Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
yoggy

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa yoggy »

Tou fabkou si to zabil, myslim, ze pokial mas moznost kupit focusa(pokial mas na to prachy popr. auto v rovnakej triede ako focus), tak by som nad fabiou ani nerozmyslal :)
renault
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa renault »

A ta fabka bola pravdepodobne na predok trafena,aj ked tam ma ,ze neburana.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa wladas »

japaja - inac celkom vtipne mi to pride ze rozpocet na auto mame +- rovnake ale ja sa prave idem zbavovat fabie :D
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

no neviem myslel som že za 4000eur niečo slušne najdem ale ako vidim asi veľmi nie
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Tak doloz este 3k a mas novu Daciu :smt059
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

najdes len si vyberas same ko*ot*iny, ten focus je normalne slusne socializovane nemecke auto, tie fabie co posielas su pre starych slovenskych dedkov, ktory na tom pojdu po meste 40 a mimo mesta 60 a navyse bez vybavy, ked si v tej 1.2 HTP zapnes klimu tak to ten motor nezvladne... bud si daj poradit alebo si kup co chces, nazory si tu dostal, mas rozpocet 4000 a vyberas si stare fabie a dacie, bud si robis srandu alebo sa ti neda pomoct...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

ako tak pozeram na tie fordy už len kus došetrim a asi to bude rozumná voľba
kolega v práci má fabiu s 60K km v takom ticho nerozje*anom aute som ešte v živote nešiel tak preto ten pohľad na fábie
jurco12
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jurco12 »

akurat som bol pozriet priatelku v prahe a isiel som okolo jedneho bazaru a neskutocne sa mi zapacilo toto http://www.cars.cz/xchanger/custom/auto ... 7079502869... myslite ze by malo zmysel do toho dat tie peniaze ? neviem ako sa pohybuju tieto vozidla (po mojej kupe "m3" by som si radsej nechal poradit) a ked sa pozriete na tie fotky z vnutra auta bola by tam asi celkom robota to dat dokopy podla toho mnozstva hrdze
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

ked niekto nevie rozonat m3 od obycajnej 3r tak taky mustang mu je zbytocny...servis si sam nespravis a casom ta to financne pohlti
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

uz som chcel pisat normalnu odpoved, ale potom som si vsimol, kto to pisal :D
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Mozno pre niekoho blba otazka, ale ako si overim VIN jazdenky v autorizaku? Osobne tam zajdem s vinkom, ze prosim pozrite mi to? alebo je vyslovene nutne tam mat znameho, co mi to pozrie?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

kukiak: ako kde, niekde neoveria, niekde len majitelom, niekde hocikomu, niekde iba ak si kupil vozidlo u nich atd... staci prejavit dobru volu, ze planujes navstevovat ich servis s autom pravidelne a nemal by byt problem....
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

https://m.mobile.de/fahrzeuge/details.h ... icRedirect co hovoríte na niečo takéto? Predvčerom som vonku narazil na niečo podobné, a celkom ma to zaujalo. Keďže mam v plné kúpiť motorku, tak v najbližších mesiacoch, o nejakom drahsom aute uvažovať nemôžem. No zaujíma ma otázka servisu takého auta v Nemecku či na Slovensku. Pripadne ci aj takéto auto môže byť používané dennodenne na nákupy a vozenie do roboty. Co si o tom myslite?

Odoslané z MIX pomocou Tapatalku
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Myslim si, ze toto nie je vhodne "daily".
Je to otazkou chuti, co si vsetko ochotny obetovat aby si sa mohol na takom paradnom aute vyvazet do prace a na nakupy ale myslim si ze aj keby si bol neviem aky fanatik, casom zacnes viac vnimat negativa ako pozitiva. Hlavne ked sa budes terigat niekde po zapchach kazdy den.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

sused ma ako daily S8...

zalezi od chuti, preferencii a dostupneho rozpoctu
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

A v čom vidíš ty Hegy negatíva? Veľkosť mi neprekáža. Vozím sa väčšinou sám, prípadne s priateľkou. 3 ci 4 sme v aute veľmi sporadicky. Aj keď žijem mometlane v Nemecku a chodím tak cca 4-5 krát do roka na Slovensko, tak nevozim žiadne veľké kufre. Celkovo nejaké veľké auto nehľadám. Iné stránky toho auta zatiaľ nepoznám. Večer skúsim poguglit nejaké testy.
jurco12
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jurco12 »

RATZINGER666 napísal:uz som chcel pisat normalnu odpoved, ale potom som si vsimol, kto to pisal :D
?
a to ze ma to financne pohlti... to som sa chcel opytat ze ci by bol servis niecoho takeho (kedze evidentne to servis bude potrebovat ) velmi drahy vzhladom na to ze vacsina casti auta su prehistoricke zalezitosti
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Áno, servis bude finančne náročný a predpokladám, že bude problém aj s náhradnými dielmi, ktoré v normálnych auto-moto shopoch predávať nebudú, takže by ti zostávalo všelikade z ebayov to objednávať.

Pokiaľ nemáš s veteránmi skúsenosti, vyhol by som sa takejto kúpe.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

beardie napísal:sused ma ako daily S8...

zalezi od chuti, preferencii a dostupneho rozpoctu
S8 = rychla obyvacka, to nie je dobre porovnanie, S8 ma byt daily
suhlasim, ide o preferencie, nejde o to ze by to bolo zle s tym jazdit denne - je to paradna zabavna pekna kara, len poznam ludi, kt. boli fanaticki petrolheadi jazdili denne na kadejakych sialenstvach a skor ci neskor prislo nejake civilizovane daily. Takze rozhodne podla chute.

Challenger urcite nebude velmi komfortny. Je to kupe, takze do neho moc ani nenakupis, teda jasne bezne nakupy ano ale budes chciet kupit telku tak si ju asi neodvezies. Parkovanie je asi ta najvacsia problematika denneho jazdenia ale specificka iba pre vacsie mesta, to uz ty vies ako to u teba je s parkovanim, ja by som hento nemal kde doma zaparkovat a to bez srandy. Je to 2m siroke to sa pomaly nevmesti do boxu a vystupovat cez vyfuk tiez nie je zrovna jedna z dennych radosti mojho zivota. Jedine auto s hentakym cumakom som soferoval asi iba korvetu a je to mozno iba nezvyk, ale ja som nemal ponatia kde tomu konci predok a bol sakra dlhy. No a napokon skôr ekonomicke hladisko - servis bude drahsi, nie vsade budu vediet vsetko na tom opravit a aj cena ND bude vyssia, poistka zrejme tiez a nakoniec spotreba - samozrejme.
Napísať odpoveď