Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Ja som to porovnaval s telefonmi, co som osobne skusal. Nepozeram ako to vyzera na papieri ale v reali. P9 lite, Nova, Xiaomi redmi 4 som skusal a neprisli mi v nicom lepsie. V com su P9 lite, Huawei nova, xiaomi redmi 4 lepsie podla teba? Prostredie je rychlejsie a tu to aj skonci. Napr, huawei nova otrasne fotky, neostre, autojas polofunkcny a fingerprint vzadu, co nema absolutne ziadnu vyhodu oproti fingerprintu vpredu. A5 6 je lepsie v kamere, quickcharge, displeji ale povedal, ze do 250e nieje v eshope, tak som to neriesil.
zdar kedze mi konci pausal vedel by mi niekto poradit ktory s tychto telefonov ? Samsung A3 2016, A3 2017 alebo rovno A5 2017
dik
Ak ti nevadi velkost tak A5 2017.
a co samsung s6 edge ? pozeram ze stoji teraz len 400e
je lepsi jak A5 2017 ?
Skôr by som povedal S6, podľa mňa má určite lepší foťák, nevýhoda je že nie je vodotesný. No je pomerne starý,
neviem ako to bude s aktualizáciami ale myslím že pri 7 skončia. Keď spomínaš S6 Edge, tak myslím si že viac sa oplatí G5 v tej cene,
porovnateľný foťák + širokouhlý, aj keď ten dizajn je taký, nemusí sadnúť každému
neviem ako to bude s aktualizáciami ale myslím že pri 7 skončia. Keď spomínaš S6 Edge, tak myslím si že viac sa oplatí G5 v tej cene,
porovnateľný foťák + širokouhlý, aj keď ten dizajn je taký, nemusí sadnúť každému
G5 nechcem jedine ked dajaky samsung s nim som spokojny aj teraz mam s4 mini... ale zase 900e za s8 nedam 
Pozerám, že aj S7 sa oplatí.
to uz je tiez moc prv som chcel dat max tych 300e no ale dam kludne aj tych 430e za tu A5 no este som nevidel aka je velka
Tá A5 2016 sa oplatila, táto nová až tak nie. Keď môžem mať S7 v tej cene.
nemam zaujem vyvolavat flame, samsung som nemal zatial, ale to ozaj samsung uz nevydava aktualizacie pre minulorocnu vlajkovu lod? to sa mi nejak nechce verit.androidak napísal:neviem ako to bude s aktualizáciami ale myslím že pri 7 skončia.
S6 nie je minuloročný model. Keď si to vezmeš už je S8 
Ja mám Note 4 a čakal som, že keď Android 7 dostala S6 tak dostane aj Note, ale tak čo už
Ja mám Note 4 a čakal som, že keď Android 7 dostala S6 tak dostane aj Note, ale tak čo už
Väčšina výrobcov má len dvojročnú podporu, až na Apple.
Aj to len pri lepších modeloch, niektoré tie lacnejšie majú len tú verziu, s ktorou vyjdú.
S7 za 430e ? Ukaz kde a berem hmed 
dobremobily.sk
To budu uz nejake rozbalene ci ? Ked nie rak berem 
Je hneď medzi najobľúbenejšími, píšu že je nový a taktiež má plnú dvojročnú záruku.
Dokonca je aj za 410
ale dobremobily je predajna aj v KE cize skocim sa tam pozret dik
aj sa ich spytaj co je zo slovenskej distribucie
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj vacsinou to bola daka distribucia pre bielorusko a podobne
BTW zobral som tu moto g5 a vcera som ju vratil, po tej mojej LG G4 som mal pocit ze mam hracku v ruke
dako som sa nevedel s tym telefonom dat dokopi, mimo toho este tam citit to ze novy android a neni to uplne doladene aj blbe percento baterky ked chcel clovek vidiet musel hladat navod na nete lebo je to v super tajnom seecret menu s poznamkou ze v tom menu su moznosti ktore sa uz mozno v aktualuizacii nebudu nachadzat 
BTW zobral som tu moto g5 a vcera som ju vratil, po tej mojej LG G4 som mal pocit ze mam hracku v ruke