Elektronicka cigareta
Re: Elektronicka cigareta
A aku značku liquidu fajčite? Liqua je v pohode, ci sa mam poobzerat po inych?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Liqua, AraMax, AmericanStars, Electra, EcoLiquid, Charlies Chalk Dust, Cosmic fog, Le french liquide atd. Vsetky mam odkusane a su fajn. Od Le French Liquide sa vyhni Red dingue, neviem preco ale znicil mi 2 spiralky, pricom ich ostatne su fajn.
Neviem, ci si niekto vsimol, ale nedavno vstupil do platnosti zakon o tom, ze sa u nas nesmu predavat liquidy nad 10ml a 20mg. Paradoxne, z vacsiny CZ e-shopov sa stale da objednat aj 30ml/50ml. Aky ma vyznam tato uprava zakonu? Nikde som k tomu nic nenasiel.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tento zakon visel uz celkom dlho a bude v platnosti aj v Cechach. Nema to realne ziadny vyznam. Horsie je, ze sa nebudu dat kupit ani vacsie tanky ako 2ml 
Ja si proste kupim poriadnu zasobu liquidov... Taktiez nechapem ako to bude s bazami. Snad si nebudeme kupovat 10ml bazy
Ja si proste kupim poriadnu zasobu liquidov... Taktiez nechapem ako to bude s bazami. Snad si nebudeme kupovat 10ml bazy
Kedy to má vlastne vstúpiť do platnosti aj v čechách? Chystám sa aj ja nakúpiť nejaké zásoby báz, lebo s tými 10ml liquidmi sa nedá fungovať + neviem či je to problém len pár predajní v KE, ale majú problémy so zásobovaním, takže majú strašne obmedzenú ponuku.
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak som dostal info z obchodu kde nakupujem a ten zákon už v platnosti je, ale zatiaľ tu je len zákaz výroby od novembra. Zákaz predaja bude od 1 mája.
E-CIGS napísal:Zákaz výroby platí od 1 listopadu,zákaz prodeje začne platit od 1 května.
-
tacosi
Moderátor
Kua chlapi,odkial a za aku cenu kupujete liqidy?
Ostal som nemilo prekvapeny,ked som siel objednat ako stale z vapor.sk
30ml ry4 od liquy stale maju,no uz len nulky a niektore uz ani niesu,napriklad ako watermelon od dekangu a podobne.
Kupoval som to tam za 5.67€ a ak vidim ceny vsade na nete,tak su to neskutocne palky.
Pod 8€ som ani nenasiel.
Ostal som nemilo prekvapeny,ked som siel objednat ako stale z vapor.sk
30ml ry4 od liquy stale maju,no uz len nulky a niektore uz ani niesu,napriklad ako watermelon od dekangu a podobne.
Kupoval som to tam za 5.67€ a ak vidim ceny vsade na nete,tak su to neskutocne palky.
Pod 8€ som ani nenasiel.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja chorim osobne do kamenneho obchodu (e-cigs.cz) tu v prahe, kedze ich dodavatelom je aj e-juice, takze dokazu zohnat vsetko co ma e-juice...
Ak chces objednavat na slovensko, tak e-juice.cz...
Ja si teraz robim fakt obrovsku zasobu liquidov a potom budem robit este druhu... Plus, hlavne bazy su fakt lacne (cca 110 CZK za 100 ml 6 mg bazu), a aj s prichutami ta to vyjde cca 2 az 3x lacnejsie ako kupovat normalne naplne... Ja som si kedysi miesal, ale potom som prestal, no zacnem znova...
Si proste kupim cez liter bazy a budem miesat
Ak chces objednavat na slovensko, tak e-juice.cz...
Ja si teraz robim fakt obrovsku zasobu liquidov a potom budem robit este druhu... Plus, hlavne bazy su fakt lacne (cca 110 CZK za 100 ml 6 mg bazu), a aj s prichutami ta to vyjde cca 2 az 3x lacnejsie ako kupovat normalne naplne... Ja som si kedysi miesal, ale potom som prestal, no zacnem znova...
Si proste kupim cez liter bazy a budem miesat
Caute, chcel by som poradit od niekoho kto sa vyzna nejaku kvalitnu e cigaretu pre tuheho fajciara do tych 30 eur. Vobec sa v tom nevyznam ale ocenil by som aspon aku taku dobru vydrz. Dakujem za odpoved.
Ahoj potreboval by som poradiť. Chcem kúpiť ecigu, ale moc sa nevyznám. Som fajčiar a chcem prestať - skôr mám návyk fajčiť ako nutnosť mať nikotín - keď som doma kľudne nemusím fajčiť aj 2 týždne a nič sa nedeje. Mam veľa dôvodov prečo chcem prestať. Budem rád ak mi pomôžete vybrať niečo pre mňa. Cena cca 70 eur so všetkým. Niečo som si už načítal, ale to zďaleka nestačí. Chcel by som niečo prenosné a aby to vydržalo na deň na jedno nabitie. Teraz fajčím cirka 3-4x týždenne, od 10-15 cigariet.
