Politika
Re: Politika
za akych statnych penazi zase? to aj matrikarke vykrikujes, ze si dala urobit trvalu za statne?
Ona si to zaplatí zo svojej mzdy, Kiska nie.
Vážne tu chceš obhajovať Kiskove rodinné lietanie?
Vážne tu chceš obhajovať Kiskove rodinné lietanie?
ale stale dookola jedno a to iste... ze ta to bavi. mal si tu clanky o tom, ze je to vyhodne aj pre pilotov. tak isto si mohol citat o tom, ake bezpecnostne opatrenia sa musia diat, ked chodi autom. no nie, rodinne lietanie.
Ficko a jeho lumpkamarati ukradnu to co prezident nalietal za 3 roky niekedy aj za jediny den, ale prezident je hovado a kto je proti fickovi je plateny "zidovladkami".
matrikarka plati za trvalu zo svojho platu. a prezident zo svojho platu dava na charitu.
Ficko a jeho lumpkamarati ukradnu to co prezident nalietal za 3 roky niekedy aj za jediny den, ale prezident je hovado a kto je proti fickovi je plateny "zidovladkami".
matrikarka plati za trvalu zo svojho platu. a prezident zo svojho platu dava na charitu.
-
javatar
Hardcore addict
Kiska v prvom rade nema moznost letiet sukromnym lietadlom. Prizvukovali mi to ini, pre prezidenta neexistuje rozdiel medzi pracovnou a sukromnou cestou. Ci teraz nema pravo ist za rodinou? Alebo bude cestovat prva dama (tam by mozno to riesenie eventualne bolo, neviem co v tom pripade o tom hovori zakon).
Absolutne ma netrapia jeho cesty a vydavky.
Absolutne ma netrapia jeho cesty a vydavky.
-
xH4wK
Berte to asi takto jednoducho: Ludom co ho volili to zvacsa nevadi.. ludom co ho nevolili tak to vadi najviac.. preco asi.
Jeho výlety to zďaleka presahujú.jackb napísal:mal si tu clanky o tom, ze je to vyhodne aj pre pilotov.
Zdá sa ti že tu niekto obhajuje Fica?jackb napísal:Ficko a jeho lumpkamarati ukradnu to co prezident nalietal za 3 roky niekedy aj za jediny den, ale prezident je hovado a kto je proti fickovi je plateny "zidovladkami".
...a 30 tisíc/mesačne z peňazí ľudí na svoje cesty domov.jackb napísal:matrikarka plati za trvalu zo svojho platu. a prezident zo svojho platu dava na charitu.
javatar napísal:Kiska v prvom rade nema moznost letiet sukromnym lietadlom.
Má právo presťahovať sa do hlavného mesta, kde má na to vytvorené podmienky.javatar napísal:Ci teraz nema pravo ist za rodinou
Keby to boli jeho výdavky, tak ani mňa .. aj keď je tu ešte environmentálny faktor.javatar napísal:Absolutne ma netrapia jeho cesty a vydavky.
-
xH4wK
Presne tak... nema povinnost ale pravo.-AA- napísal:Má právo presťahovať sa do hlavného mesta, kde má na to vytvorené podmienky.
Jeho rodina zije v poprade preco by sa mali stahovat, opustit kamaratov a rodinu ?
Áno, pretože u značnej časti ľudí si nezasluhuje úcty, rešpektu a tým ani nadštandardných privilégií.xH4wK napísal:Berte to asi takto jednoducho: Ludom co ho volili to zvacsa nevadi.. ludom co ho nevolili tak to vadi najviac.. preco asi.
Neviem ako si to predstavuješ, ale funkcia prezidenta nie je len o "vyššom plate", ale aj istých obmedzeniach. Nikto ho nenútil kandidovať, alebo áno?xH4wK napísal: Presne tak... nema povinnost ale pravo.
Jeho rodina zije v poprade preco by sa mali stahovat, opustit kamaratov a rodinu ?
Ci presahovali, alebo nie sa dozvieme uz v najblizsich tyzdnoch.
Dovolenkari dostanu hnacku, budu chciet odvoz specialom a nebude pilota, ktory to moze odpilotovat.
To len bude skrekot o tom, ze prezident moze a chori dovolenkari nie...
Dovolenkari dostanu hnacku, budu chciet odvoz specialom a nebude pilota, ktory to moze odpilotovat.
