Ako zaspavat vy ? V akej polohe ? A vyspite sa normalne ked spite vo dvojici ?
V akej polohe spite s partnerom/-kou
V akej polohe spite s partnerom/-kou
Ahojte. Uz dlhsiu dobu spime spolu s partnerkou na manzelskej posteli, ale malokedy sa viem normalne, dobre vyspat. Casto sa budim ked sa ona prehadzuje, niekedy dokonca rozprava zo spanku
Taktiez ak zaspime spolu v objati, tak mi po chvili strpne ruka a zas sa len prehadzujem.
Re: V akej polohe spite s partnerom/-kou
My kazdy na svojej polke postele a v strede pes, samozrejme ked chceme spat[WINKING FACE]
Pol na pol, na to je velka postel. Ked chce zaspavat v objati, tak jej kup nieco vacsie plysove (maco, pes).
-
qwerty-xyz
chrbtom k sebe, kazdy sam. kazdy ma svoju perinu + jeden velky spolocny prehoz? deku? tenku perinu? neviem ako to nazvat.... 
Je uplne jedno ako zaspavame, aj tak ked sa v noci zobudim, tak mam priestor obligatnych 30 centi
Este ze mam tvrdy spanok...
Každý na svojej strane, pod svojou perinou. Inak sa nevyspím. Zaspávanie v objatí je pekné, no po chvíli sa aj tak odsťahujem (alebo ju odsťahujem) na svoju časť.
na motýľa. zadkami k sebe 
kým sa narodil malý, tak sme boli kadejako pri sebe, akurát kradne perinu. teraz dieťa spí nad ránom medzi nami a to spíme tvrdo, takže on sa rozťahuje a my sme po krajoch...
kým sa narodil malý, tak sme boli kadejako pri sebe, akurát kradne perinu. teraz dieťa spí nad ránom medzi nami a to spíme tvrdo, takže on sa rozťahuje a my sme po krajoch...
V poslednom čase ešte v posteli pozerám nejaký seriál a priateľka mi zaspáva na ramene.
Samozrejme, keď dopozerám, tak sa nejako posuniem, priateľka sa pretočí na druhú stranu, ja si ľahnem vedľa nej, preložím cez ňu ruku a spím aj ja.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Zaspavame asi ako vacsina ludi spolu, ma hlavu polozenu na mojom ramene, ale akonahle zaspime, tak v podstate kazdy na svojej polovici, s vlastnou perinou.
podobne ako vyssie, bud ja na chrbte a ona s hlavou na rameni, alebo spooning a ked niekto z nas zaspi, tak sa ten druhy vzdiali na svoju polku
-
Arkaz
Addict
rovnako ako beardie ja na chrbte ona na ramene alebo ten spooning teda lyzicky. no to je dost drazdive kedze niekedy sa mi stane ze sa v noci preberiem so stojakom a zrazu je z toho rychlovka o1-2 niekedy aj 3 rano 
Pre karmistu
,,napisane o tretej rano
Nahoda?
"
bol som na nocnej v praci
Pre karmistu
,,napisane o tretej rano
bol som na nocnej v praci
-
redliner
King
To poznámArkaz napísal:rovnako ako beardie ja na chrbte ona na ramene alebo ten spooning teda lyzicky. no to je dost drazdive kedze niekedy sa mi stane ze sa v noci preberiem so stojakom a zrazu je z toho rychlovka o1-2 niekedy aj 3 rano
Väčšinou ten spooning, priateľka zaspí takmer okamžite, takže sa hneď odsuniem na svoju polku a tak spíme celú noc.
-
bolek
Guru
Zažila som oba extrémy. Jeden bol, že môj priateľ sa večne na mňa nalepil a ešte ma objal rukou a ja som sa večne posúvala od neho, aby som sa vyspala a v noci, ked sa zobudil, tak sa znova a znovu ku mne pritúlil. Potom prišiel s bývalým druhý extrém, že sme nikdy nespali v spoločnom objatí ani nič. Každý sa otočil na svoju stranu, chrbtom k sebe, dobrú noc a bolo. V konečnom dôsledku mám radšej ten prvý extrém a po zaspatí sa dá vždy posunúť/odsunúť svoju polovičku, aby sa každý dobre vyspal.
Tak tak, len sem tam, keď je ráno chladno a okno dokorán tak sa ten pes snaží natlačiť pod vankúšrobo1152 napísal:My kazdy na svojej polke postele a v strede pes, samozrejme ked chceme spat[WINKING FACE]
Ináč, v drvivej väčšine spíme s manželkou tak, že by sa medzi nami vyspal ešte minimálne jeden človek
Ja ked spim s partnerom v objati, tak sa mi dobre spi.
Ale jemu nie, ver mi 
JCM01 - ja mam skor opacny problem, ze par krat som uz schytal od psa, vacsinou vydrzi na posteli len par minut a potom ide na zem a vyskoci naspat az nadranom, ale ked na mna skoci skoro 80 kilove stena, ze sa chce pritulit, tak to dost citit 
Ufff.. tak to by som teda nechcel, ešteže my máme len westíka, takže u nás trpí skôr on.. Najhoršie to má, keď si ľahne k nohám, ja vystriem nohy a chudák preletí polkou miestnosti
Potom celý deň len zazerá 
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
no pokial sa nezobudite na to, ze zena je zapreta nohami o stenu a zadkom vas vytlaca a vy akurat ked otvorite oci, tak padate cez okraj, tak je to asi jedno.
aj ked teraz je to uz lepsie, stena je dalej.
aj ked teraz je to uz lepsie, stena je dalej.