Kamarát má Joyetech E-vic VTC mini a odporúča, ale vraví aby som sa opýtal, že možno je už niečo lepšie na trhu.
Budem rád za každú pomoc
ďakujem
Kamarát má Joyetech E-vic VTC mini a odporúča, ale vraví aby som sa opýtal, že možno je už niečo lepšie na trhu.
Budem rád za každú pomoc
pridávam sa aj ja by som potreboval poradiť s výberom
nie preto že by som chcel prestať ale chcem to vyskúšať aké to je, takže nič moc drahé ale zase nie nejaký šmejd peniaze mám 
Ja nakupujem bázu vo ficeheme, poprípade na slovensku je pgchem len niekedy nemajú skladom, napr. 4l báze 25/75 stálo vratane pošty 400kč(cca 16e) to máte na celkom dlhú dobu, potom hiliq nikotín napr. 100mg/ml rozriedim a vydrží hodne ja aktuálne miešam na 1,5mg/ml. a príchute komu ako chutí. Premiumku kúpim 10ml za cca 6-7EUR a miešanie podla chuti napr. 3% a viac mám aj 15%.
a výber je ťažký, podľa toho čo chceš, rozdeľuje sa to na dva tábory DL(direct lung) priamo do pľúc a MTL(mouth to lung) teda šlukovanie ako je cigareta, ja osobne odporúčam mod a solo atomizér mne sa podarilo prestať fajčiť pri DL je to zábava a veľké mraky
tam je dobrý na začiatok kit eleaf istick pi(c)o vratane atomizeru melo 3 mini, na MTL na šľukovanie je super kayfun v5 atomizér a pasuje aj na pi(c)a. len tam si človek musí motať sám a dávať vatu, na hotové hlavy je potom výborný atomizér nautilus x.
a výber je ťažký, podľa toho čo chceš, rozdeľuje sa to na dva tábory DL(direct lung) priamo do pľúc a MTL(mouth to lung) teda šlukovanie ako je cigareta, ja osobne odporúčam mod a solo atomizér mne sa podarilo prestať fajčiť pri DL je to zábava a veľké mraky
Dobre skúsim ti nejako opísať moju otázku
Ten rozdiel v DL a MTL spočíva len v tom ako to fajčíš alebo sú to dva druhy cigariet ? Pretože som si kúpil od joytechu cigaretu, keď tak ti zajtra sem postnem foto o akú ide lebo si nespomeniem na typ, a ešte že či ten atomizér bude sedieť aj na moju cigaretu, ale na to mi asi neodpovieš kým ti nepoviem presný typ
takže zajtra sem napíšem presne čo mám 
Noo ono klasické cigarety tabakového pôvodu sú v elektronickom fajčení prirovnávané k MTL, vodná fajka v čajovni je zase DL. Od toho sa odvíja aj zariadenie ktoré budeš preferovať. Joytech je fajn značka tak isto som mal ako prvú egošku, hádam že máš klasiku bez nastavení takú tyčku. Je sranda že na Slovensku to neni tak rozšírené ako v Čechách. Akurát som bol cez víkend v Prahe na VapeShow a super bolo, aj celkom dosť ľudí bolo.
Áno je to proste klasická tyčka s gombíkom na on/off. Na fotku som zabudol ale je to Joyetech eGo AIO Starter Kit. To mi poradili ako dobrú voľbu pre začiatok, a že pre skúsenejších sú potom s nejakými možnosťami nastavenia a to som už nepobral vôbec čo sa na tom dá nastavovať.
A hej ja som sa normálne stretol s tým že sa ma niekto pýtal čo to fajčím že to ešte nevidel
A hej ja som sa normálne stretol s tým že sa ma niekto pýtal čo to fajčím že to ešte nevidel
Od soboty prišiel do platnosti zákaz predaja akýchkoľvek báz s obsahom vyšším než 30 ml (nikotinové). Je nejaký spôsob to riešiť? Keď si chcem miešať za lacnejší peniaz? 
-
javatar
Hardcore addict
V takom pripade si musis miesat. Urcite najdes bazy, nikotin a prichute aj na slovensku a na youtube najdes tutorialov az az. Vychadza to podstatne lacnejsie (po par tyzdnoch od kupy som kupoval vyhradne takto miesane liquidy) a nevyzera to tazko. Sam som to zvazoval ale u mna e-ciga nesplnila ucel a proste som sa vratil k cigaretam.
Chcem si miešať, ale to je ten problém .
týka sa to aj báz na miešanie
-
javatar
Hardcore addict
A neda sa na SVK kupit bazu bez nikotinu a nikotin osobitne?
Na slovensku to platí už dlhšie, teraz to začalo platiť aj v čechách, ja som ešte stihol objednať liter bázy našťastie
Ono to už je tuším v celej EU. Neviem čo bude kým ten svoj liter vyfajčím, ale fungovať s tými 10ml fľaštičkami sa mi nechce