Modra smrt
-
Duressae
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Modra smrt
Ludia dnes mi na počítači vybehla Modra tabuľka cize tabuľka smrti ... tak reku ze asi pasta na CPU.
Ano ajtak bolo procesor bez pasty (vetsinou mi ta tabuľka signalizovala prave toto.
Po prepastovani som zapol PC pýta heslo okey zadám heslo napise vitajte cakam 10min a nic zrazu čierna obrazovka v strede len myš po chvíli Modra tabuľka inicializing crash data ... a znova reštart
Cez safe móde som dal obnoviť systém reku asi som daco nainštaloval a to dodrbalo systém ved stalo sa to uz. No ale ani to nic
Tak sa pytam mozu to byt napr ramky v cudu ? Alebo nieco ine ?
Ano ajtak bolo procesor bez pasty (vetsinou mi ta tabuľka signalizovala prave toto.
Po prepastovani som zapol PC pýta heslo okey zadám heslo napise vitajte cakam 10min a nic zrazu čierna obrazovka v strede len myš po chvíli Modra tabuľka inicializing crash data ... a znova reštart
Cez safe móde som dal obnoviť systém reku asi som daco nainštaloval a to dodrbalo systém ved stalo sa to uz. No ale ani to nic
Tak sa pytam mozu to byt napr ramky v cudu ? Alebo nieco ine ?
Re: Modra smrt
Chladiaca pasta je to posledne co by ma napadlo a urcite by som chybu nehladal v tejto paste. Ramky lahko otestujes cez MemTest86, nechaj to bezat zo pol hodinu az hodinu, potom uvidis. Problemom by mohol byt aj disk, ten otestuj cez HD Tune, treba tam spravit plnohodnotny error scan. Bluescreen ma svoje logy, su zapisane ako minidump, skus to pozriet cez Minidump Viewer.
-
Duressae
Light Star
heker napísal:Chladiaca pasta je to posledne co by ma napadlo a urcite by som chybu nehladal v tejto paste. Ramky lahko otestujes cez MemTest86, nechaj to bezat zo pol hodinu az hodinu, potom uvidis. Problemom by mohol byt aj disk, ten otestuj cez HD Tune, treba tam spravit plnohodnotny error scan. Bluescreen ma svoje logy, su zapisane ako minidump, skus to pozriet cez Minidump Viewer.
Stihol som zaznamenať kód chyby 0x000000F4
-
hojko
Site Admin
V prvom rade napis aky mas Windows. Predpokladam, ze ide o Win Vista alebo Win 7. A potom to treba pozriet cez tento program ako uz naznacil heker: http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html A samozrejme tie testy pamate a disku o ktorych pisal. Inak nema zmysel hadat pricinu.
-
Duressae
Light Star
Windows 7 home edition 64 bit
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2017, 11:20)
Sakra som mal polhodinu spusteny ten error scan ... bol som v safe mode lebo inac sa do PC nedostanem nijak a Bootovat CD ani USB nejde pokial niesom vo vnutri nechapem preco ... pekne to vyzeralo ked tu zrazu MODRA TABULKA ZAS BUF EXPLOZIA NIC reset
ako keby to bol moj PC doma tak ma drbne.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2017, 11:38)
Takze vraj Missing operation system ...(Nvm ci som to presne napisal ale toto bolo iba v hornom lavom rohu) teraz po restarte je moznost Startup Repair a Start Windows Normally ... Dal som SUR ale som zvedavy ci sa daco zmeni alebo ci to v procese netrafi.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2017, 11:20)
Sakra som mal polhodinu spusteny ten error scan ... bol som v safe mode lebo inac sa do PC nedostanem nijak a Bootovat CD ani USB nejde pokial niesom vo vnutri nechapem preco ... pekne to vyzeralo ked tu zrazu MODRA TABULKA ZAS BUF EXPLOZIA NIC reset
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2017, 11:38)
Takze vraj Missing operation system ...(Nvm ci som to presne napisal ale toto bolo iba v hornom lavom rohu) teraz po restarte je moznost Startup Repair a Start Windows Normally ... Dal som SUR ale som zvedavy ci sa daco zmeni alebo ci to v procese netrafi.
Najskor otestuj ram, MemTest86 sa robi cez bootovacie cd/usb, hoci existuje aj verzia pod Windowsom, odporucam tu bootovaciu. Disk mozes otestovat potom aj cez safe mode.
-
guess.whoo
Redeemer
vyzera to ale na disk
Najskor asi ano. Ale treba otestovat aj pamat.
-
hojko
Site Admin
Na co si prisiel???
-
Duressae
Light Star
Je to zaujimave
takze k testu ramiek som sa ani nedostal kedze modra tabulka ma vzdy prekvapila aj v Safe mode ... Skusil som iny HDD plne funkcny znova sa stalo to iste modra tabulka. Nastastie som mal take iste ramky tak som ich vymenil modra smrt ma neprenasleduje ale windows sa zapina asi 48 minut. Ešte som skusil napojit to HDD povodne do ineho PC tam hned repair Start up a take veci zacali naskakovat ale ani po nejakych tych veciach co si pytal sa toho velmi nezmenilo aj tam nacitava windows hodinu ... Ale zase ine HDD pri tychto ramkach sa sprava rovnako ako to stare cize modra smrt a odznova.
A este jedna taka vec --- TEN PC BOL ZAPNUTY 3 ROKY VKUSE ... (Ak neratame vypadok elektriny)
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2017, 10:22)
Este jedna vec skusil som tie ramky testnut este raz pri rozbalovani suboru mi naskocila ta modra svina a teraz b kazdom PC mi ukazuje ze mam 44MB usb (iba zo suborny na test Ramiek) pri tom je to 64gb USB nove. Co teraz ?
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2017, 10:51)
Dobre data z USB som stratil ale zachranil som si ho cez CMD
A este jedna taka vec --- TEN PC BOL ZAPNUTY 3 ROKY VKUSE ... (Ak neratame vypadok elektriny)
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2017, 10:22)
Este jedna vec skusil som tie ramky testnut este raz pri rozbalovani suboru mi naskocila ta modra svina a teraz b kazdom PC mi ukazuje ze mam 44MB usb (iba zo suborny na test Ramiek) pri tom je to 64gb USB nove. Co teraz ?
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2017, 10:51)
Dobre data z USB som stratil ale zachranil som si ho cez CMD