Musi byt zelena karta na STK?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Musi byt zelena karta na STK?
Nazdar, nevie niekto ci musim mat zelenu kartu na STK? Niekam som ju zalozil, tak ci si mam urychlene riesit novu alebo netreba. Poistku mam zaplatenu a da sa dohladat na SKP podla ECV.
Re: Musi byt zelena karta na STK?
vzdy ked som bol, tak som potreboval len technicak a karticky
Zelena karta plati mimo uzemia Slovenska. Na Slovensku plati biela karta. Ku STK ju netreba. Ku STK potrebujes velky technicak a karticky od sucasnej STK/EK, ktore mas.
On asi myslel tu zelenu z tych dvoch coz je tusim EK a nemyslim si, ze by to bol problem, mne napr stare karticky vzdy ostali, asi to je pracovisko od pracoviska.
Tak stare karticky na ETK a EK netreba. Oni ti predsa spravia novu kontrolu, daju novr nalepky a aj nove karticky. A podla mna sa k STK ci EK nedava ani len biela karta od poistky, len velky technicak.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie, ja som myslel tu od poistky. zelena/biela, neviem ktora je ktora.
kazdopadne dik
kazdopadne dik
Aha tak potom biela = tunajsie potvrdenie poistenia
Zelena = do zahranicia
kazdopadne, toto vobec, u nas STK a EK prebieha tak, ze si dojdes do prijmacej kancelarie ohlasis svoj termin, vypytaju si velky technicak a kluc od auta potom si ta zavolaju a dozvies sa verdikt.
Zelena = do zahranicia
kazdopadne, toto vobec, u nas STK a EK prebieha tak, ze si dojdes do prijmacej kancelarie ohlasis svoj termin, vypytaju si velky technicak a kluc od auta potom si ta zavolaju a dozvies sa verdikt.