Marshal major ii alebo ATH 20x

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Salama6
Amateur
Amateur

Marshal major ii alebo ATH 20x

Príspevok od používateľa Salama6 »

Dobry den chcel by som si kupit sluchadla za rozumenjsiu cenu 50-60 eur a vyhliadol som si ath 20x alebo marshal major ii vedeli by ste mi nejak poradit? chcel by som to hlavne na hudbu a niekedy csko.
Dakujem
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Marshal major ii alebo ATH 20x

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Ani jedno.
Pokial to chces na doma je nezmysel kupovat prenosne sluchadla. A uz vobec nie Marshally.
Nejake Superluxy idealne.
Belzi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Belzi »

Ja som si tak pol roka dozadu kúpil Marshal I a neviem si ich vynachváliť. Na hudbu sú za tú cenu fakt skvelé, no na csko moc neviem. Pokiaľ ale nie si progamer, tak to je asi jedno. Každopádne, trocha ľutujem, že som už vtedy nekúpil dvojky, pretože sa mi už pokazil jack a musel som ho teda pájkovať a napájať nový... S dvojkami by som iba zapojil nový aux a neriešil. Každopádne, používam ich každý deň niekoľko hodín a nemal som s nimi problém. Vyzerajú dobre, pekne sedia, skvele hrajú, akurát sa v nich celkom potia uši.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Marshally skvele nehraju, su to podpriemerne sluchadla. A kvalita spracovania je tiež z tych horšich. Je "milion" lepšich možnosti aj za podstatne menej peňazi. Ale hlavne kupovať prenosne supraaurane sluchadla k PC je uplny nezmysel.
Napísať odpoveď