To len bude skrekot o tom, ze prezident moze a chori dovolenkari nie...
-
xH4wK
Tie privilegia su standardne.-AA- napísal:Áno, pretože u značnej časti ľudí si nezasluhuje úcty, rešpektu a tým ani nadštandardných privilégií.
Kandidoval on, nie cela jeho rodina.
Ja keby som kandidoval na prezidenta tak si pozriem prava a povinnosti..
V povinnostiach nie je ziadne stahovanie mna alebo mojej rodiny..
Co nie je zakazane, je povolene..
Co nie je prikazane, je dobrovolne.
Nehospodárne nakladať s verejnými zdrojmi tiež nie je v jeho právach, a robil to. To u teba zrejme spadá do tej vymyslenej kategórie "dobrovolné".
-
xH4wK
Ano to je mozne, ze to nie je prave najhospodarnejsie.. a mozeme to pripocitat k tym stovkam milionov eur ktore patria do rovnakej kategorie a ktore rozhadzuje cela vlada..
Tych 800 000 je kvapka v mori..
Tych 800 000 je kvapka v mori..
Takže kvapka.. to zľahčuješ a bagatelizuješ aj pri vedomí, že robí presne to čo "štandardní", alebo sa mi to len zdá? Samozrejme vrámci jeho možností, keby bol vo vláde robil by to isté čo tí ostatní, za väčšie kvapky.
-
xH4wK
"štandardní"
"neštandardní"
Vsetci robia to iste zjavne.
Ja nic nezlahcujem, pisem fakty, vy len prehanate a robite z toho obrovsku kauzu.. ano je to nehospodarne no jeho volicom to nevadi zjavne, pretoze je to po dlhej dobe konecne prezident za ktoreho sa nemusime hanbit.
"neštandardní"
Vsetci robia to iste zjavne.
Ja nic nezlahcujem, pisem fakty, vy len prehanate a robite z toho obrovsku kauzu.. ano je to nehospodarne no jeho volicom to nevadi zjavne, pretoze je to po dlhej dobe konecne prezident za ktoreho sa nemusime hanbit.
-
javatar
Hardcore addict
800k su celkovo rocne naklady na prezidenta alebo tolko len prelieta?xH4wK napísal:Tych 800 000 je kvapka v mori..
A koho to zaujíma? Chceš vládnuť? Fajn potom, ale nevyplakávaj a zober na seba to bremeno a obetuj niečo pre tento ľud. Ale to ste celý vy, liberáli, máte len svoje práva a nič vás už nezaujíma.xH4wK napísal:Kandidoval on, nie cela jeho rodina.
To sú len výdaje na Kiskove návraty z "týždňoviek" domov, nie pracovné cesty. Pritom politici z "ľava" aj z "prava" radi hovoria ako sú Slováci leniví presťahovať sa za prácou. Tu majú dobrý príklad.javatar napísal:800k su celkovo rocne naklady na prezidenta alebo tolko len prelieta?
-
javatar
Hardcore addict
Zdroj?
A opakujem - pre prezidenta neexistuje rozdiel medzi pracovnou a osobnou cestou.
A opakujem - pre prezidenta neexistuje rozdiel medzi pracovnou a osobnou cestou.
jeho volicom to nevadi pre rovnaky dovod, pre ktory nevadi ficovym volicom rozkradanie= zaslepenost. mne sice kiska nebol nikdy sympaticky, ale respektujem ho, lebo svoju pracu odvadza dobre. ale to neznamena, ze budem prehliadat taketo obrovske preslapy. a je jedno, ci mu to kalinak odporucil alebo, ze piloti maju nalietanych malo hodin. absolutne to neospravedlnuje jeho v priemere 6 navstev popradu na lietadle mesacne. ani nechapem ako je mozne, ze ho na to nikto z jeho teamu neupozornil.xH4wK napísal: Ja nic nezlahcujem, pisem fakty, vy len prehanate a robite z toho obrovsku kauzu.. ano je to nehospodarne no jeho volicom to nevadi zjavne, pretoze je to po dlhej dobe konecne prezident za ktoreho sa nemusime hanbit.
-
javatar
Hardcore addict
Takze podla teba:
1. Do toho Popradu chodit nema
2. Ma zvolit iny prostriedok
3. Ma znizit frekvenciu
4. Ine (uved ake)
1. Do toho Popradu chodit nema
2. Ma zvolit iny prostriedok
3. Ma znizit frekvenciu