovalo nás a hlavne architekti toho celého si niekde proste potrebovali zlepšiť svoju ekonomickú situáciu a táto zlodejina, táto zlodejina sa rozdelila pekne po bratsky fifty-fifty, 50% zradcom v Bratislave, vo vláde a 50% otrokárom v Bruseli, otrokárom v Bruseli a my sme sa pekne na to poskladali...“

Rád by som spoznal tých "ekonómov", ktorí odporúčali kurz 15sk za euro =D

"Ale viete, nie my sme potrebovali euro, euro potrebovalo nás a hlavne architekti toho celého si niekde proste potrebovali zlepšiť svoju ekonomickú situáciu" - ako inak. A všetky tie investície následne a iné pozitíva z EÚ, to je nič. Ale hlavne, že sa ľudia skladali na bager, ktorý nikde nie je a Magiánovi ja jeho domč...pardon, stranícku centrálu.

Banda nevedomých, ktorí majú prepletené svoje značne ohraničené predstavy osvete s konšpiráciami. A toto je v parlamente.

//autoeditácia príspevku (02 Máj 2017, 20:44)
Ešte pre toho zbabelca, ktorý ma tu nonstop karmuje (jednoznačne od toho istého jedinca) - nemyslím si, že sa máš čím chváliť, ak predvádzaš v karma komentároch to, že si si o mne čosi našiel. Dokazuješ iba to, že si zbabelý nácek - podobne ako väčšina Kotlebovcov ,ktorí silu cítia iba vtedy, ak sú spolu a ak sú anonymní, ktorý sa kvôli tomu vidí na nejakom virtuálnom koni, vo výhode. Nuž, ak je toto jediný spôsob, ako sa dokážeš vo svojom biednom živote utešovať, tak dobre :) Že pozdravuje Stanko.
Napísať odpoveď