No ak je toto naozaj prejav Magiána, tak ja pozdravujem jeho voličov dvakrát, pretože zjavne nemajú dostatok IQ a vzdelania na to, aby pochopili, aké sprostosti to trepe:
„Skutočnosť je taká, že prijatím eura, nás všetkých, všetkých nás čo sme tu, vás čo sedíte tu, všetkých ako sme tu, nás oklamali, podviedli, ale hlavne všetkých nás riadne okradli. Poviete si ako je možné, ako nás mohli eurom okradnúť, no veľmi jednoducho. Ekonómovia, ktorí neboli napojení na Brusel, ani na zradnú vládu, hovorili jasnou rečou, spravodlivý výmenný kurz 15 slovenských korún za jedno euro. Ekonómovia, ktorí chápali, že sú za tým rôzne tlaky, vraveli, nie celkom spravodlivý, ale prijateľný ekonomický kurz pre slovenský národ, pre Slovenskú republiku 20 slovenských korún za jedno euro. Dobre si pamätáme, že zradná vláda prijala 30,126 slovenských korún za euro. Na každom jednom eure nás všetkých okradli o 10 korún, na každom jednom. Teraz to zrátajte, počet eur krát počet ľudí, koľko peňazí sa jedným šmahom, jedným ťahom odviezlo zo Slovenska. Potom sa čudujeme, že tu nemáme peniaze. Ale viete, nie my sme potrebovali euro, euro potrebovalo nás a hlavne architekti toho celého si niekde proste potrebovali zlepšiť svoju ekonomickú situáciu a táto zlodejina, táto zlodejina sa rozdelila pekne po bratsky fifty-fifty, 50% zradcom v Bratislave, vo vláde a 50% otrokárom v Bruseli, otrokárom v Bruseli a my sme sa pekne na to poskladali...“
Rád by som spoznal tých "ekonómov", ktorí odporúčali kurz 15sk za euro =D
"Ale viete, nie my sme potrebovali euro, euro potrebovalo nás a hlavne architekti toho celého si niekde proste potrebovali zlepšiť svoju ekonomickú situáciu" - ako inak. A všetky tie investície následne a iné pozitíva z EÚ, to je nič. Ale hlavne, že sa ľudia skladali na bager, ktorý nikde nie je a Magiánovi ja jeho domč...pardon, stranícku centrálu.
Banda nevedomých, ktorí majú prepletené svoje značne ohraničené predstavy osvete s konšpiráciami. A toto je v parlamente.
//autoeditácia príspevku (02 Máj 2017, 20:44)
Ešte pre toho zbabelca, ktorý ma tu nonstop karmuje (jednoznačne od toho istého jedinca) - nemyslím si, že sa máš čím chváliť, ak predvádzaš v karma komentároch to, že si si o mne čosi našiel. Dokazuješ iba to, že si zbabelý nácek - podobne ako väčšina Kotlebovcov ,ktorí silu cítia iba vtedy, ak sú spolu a ak sú anonymní, ktorý sa kvôli tomu vidí na nejakom virtuálnom koni, vo výhode. Nuž, ak je toto jediný spôsob, ako sa dokážeš vo svojom biednom živote utešovať, tak dobre

Že pozdravuje Stanko.