Spotify
Re: Spotify
vsetko sa to stahuje z hlavneho uctu, takze si to musite potom poriesit sami medzi sebou.
Presne tak. Ak ste šiesti, tak na jedného to vychádza 9 eur na 6 mesiacov, to je super kauf.
Resp. 4,5 eur na 3 mesiace, to už záleží od vás.
no a napríklad pre toto si neviem predstaviť si takto založiť family spotify s nejakými random ľuďmi ako napríklad tu, keď sa niekto rozhodne že ti nepošle peniaze tak sa môžeš aj pos*ať a nič s tým nespravíš 
riziko podnikania
vsetko zalezi ako sa dohodnete. mozes chciet aby ti poslal peniaze vopred, na pol roka, na 3 mesiace.
zaroven pokial ti nezaplati, tak realne o co prichadzas? o 1,50 eura? vyhodis ho z family a najdes nahradnika.
mne to bolo uprimne jedno, predtym som zdielal jedno konto s manzelkou, zobrali sme family konto, jedna kamaratka mi poslala na pol roka dopredu, druhy kamarat este nezaplatil nic a nejak ma to netrapi.
potom tam mam este 2 baby, ktore nepoznam osobne ale cez niekoho ineho, z nich jedna poslala tiez na pol roka dopredu, druha posiela kazdy mesiac 1,50 na ucet.
ono staci ak ste dvaja a uz sa ti to oplati oproti klasickemu premium, tak neni moc o com plakat.
zaroven pokial ti nezaplati, tak realne o co prichadzas? o 1,50 eura? vyhodis ho z family a najdes nahradnika.
mne to bolo uprimne jedno, predtym som zdielal jedno konto s manzelkou, zobrali sme family konto, jedna kamaratka mi poslala na pol roka dopredu, druhy kamarat este nezaplatil nic a nejak ma to netrapi.
potom tam mam este 2 baby, ktore nepoznam osobne ale cez niekoho ineho, z nich jedna poslala tiez na pol roka dopredu, druha posiela kazdy mesiac 1,50 na ucet.
ono staci ak ste dvaja a uz sa ti to oplati oproti klasickemu premium, tak neni moc o com plakat.
No jasné že to nie je žiadna suma čo ťa položí na kolená ale ide o princíp. Ja osobne mám sám prémium a ono to je tiež v pohode cena. Inak dá sa prejsť z osobného prémium do rodinného ?
jasne, ja som tak presiel.
ak sa bojis,ze ta oj*bu,tak family account zaloz ty,tam ta nemaju ako oj*bat,vsetko riadis ty
on sa boji toho ze mu ludia nebudu platit.
ale je to jedno, bud ty budes hlava rodiny a riskujes ze ti niekto nezaplati alebo budes clenom a riskujes ze ta hlava rodiny vyhodi.
pokial nemas 4-5 ludi ktorym doverujes a co chcu spotify, tak ti asi ozaj neostava nic ine ako riskovat alebo si platit solo konto.
ale je to jedno, bud ty budes hlava rodiny a riskujes ze ti niekto nezaplati alebo budes clenom a riskujes ze ta hlava rodiny vyhodi.
pokial nemas 4-5 ludi ktorym doverujes a co chcu spotify, tak ti asi ozaj neostava nic ine ako riskovat alebo si platit solo konto.
Tu som napisal,ze som zalozil family konto za 3 dni som mal full 5 ludi,kazdy poslal po 9€,ziaden problem.
-
twardykamen
Medium Professional
ok ja by som sa na to podujal ak sa najdu aspon 3ja co poslu na 3 mesiace.
-
mirak2
Hardcore addict
ja sa pridam, ale som v rakusku a neviem ci sa budem vediet zmenit adresu na slovensku.
Cavte, neviete, ci spotify uz fixlo tu chybu s obrovskym nezmyselnym zapisovanim dat na disku..? nikde to neviem najst, len stare clanky z novembra, kde slubuju, ze to fixnu..
Mirak2 - kamoska, ked bola v nemecku, tak jej neslo nastavit Slovensku adresu... ale skusit to mozes.. vyplnas to vtedy, ked ti pride pozvanka..
Mirak2 - kamoska, ked bola v nemecku, tak jej neslo nastavit Slovensku adresu... ale skusit to mozes.. vyplnas to vtedy, ked ti pride pozvanka..
Ten problem je fixnuty uz vo verzii 1.0.42cinges napísal:Cavte, neviete, ci spotify uz fixlo tu chybu s obrovskym nezmyselnym zapisovanim dat na disku..? nikde to neviem najst, len stare clanky z novembra, kde slubuju, ze to fixnu..![]()
Skor sa mi nepaci,ze uz neponukaju lyrics k pesnickam,niekedy to fungovalo perfektne,ale stiahlo to,s tym ze to vratia,ale zatial nic
-
twardykamen
Medium Professional
No tak ludia hecnite sa.ak sa najdeme 6ti je to 1,5e! na mesiac// vzladom k nezaujmu a fajn moznosti 3 mesiace /6e rusim na cas ponuku
a na pc by lyrics mali fungovať vôbec ? nikde som ani len nečítal o tom že to je služba aj pre pc verziu 
https://www.facebook.com/SpotifyEurope/ ... 544407762/ to je dokonca z 2015 tak neviem ako to teda je kedže oni robia teraz s Genius-om tie texty
hmm tak to je divné že to nefunguje, a na mobile to funguje aj v offline móde ?
-
nejakymarko
Addict
Pani, taka otazocka
Mesiac sme mali s kamosmi spotify premium family, na zaciatku islo vsetko OK, po cca mesiaci nam premium zrusili, ze nevedia overit nasu adresu (pritom pri vstupovani do skupiny sme vsetci zadali rovnaku adresu)
Nejake napady, ako to osalit? Pripadne kde si viem pozriet, aku adresu ma nastaveny "main account" Neviem to nikde dohladat
Dakujem
Mesiac sme mali s kamosmi spotify premium family, na zaciatku islo vsetko OK, po cca mesiaci nam premium zrusili, ze nevedia overit nasu adresu (pritom pri vstupovani do skupiny sme vsetci zadali rovnaku adresu)
Nejake napady, ako to osalit? Pripadne kde si viem pozriet, aku adresu ma nastaveny "main account" Neviem to nikde dohladat
Dakujem